Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LLAK GURI EPOKSID

Add your review

L6,080

EPOXY VARNISH W 4500

Vernik epoksid dy komponentësh me bazë uji.
PËRSHKRIMI
EPOXY VARNISH është një produkt EPOXY dykomponentësh, me bazë uji. Produkti ofron rezistencë të lartë fiziko mekanike, si për shembull rezistencë ndaj gërryerjes, rezistecë ndaj ujit, acideve, alkaleve, produkteve të naftës etj.

L6,080

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

LLAK GURI EPOKSID

LLAK GURI EPOKSID EPOXY VARNISH W 4500 Vernik epoksid dy komponentësh me bazë uji.

PËRSHKRIMI

EPOXY VARNISH është një produkt EPOXY dykomponentësh, me bazë uji. Produkti ofron rezistencë të lartë fiziko mekanike, si për shembull rezistencë ndaj gërryerjes, rezistecë ndaj ujit, acideve, alkaleve, produkteve të naftës etj.

FUSHA E APLIKIMIT

EPOXY VARNISH përdoret si vernik për ti dhënë shkëlqim dhe rezistencë ndaj ujit, acideve, alkaleve, etj sipërfaqeve mbi të cilat aplikohet.

UDHËZIME PËR PËRDORIM

Sipërfaqja duhet të jetë:

  • E qëndrueshme.
  • Pa praninë e materialeve që parandalojnë lidhjen, p.sh. pluhur, grimca të lirshme, yndyrna etj
  • E mbrojtur nga presionet negative të lagështisë.

Gjithashtu ajo duhet të përgatitet sipas natyrës së sipërfaqes. Pas kësaj, në sipërfaqe duhet të pastrohet mirë nga pluhuri me një fshesë me korent.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Komponenti A (rezina) dhe komponenti B (forcuesi) janë mbushur në dy kova të veçanta, në proporcion të paracaktuar në raport peshe. E gjithë
sasia e komponentit B duhet shtuar në komponentin A. Përzierja e 2 komponentëve duhet të bëhet për rreth 5 minuta, duke përdorur një mikser me shpejtësi të ulët (300 rrotullime/min). Është e rëndësishme që për të arritur një përzierje të plotë të përzihet mirë pranë anëve dhe në fund të kovës, në mënyrë që të arrihet një shpërndarje uniformë e forcuesit. EPOXY VARNISH aplikohet siç është ose i holluar deri me 10% me ujë. Produkti mund të aplikohet me një furçë ose rrul.

KONSUMI

300 gr/m2 për shtresë.

PAKETIMI

I ambalazhuar në kuti metalike, A+B 4 Kg.

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

24 muaj nëse ruhet në paketim origjinal dhe të pahapur, në vënde të thata dhe në temperatura ndërmjet 5o C dhe 25oC.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LLAK GURI EPOKSID”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
IZODRAIN

IZODRAIN

Sold by DAST
L580
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO 1, 2, 3 DEKORATIVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
ASFALT PËR RIPARIMIN E RRUGËVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET HIDROIZOLUES IZOCARPET
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES MONOLIT

HIDROIZOLUES MONOLIT

Sold by DAST
L1,950
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ADETIV PËR NGJITËSAT E PLLAKAVE
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart