Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

DAST FINO ANTIQUE

Add your review

L360

FINO ANTIQUE

Produkt per rifinitura me pamje antike

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Është material në formë pluhuri i prodhuar në bazë të teknologjisë HTT (Horman Transpirance Tecnology) që parandalon krijimin e mykut dhe lejon transpirimin e murit më bazë çimento, gëlqere e hidratuar, rërë guri karbonik dhe mermer me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetive special. Karakterizohet nga hapje dhe punueshmëri mjaft e mirë, lehtëson aplikimin në sipërfaqe të jashtme edhe të brenshme të mbushura si me llaç tradicional ashtu dhe me llaç të parapërgatitur. E aplikueshme deri në një trashësi deri në 3 mm.

L360

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

DAST FINO ANTIQUE

DAST FINO ANTIQUE Produkt per rifinitura me pamje antike

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

Është material në formë pluhuri i prodhuar në bazë të teknologjisë HTT (Horman Transpirance Tecnology) që parandalon krijimin e mykut dhe lejon transpirimin e murit më bazë çimento, gëlqere e hidratuar, rërë guri karbonik dhe mermer me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetive special. Karakterizohet nga hapje dhe punueshmëri mjaft e mirë, lehtëson aplikimin në sipërfaqe të jashtme edhe të brenshme të mbushura si me llaç tradicional ashtu dhe me llaç të parapërgatitur. E aplikueshme deri në një trashësi deri në 3 mm.

FUSHAT E APLIKIMIT

I përshtashëm për realizimin e rifiniturave të sipërfaqeve të mbushura me llaç tradicional ose me llaç të parapërgatitur me bazë çimentogëlqere. Mund të mbulohet me bojë, ose me veshje të tjera me natyrë minerale dhe sintetike.

TË DHËNA TË RËNDËSISHME

  • Nuk duhet të shtohen komponent të tjerë si çimento, gëlqere, etj në produktin e dhënë.
  • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe të lyera më parë.
  • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe apo mbi veshje plastike.
  • Nuk duhet të aplikohet në sipërfaqe me trashësi me të madhe se 3 mm.
  • Nuk duhet të shtohet ujë mbasi përbërja është përgatitur.
  • Duhet të aplikohet në temperatura nga +5o C deri +35o C.
  • Nuk duhet të aplikohet në vënde ku ka veshje prej qeramike.
  • Nuk duhet të aplikohet në sipërfaqe me bazë gipsi.
  • Nuk duhet të aplikohet mbi sipërfaqe lehtësisht të thyeshme apo të shkatërruara.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Sipërfaqja apo suporti ku do të vendoset FINO CLASSIC duhet të jetë i niveluar dhe i qëndrueshëm. Sipërfaqet me disnivel më të madh se 3 mm duhet të nivelohen përpara aplikimit të produktit.

MËNYRA E PËRGATITJES SË PËRZIERJES

Në një enë hidhni 5.5 – 6 litra ujë dhe 25 Kg Fino Classic. Përzieni me një përzierës elektrik me numër të vogël rrotullimesh derisa masa të bëhet homogjene. Për të stimuluar karaktesitikat e përzierjes dhe për të pasur një rezulëtat sa më të mirë rekomandohet që përzierja të lihet në qetësi rreth 10 minuta dhe të trazohet përseri përpara përdorimit.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Materiali duhet të përhapet me një mallë metalike duke siguruar një htresë uniforme në të gjithë sipërfaqen. Dora e dytë e materialit duhet të aplikohet 30 minuta mbas aplikimit të dorës së parë. Pasi arrihet tharja e duhur rreth 15 minuta në temperaturë 23o C sipërfaqja duhet fërkuar me përdaf. Temperatura e ambientit ndikon ndjeshëm në kohën e punueshmërisë së produktit. Sa më e ulët të jetë tempretura aq më shumë zgjatet koha e punueshmërisë.

MËNYRA E PASTRIMIT

Veglat e punës dhe duart duhet të pastrohen deri kur produkti është ende i lagësht.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “DAST FINO ANTIQUE”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ BAZË ÇIMENTO FIXATIV B22
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5

DAST DW KLEBEMÖRTEL 2.5

Sold by DAST
L820L930
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PLLAKË KARBONI PËR FORCIM
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
RRJETË ME FIBRA XHAMI DAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
MBROJTËS DYSHEMEJE BETONI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PËLHURË ME FIBRA KARBONI
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart