Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

HIDROIZOLUES PËR BETONIN

Add your review

L1,800

BETOZOL

Aditiv hidroizolues per betonin.
PëRSHKRIMI
BETOZOL është një aditiv I lëngshëm që i jep betonit veti hidroizoluese. Produkti reagon kimikisht me gëlqeren që formohet nga hidratimi i çimentos dhe krijon kripëra që nga njëra anë bllokojnë poret kapilare dhe nga ana tjetër i japin betonit veti hidrofobike. Një veti e rëndësishme e BETOZOL është se, në krahasim me aditive të tjere të kategorisë së tij, nuk sjell ulje të rezistencave përfundimtare të betonit. (Sipas tabelës 9 të standardit ELOT EN 934 – 2 lejohet ulja e rezistencës në shtypje deri në shkallen 15%).

L1,800

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

HIDROIZOLUES PËR BETONIN

HIDROIZOLUES PËR BETONIN BETOZOL
Aditiv hidroizolues per betonin.
PëRSHKRIMI
BETOZOL është një aditiv I lëngshëm që i jep betonit veti hidroizoluese. Produkti reagon kimikisht me gëlqeren që formohet nga hidratimi i çimentos dhe krijon kripëra që nga njëra anë bllokojnë poret kapilare dhe nga ana tjetër i japin betonit veti hidrofobike. Një veti e rëndësishme e BETOZOL është se, në krahasim me aditive të tjere të kategorisë së tij, nuk sjell ulje të rezistencave përfundimtare të betonit. (Sipas tabelës 9 të standardit ELOT EN 934 – 2 lejohet ulja e rezistencës në shtypje deri në shkallen 15%).

FUSHA E APLIKIMIT

BETOZOL përdoret për përmirësimin e rezistencës së betonit nga absorbimi i ujit, por dhe i përshkueshmërisë së betonit nga uji në rastet e themeleve, mureve të bodrumeve, rezervuarët të ujit, pishinave, puseve, tuneleve etj. Produkti mund të shtohet ose gjatë përgatitjes së betonit ose para hedhjes së betonit.

  • Hidroizolim i masës së betonit eliminon rrezikun e dëmtimit nga ngrica dhe parandalon formimin e njollave nga krijimi i kripërave.
  • Në projektet inxhinierike si autostrada, urave, platformave hidraulike etj, rrit konsiderueshëm rezistencën e betonit nga kripërat që janë përdorur si anti ngrirëse.
  • Krijimi i komponimeve kimike që bllokojnë poret nuk parandalon ajrosjen e strukturës.
  • Në përputhje me standardin ELOT EN 934 – 2:2001, Tabela 9.

DOZIMI
Dozimi i lejueshëm: 0.2 – 0.4% në raport me peshën e çimentos
Dozimi I rekomanduar: 0.3% në raport me peshën e çimentos

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA
18 muaj në paketim origjinal dhe të pahapur në temperaturë midis +5o C dhe +30o C. Materiali duhet të jetë i mbrojtur nga rrezatimi i drejtpërdrejtë i diellit dhe ngrica.

PAPËRSHKUESHMËRIA E BETONIT

Kalimi i ujit përmes betonit është një problem multifunksional që analizohet në dy veprime:
a) absorbimi kapilar i ujit që është në kontakt të thjeshtë (pa presion) me betonin.
b) depërtimi i ujit me presion në beton
Standardi ELOT EN 934 – 2:2001 kërkon reduktimin e thithjes se ujit në beton deri në masën ≥ 40% me shtimin e një aditivi hidroizolues.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “HIDROIZOLUES PËR BETONIN”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHIRIT IZOLUES IZOTAPE

SHIRIT IZOLUES IZOTAPE

Sold by DAST
L1,390
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VESHJE DEKORATIVE GRAFITI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK POLIUERITANI PËR DYSHEME
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR BLLOQET DAST
HIDROIZOLUES PËR BETONIN
HIDROIZOLUES PËR BETONIN
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart