Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

DAST BONIFIN

Add your review

L335

BONIFIN

Material në formë pluhuri me bazë çimentoje, gëlqereje të hidratuar, rëre guri karbonik me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe aditive speciale.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Karakterizohet nga hapje dhe punueshmëri mjaft e mirë, gjë që lehtëson aplikimin në sipërfaqe të jashtme dhe të brendshme të mbushura si me llaç tradicional ashtu dhe me llaç të parapërgatitur.
 • E aplikueshme në një trashësi deri në 3 mm

L335

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

DAST BONIFIN

DAST BONIFIN Material në formë pluhuri me bazë çimentoje, gëlqereje të hidratuar, rëre guri karbonik me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe aditive speciale.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Karakterizohet nga hapje dhe punueshmëri mjaft e mirë, gjë që lehtëson aplikimin në sipërfaqe të jashtme dhe të brendshme të mbushura si me llaç tradicional ashtu dhe me llaç të parapërgatitur.
 • E aplikueshme në një trashësi deri në 3 mm

FUSHAT E APLIKIMIT

I përshtatshëm për realizimin e rifiniturave të sipërfaqeve të mbushura me llaç tradicional ose me llaç të parapërgatitur me bazë çimento – gëlqere. Mund të mbulohet me bojë, ose me veshje të tjera me natyrë minerale dhe sintetike.

TE DHËNA TE RËNDËSISHME

 • Nuk duhet të shtohen komponentë të tjerë si çimento, gëlqere etj, në produktin e dhënë.
 • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe të lyera më parë.
 • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe apo mbi veshje plastike.
 • Nuk duhet të aplikohet në sipërfaqe me disnivel më të madh se 3 mm.
 • Nuk duhet të shtohet uji mbasi përbërja është përgatitur.
 • Duhet të aplikohet në temperatura nga +5o C deri +35o C.
 • Nuk duhet të aplikohet në vënde ku ka veshje prej qeramike.
 • Nuk duhet të aplikohet në sipërfaqe me bazë gipsi.
 • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe lehtësisht të thyeshme apo të shkatërruara.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Sipërfaqja apo suporti ku do të vendoset fino duhet të jetë e niveluar dhe e qëndrueshme. Sipërfaqet me një trashësi më të madhe se 3mm duhet të nivelohen paraprakrisht përpara aplikimit të produktit.

MËNYRA E PËRGATITJES SË PËRZIERJES

Në një enë hidhni 7.5 – 8 litra ujë dhe 25 Kg BONIFIN. Përzieni me një përzierës elektrik me numër të vogël rrotullimesh derisa masa të bëhet homogjene. Për të stimuluar karaktesitikat e përzierjes dhe për të pasur një rezulëtat sa më të mirë, rekomandohet që përzierja të lihet në qetësi rreth 10 minuta dhe para përdorimit të përzihet edhe një herë.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Materiali duhet të përhapet me një mallë metalike duke siguruar një shtresë uniformë në të gjithë sipërfaqen. Dora e dytë e materialit duhet të aplikohet 30 minuta mbas aplikimit të dorës së parë. Pasi arrihet tharja e duhur rreth 15 minuta në temperaturë 23°C sipërfaqja duhet fërkuar me përdaf. Temperatura e ambientit ndikon ndjeshëm në kohën e punueshmërisë së produktit. Sa më e ulët të jetë temperatura, aq më shumë zgjatet koha e punueshmërisë.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “DAST BONIFIN”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR BLLOQET DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHPEJTUES I THARJES SË BETONIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-30
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
RRJETË ME FIBRA XHAMI DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
STUKO PËR PATINIME SPATORELLA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS ZJARRDURUES DAST

NGJITËS ZJARRDURUES DAST

Sold by DAST
L690L2,360
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart