Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

Add your review

L900L3,600

DW 5000

Ngjitës thiksotropik, elastik, i gatshëm për përdorim, me bazë shpërndarjen ujore të estereve poliakrilike dhe shtesa të veçanta.

KARAKTERISTIKAT

Ngjitës thiksotropik, elastik, i gatshëm për përdorim, me bazë shpërndarjen ujore të estereve poliakrilike dhe shtesa të veçanta. Eshtë rezistent ndaj lagështisë, acideve të holluara, sipërfaqeve alkalike (beton, suva), dhe nuk ndikon materialet e ndjeshme ndaj holluesve. Ka jetëgjatësi të madhe i hapur, të mjaftueshëm për shtresa sipërfaqesh të mëdha, duke krijuar ngjitshmëri të shkëlqyer si në sipërfaqe me llustër ashtu dhe në sipërfaqe të ashpra. Shfaq rezistencë të madhe fillestare dhe përfundimtare në ngjitje. Renditet në kategorinë D2TE sipas EN 12004.

SKU: N/A Tags: ,

L900L3,600

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000 Ngjitës thiksotropik, elastik, i gatshëm për përdorim, me bazë shpërndarjen ujore të estereve poliakrilike dhe shtesa të veçanta.

KARAKTERISTIKAT

Ngjitës thiksotropik, elastik, i gatshëm për përdorim, me bazë shpërndarjen ujore të estereve poliakrilike dhe shtesa të veçanta. Eshtë rezistent ndaj lagështisë, acideve të holluara, sipërfaqeve alkalike (beton, suva), dhe nuk ndikon materialet e ndjeshme ndaj holluesve. Ka jetëgjatësi të madhe i hapur, të mjaftueshëm për shtresa sipërfaqesh të mëdha, duke krijuar ngjitshmëri të shkëlqyer si në sipërfaqe me llustër ashtu dhe në sipërfaqe të ashpra. Shfaq rezistencë të madhe fillestare dhe përfundimtare në ngjitje. Renditet në kategorinë D2TE sipas EN 12004.

FUSHAT E APLIKIMIT

DW 5000 është i përshtatshëm për ngjitjen e pllakave, rolove prej PVC të butë, barit të stadjumeve, LINOLEUM dhe moketesh në beton të parafabrikuar dhe jo, llaçra dyshemesh, mozaikë, dysheme MDF, kompensat detare ose dru, gjithashtu dhe në llamarinë të astarosur ose të galvanizuar. Eshtë perfekt për shtrimin e pllakave termoizoluese prej poliesteri të fryrë ose të petëzuar, panele poliuretani dhe tapë në muratura betoni, suvaje, tulla, porobeton, si në sipërfaqe të brendshme ashtu dhe në të jashtme. Eshtë i përshtatshëm për shtrim të izoluar pllakash qeramike në dru dhe prodhimet e tij. Ofrohet gjithashtu për montimin në mjedise ku vrehet qarkullim i theksuar, si në spitale dhe hotele, gjithashtu dhe në mjedise me vibracione, si anije, etj.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Përgatitja e sipërfaqes
Suportet tradicionale me bazë çimento duhet të kenë një kohë maturimi të mjaftueshme prej (28 ditë në temperaturë 23o C dhe U.R 40% ). Suportet duhet të jenë të sheshta dhe të qëndrueshme në funksion të qëllimit të përdorimit. Suporti ku do të aplikohet produkti duhet të jetë i pastër e pa lëndë të huaja të tilla si: bojra, vajra, verniqe, materiale anti-ngjitëse. Pastrimi bëhet në mënyrë mekanike ose manuale. Suvatë përpara aplikimit të produktit duhet të kenë një maturim të paktën 1 javë për 1 cm trashësi. Suportet duhet të jenë mekanikisht të qëndrueshëm në funksion të qëllimit të përdorimit. Sipërfaqja e suportit ku do të aplikohet produkti duhet të jetë e pastër nga çdo lloj lënde e huaj.

APLIKIMI

Ngjitësi shtrohet vetëm në njënshtresë siç është, me spatul metalike të dhëmbëzuar, në gjerësi 3 – 5 mm, në sipërfaqe horizontale dhe vertikale. Në vazhdim krehim aq sipërfaqe sa nevojitet për të punuar në 30 – 40 minutat në vazhdim, analogjikisht me kushtet kohore, duke shmangur kështu krijimin e cipës. Produktet të cilat do të bashkëngjiten vendosen me mundësinë e mikro-riparimeve, duke ushtruar tension të lehtë.

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

Ruhet në ambalazhim të mbyllur mirë, në mjedise të thata dhe me hije, lagështi të ulët, për të paktën 12 muaj nga data e prodhimit.

PAKETIMI

Ambalazhuar në kova plastike 5 dhe 25 Kg.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale INSTAGRAM

Specification: NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

Karakteristika të Përgjitshme
Ngjyra

Specification
Paketimi

,

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK PARKETI NJË KOMPONENT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR RRAFSHUES TECNOFIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KËNDORE POL-START LOS 83
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
IZOTUBE

IZOTUBE

Sold by DAST
L220
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR ELASTOMERIK HYDRO PRIMER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS POLISTEROLI DW CONEXION
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart