Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

VESHJE DEKORATIVE DECOQUARTZ

Add your review

L4,840

DECOQUARTZ

  • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
  • Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.
  • Punueshmeri e mirë.
  • Formon një struktërë të qëndrueshme dhe jetëgjatë.

L4,840

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

VESHJE DEKORATIVE DECOQUARTZ

VESHJE DEKORATIVE DECOQUARTZ Veshje dekorative që shërben për trajtimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme.
Klasifikimi i produktit

DECOQUARTZ është klasifikuar sipas standardid EN 15824.
KARAKTERISTIKAT

  • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
  • Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.
  • Punueshmeri e mirë.
  • Formon një struktërë të qëndrueshme dhe jetëgjatë.

FUSHA E PËRDORIMIT

DECOQUARTZ është i përshtatshëm për krijimin e veshjeve dekorative me cilësi mjaft të mira hidroizoluese ngjitëse dhe elastike. Përdoret dhe për krijimin e veshjeve dekorative mbi sipërfaqe të mbushura me llaç çimento ose llaç themelor termoizolues të cilët paraprakisht është rrafshuar me Tecnofix ose një nga produktet e linjës DW Conexion.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Përgatitja e suportit
Suporti ku do të aplikohet Decoquartz paraprakisht duhet të pastrohet nga pluhurat si edhe mbetjet e naftës, vajrave verniqeve, dylli dhe nga materialet kundër ngjitjes. Pastrimi i vajrave, verniqeve, dyllit apo materialve kundër ngjitjes realizohet mekanikisht ose në mënyrë manuale. Përpara aplikimit të Decoquartz suporti duhet të nivelohet me astarin e thatë Tecnofix. Suportet duhet të jenë të sheshta dhe mekanikisht të qëndrueshme në funksion të qëllimit të përdorimit.

MËNYRA E APLIKIMIT
DECOQUARTZ aplikohet me anën e një malle metalike të drejtë direkt mbi sipërfaqen e paratrajtuar me astarin TECNOFIX LIQUID. Mbas vendosjes së produktit mbi suport bëhet ngjeshja me anë të një malle metalike në mënyrë që të krijohet sipërfaqja që duam.
KONSUMI
5 Kg per meter katror
PAKETIMI
DECOQUARTZ është i ambalazhuar në kova 25 Kg.
JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA
12 muaj nga data e prodhimit nëse ruhet në ambalazh origjinal të pahapur dhe i mbrojtur nga ekspozimi i drejtpërdrejtë ndaj diellit dhe nga ngricat.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “VESHJE DEKORATIVE DECOQUARTZ”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR ELASTOMERIK HYDRO PRIMER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ PËR MURATURË DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR TULLA XHAMI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR GRAFIATO TECNOFIX LIQUID
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NIVELUES DYSHEMEJE GRANDFLOOR
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË DYSHEMEJE EPOKSIDE
VESHJE DEKORATIVE DECOQUARTZ
VESHJE DEKORATIVE DECOQUARTZ
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart