Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LLAK POLIUERITANI PËR DYSHEME

Add your review

L7,000

PARQUET VARNISH ULTRA

Llak me bazë poliuretani dykomponent me rezistencë të lartë ndaj konsumit, për dysheme me trafik shumë të lartë.
KARAKTERISTIKAT
Vernik me bazë poliuretani, për sipërfaqe druri të brendshme dhe të jashtme. Lyhet lehtë, paraqet elasticitet të madh dhe shtrohet në mënyrë
të shkëlqyer. Eshtë veçanërisht rezistent në lagështi e në dëborë, kurse filtrat UV që përmban mbrojnë drurin nga rrezet ultraviolet të diellit. Thekson dhe mbron bukurinë natyrale të të gjitha tipeve të drurit, duke treguar ujërat e tyre.

L7,000

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

LLAK POLIUERITANI PËR DYSHEME

LLAK POLIUERITANI PËR DYSHEME PARQUET VARNISH ULTRA dykomponent me rezistencë të lartë ndaj konsumit, për dysheme me trafik shumë të lartë.

KARAKTERISTIKAT

Vernik me bazë poliuretani, për sipërfaqe druri të brendshme dhe të jashtme. Lyhet lehtë, paraqet elasticitet të madh dhe shtrohet në mënyrë të shkëlqyer. Eshtë veçanërisht rezistent në lagështi e në dëborë, kurse filtrat UV që përmban mbrojnë drurin nga rrezet ultraviolet të diellit. Thekson dhe mbron bukurinë natyrale të të gjitha tipeve të drurit, duke treguar ujërat e tyre.

MËNYRA E PËRDORIMIT

  1. Përgatitja e sipërfaqes
    Përgatitja e saktë siguron rezulëtat të mirë sa në dru të rinj aq edhe në dru të vjetër. Kusht i domosdoshëm lagështia, sa e drurit aq edhe e atmosferës, të jenë sa më të ulëta të jetë e mundur. Para aplikimit të PARQUET VARNISH ULTRA, sipërfaqet duhet të jenë fërkuar me letër zmeril të përshtatshëshme dhe të jenë hequr mirë pluhurat, në qoftë se ekziston rreshirë të largohet. Për ruajtjen e ngjyrës natyrale të drurit, mjafton 1 shtresë mirëmbajtës i tejdukshëm lyes. Për ndryshimin e ngjyrës së drurit, zbatojmë 1 shtresë mirëmbajtës të tejdukshëm dhe në vazhdim 2 – 3 shtresa me ngjyrë. Në fazën finale lyerja me 1 – 2 shtresa PARQUET VARNISH ULTRA. Në qoftë se kemi të bëjmë me mirëmbajtje të thjeshtë, mjafton një fërkim i lehtë me letër zmeril dhe në vazhdim largojmë pluhurat. Në rastin kur vernikët e vjetra dhe ripolinët janë një gjendje të keqe, duhet të hiqen plotësisht me letër zmeril të trashë. Në vazhdim do të duhet të ndiqet e njëjta procedurë.
  2. Zbatimi
    PARQUET VARNISH ULTRA, mbasi përzihen komponentët A dhe B, hollohet deri 5% me white spirit. Zbatohet me penel, rrul ose pistolet në 1 – 2 shtresa, në bazë të zbatimit

PASTRIMI
Veglat pastrohen me white spirit.
KONSUMI
1 lt/10 – 12 m² / shtresë, në sipërfaqet e përgatitura mirë.
JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA
Ruhet në vënde të thata dhe nën hije, larg çdo burimi ngrohjeje, të paktën 24 muaj nga data e prodhimit.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LLAK POLIUERITANI PËR DYSHEME”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ADITIV PËR BETONIN BETOPLAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ PËR SUVATIM MORTEL GP-100
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW 1100 KOLL PLLAKASH

DAST DW 1100 KOLL PLLAKASH

Sold by DAST
L430L520
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VESHJE DEKORATIVE GRAFITI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
IZOBAND EX 90

IZOBAND EX 90

Sold by DAST
L260
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ BAZË ÇIMENTO FIXATIV C57
LLAK POLIUERITANI PËR DYSHEME
LLAK POLIUERITANI PËR DYSHEME
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart