Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID

Add your review

L2,100

IZOELASTIC LIQUID

Material lyerës hidroizolues për tarraca, me përmbajtje të lartë rezinash elastomerike.

 • Ofron një hidroizolim dhe elasticitet të lartë.
 • Karakterizohet nga aftësi shumë të mira ngjitëse në të gjitha sipërfaqet me bazë çimento si dhe të atyre të përbëra prej tulle, druri ose metali dhe mbi çdo lloj tjetër materiali hidroizolues.
 • Mundësi përdorimi dhe në shtresa ta paniveluara.
 • Siguron elasticitet të lartë duke evituar formimin e çarjeve dhe plasaritjeve që mund të krijohen me kalimin e kohës.
 • Ngjyra e bardhë e hidroizoluesit gjatë verës ndihmon në uljen e temperaturës, është hermetik por lejon përshkueshmërinë nga avujt.

L2,100

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID

HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID është një material lyerës hidroizolues për tarraca, me përmbajtje të lartë rezinash elastomerike.

 • Ofron një hidroizolim dhe elasticitet të lartë.
 • Karakterizohet nga aftësi shumë të mira ngjitëse në të gjitha sipërfaqet me bazë çimento si dhe të atyre të përbëra prej tulle, druri ose metali dhe mbi çdo lloj tjetër materiali hidroizolues.
 • Mundësi përdorimi dhe në shtresa ta paniveluara.
 • Siguron elasticitet të lartë duke evituar formimin e çarjeve dhe plasaritjeve që mund të krijohen me kalimin e kohës.
 • Ngjyra e bardhë e hidroizoluesit gjatë verës ndihmon në uljen e temperaturës, është hermetik por lejon përshkueshmërinë nga avujt.

FUSHA E APLIKIMIT

IZOELASTIC LIQUID përdoret si hidroizolues nëpër tarraca, ballkone, mure, si edhe në vënde me lagështi. Aplikohet lehtësisht duke krijuar një membranë hidroizoluese me elasticitet të lartë dhe rezistencë mekanike pa krijuar çarje ose tkurrje. Gjithashtu, është lehtësisht i aplikueshëm në zonat e vështira si kënde, bashkime të materialeve të ndryshme që formojnë fuga etj. IZOELASTIC LIQUID nuk rekomandohet të përdoret për hidroizolimin e bodrumeve nëntokësor.

MËNYRA E APLIKIMIT / KONSUMI

Sipërfaqet ku do të aplikohet materiali duhet të jenë të pastra nga pluhurat, bojërat, etj. Në mënyrë që të arrihet një hidroizolim sa më i mirë rekomandohet që sipërfaqja që do të hidroizolohet me IZOELASTIC LIQUID të trajtohet paraprakisht me astarin HIDROPRIMER (konsumi 200 – 300 g/m2 )

IZOELASTIC LIQUID aplikohet në dy duar me furçë ose me rrul, mbasi të jetë tharë plotësisht astari i aplikuar paraprakisht mbi sipërfaqen që do
të hidroizolohet. Konsumi është afërsisht 0.8 – 1 Kg/m2 në varësi të sipërfaqes që do të hidroizolohet. Dora e dytë duhet të aplikohet vetëm pasi astari të jetë tharë plotësisht, duhet ti kushtohet kujdes që aplikimi i dorës së dytë të bëhet në formë kryq mbi dorën e parë. Në zonat që karakterizohen nga plasaritje apo çarje rekomandohet që hidroizoluesi të përforcohet nga aplikimi i rrjetës me fibra xhami me një dendësi prej 65 – 125 gr, e cila aplikohet menjëhere mbas aplikimit të dorës së parëtë hidroizoluesit. Më pas mbi rrjetën aplikohen nga një deri në dy duar të tjera me hidroizolues. Në rastet kur sipërfaqja që do të hidroizolohet karakterizohet nga çarje dhe plasaritje të shpeshta rekomandohet që rrjeta me fibra xhami të aplikohet në të gjithë sipërfaqen që do të hidroizolohet. Në këtë rast konsumi i IZOELASTIC LIQUID shkon në 1.5 – 2 Kg/m2. Duhet pasur kujdes që rrjeta e vendosur mbi sipërfaqen që do të hidroizolohet nuk duhet të krijojë tkurrje por të jetë e tendosur mirë mbi sipërfaqe.

IZOLIM LOKAL I PLASARITJEVE

Aplikojmë astarin HIDRO PRIMER në sipërfaqen e dëmtuar dhe në rreze 10 cm përgjatë plasaritjeve. Pasi thahet astari aplikojmë dorën e parë.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË ME BAZË REZINASH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
COPË ME FIBRA KARBONI

COPË ME FIBRA KARBONI

Sold by DAST
L48,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA

DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA

Sold by DAST
L270L680
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VESHJE DEKORATIVE DECOQUARTZ
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PARKETE S33

NGJITËS PËR PARKETE S33

Sold by DAST
L2,600L6,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHIRIT IZOLUES IZOBAND S10
HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID
HIDROIZOLUES IZOELASTIC LIQUID
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart