Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

ADETIV PËR NGJITËSAT E PLLAKAVE

Add your review

L2,300

FLEXIT

Eshtë një produkt me përmbatje elastomerike i cili përdoret si një adetiv në ngjitësit dhe llaçrat me bazë çimentoje, si edhe tek hidroizoluesit një- komponentësh duke ju dhënë atyre vetitë e mëposhtme:

 • Flexibilitet të lartë.
 • Papërshkueshmëri ndaj ujit.
 • Aftësi ngjitëse të përmirësuar.

L2,300

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

ADETIV PËR NGJITËSAT E PLLAKAVE

ADETIV PËR NGJITËSAT E PLLAKAVE FLEXIT
Eshtë një produkt me përmbatje elastomerike i cili përdoret si një adetiv në ngjitësit dhe llaçrat me bazë çimentoje, si edhe tek hidroizoluesit njëkomponentësh duke ju dhënë atyre vetitë e mëposhtme:

 • Flexibilitet të lartë.
 • Papërshkueshmëri ndaj ujit.
 • Aftësi ngjitëse të përmirësuar.

FUSHA E PËRDORIMIT

Flexit përdoret si elastifikues në rastet e mëposhtme:

 • Në hidroizoluesit njëkomponentësh të aplikueshëm me furçë si (MONOFLEX), në rastet kur sipërfaqja ku do të aplikohet shfaq çarje ose plasaritje.
 • Në ngjitësit e pllakave (DW), për shtrimin e pllakave mbi sipërfaqe të cilat karakterizohen nga çarje, plasaritje si edhe në ato raste kur janë të ekspozuara ndaj vibrimeve dhe tkurrje-bymimeve.
 • I përshtatshëm për ngjitjen e pllakave dhe paneleve të polisterolit mbi metal, dru dhe suporte me deformueshmëri të lartë.
 • Gjithashtu FLEXIT rekomandohet të përdoret si elastifikues në të gjitha produktet me bazë çimento.

MËNYRA E PËRDORIMIT DHE KONSUMI

Përgatitja e sipërfaqes
Sipërfaqet ku do të aplikohet ngjitësi duhet të jenë të pastra, pa vajra apo pluhura, rekomandohen të jenë sa më të sheshta. Në rastet kur nuk janë të tilla mund të nivelohen por duke shmangur gjithmonë akumulimin e ujit.

ELASTIFIKIMI I NGJITËSAVE PËR PLLAKA
 • Elastifikimi i plotë
  Për (25 kg) DW (ngjitës pllakash) përzihen me 6 kg FLEXIT (nëse nevojitet mund të shtohet edhe një sasi 1-2 lt uji) duke u përzier vazhdimisht
  derisa të formohet një përzierje homogjene.
 • Elastifikimi i pjesshëm për (25 kg) DW përzihet me 3-4 kg Flexit sëbashku me një sasi uji (afërsisht 3-4 kg), duke e përzier vazhdimisht derisa të fitohet një përzierje homogjene. Sipërfaqet poroze si, beton, gips etj., paraprakisht mund të trajtohen me një përzierje të flexit/ujin në raportin 1:2. Koha e tharjes për llaçrat dhe ngjitësat të cilët janë të përzier me Flexit, është dyfish më e madhe krahasuar me ngjitësat dhe llaçrat të cilët nuk janë përzier me Flexit. Ka edhe raste kur koha e tharjes mund të zgjasë më shumë se 3 ditë.

RUATJA EDHE TEMPERATURA E APLIKIMIT

Produkti mund të ruhet për 18 muaj në paketim origjinal edhe në vend të thatë në temperatura nga +5o C deri në +35o C. Duhet të evitohet ekspozimi i produktit në temperatura të ulta (ngrica si edhe në temperatura të larta.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “ADETIV PËR NGJITËSAT E PLLAKAVE”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO DECOR SILEX

GRAFIATO DECOR SILEX

Sold by DAST
L5,100
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VONUES NË THARJEN E BETONIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST

NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST

Sold by DAST
L2,200L23,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR ELASTOMERIK HYDRO PRIMER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST FINO CLASSIC

DAST FINO CLASSIC

Sold by DAST
L430
ADETIV PËR NGJITËSAT E PLLAKAVE
ADETIV PËR NGJITËSAT E PLLAKAVE
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart