Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

NGJITËS PËR PARKETE F 22

Add your review

L1,800L4,500

DW PARQUET F 22

Ngjitës me tharje të shpejtë për parkete druri me bazë dispersion ujor, pa prani solventi.

KARAKTERISTIKAT

 • DW PARQUET F22 është ngjitës sintetik me tharje të shpejtë me bazë emulsioni ujor dhe me përmbajtje të ulët uji.
 • DW PARQUET F22 forcohet edhe në temperatura afër ngrirjes. Megjithatë është i rekomanduar instalimi në temperatura të paktën +10°C.
 • DW PARQUET F 22 ka ngjitshmëri të lartë çka bën te mundur shkeljen pas 24 orësh.
 • DW PARQUET F22 ka një nivel të lartë fleksibiliteti dhe ngjitshmërie çka e bën të përshtatshëm ndaj lëvizjeve higrometrike të drurit.
 • DW PARQUET F22 është krejtësisht rezistent ndaj mykut dhe baktereve për shkak të shtesave të veçanta që ai përmban.
SKU: N/A Tags: ,

L1,800L4,500

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

NGJITËS PËR PARKETE F 22

NGJITËS PËR PARKETE F22 DW PARQUET  Ngjitës me tharje të shpejtë për parkete druri me bazë dispersion ujor, pa prani solventi.

KARAKTERISTIKAT NGJITËS PËR PARKETE F 22

 • DW PARQUET F22 është ngjitës sintetik me tharje të shpejtë me bazë emulsioni ujor dhe me përmbajtje të ulët uji.
 • DW PARQUET F22 forcohet edhe në temperatura afër ngrirjes. Megjithatë është i rekomanduar instalimi në temperatura të paktën +10°C.
 • DW PARQUET F 22 ka ngjitshmëri të lartë çka bën te mundur shkeljen pas 24 orësh.
 • DW PARQUET F22 ka një nivel të lartë fleksibiliteti dhe ngjitshmërie çka e bën të përshtatshëm ndaj lëvizjeve higrometrike të drurit.
 • DW PARQUET F22 është krejtësisht rezistent ndaj mykut dhe baktereve për shkak të shtesave të veçanta që ai përmban.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Sipërfaqja duhet të jetë plotësisht e thatë, absorbuese, e niveluar, mekanikisht e qëndrueshme, pa pluhur, grimca të lirshme, bojra, dyll, vaj, etj. Përmbajtja e lagështisë duhet të jetë më e ulët se niveli maksimal i paracaktuar nga prodhuesit e parketeve. Kontrolloni lagështi në gjithë trashësinë e siperfaqes, duke përdorur një hygrometer me karabit.

APLIKIMI

Para përdorimit, përzieni ngjitësin. Nëse kemi formimin e cipës sipërfaqësore, në çdo rast bëhet heqja e saj. DW PARQUET F22 aplikohet mbi sipërfaqe me anën e një malle të dhëmbëzuar të përshtatshme për parkete. Koha e punueshmërisë është maksimalisht 30 minuta në kushte normale temperature dhe lagështie. Nëse kemi formim të cipës, ngjitës duhet të hiqet dhe të riaplikohet. Temperatura minimale e aplikimit duhet të jetë +10°C. Parketi që do të instalohet duhet të jetë ruajtur në vend të thatë, nuk duhet ti jetë nënshtruar kondensimit, dhe duhet të jetë izoluar nga toka. Para instalimit, kontrollohet niveli i lagështisë dhe lagështia e ambientit të jetë siç është përcaktuar nga prodhuesi. Shtypni parketin e drurit në mënyrë që të ketë kontakt me produkt DW Parquet F22 për të siguruar lagie të mirë. Kur bëhet instalimi i parketit lihet një zgjerimin prej rreth 1 cm perimetral, kolona, dhe të gjitha elementet që kalojnë në dysheme.

KONSUMI

Në varësi të llojit të mallës së përdorur:
600 – 800 g/m² duke përdorur një mallë me dhëmbë 4 mm.
800 – 1000 g/m² duke përdorur një mallë me dhëmbë 6 mm.
PAKETIMI
DW PARQUET F22 është në dispozicion në kovë 5 Kg dhe 15 Kg në ngjyrë bezhë

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

Të ruhet në një vend të freskët në paketimin e tij original të pa hapur për 24 muaj.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale INSTAGRAM

Specification: NGJITËS PËR PARKETE F 22

Karakteristika të Përgjitshme
Ngjyra

Specification
Paketimi

,

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJITËS PËR PARKETE F 22”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SILIKON BAZË POLIURETANI PU-40 PLUS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK PARKETI DYKOMPONENT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ RIPARUES GP 70 FAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES FASADASH SEALEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ RIPARUES FIBREN GP 70
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart