Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

ADITIV HIDROIZOLUES PËR BETON

Add your review

L1,100

BETOZOL

Aditiv hidroizolues per betonin.
PëRSHKRIMI
BETOZOL është një aditiv I lëngshëm që i jep betonit veti hidroizoluese. Produkti reagon kimikisht me gëlqeren që formohet nga hidratimi i çimentos dhe krijon kripëra që nga njëra anë bllokojnë poret kapilare dhe nga ana tjetër i japin betonit veti hidrofobike. Një veti e rëndësishme e BETOZOL është se, në krahasim me aditive të tjere të kategorisë së tij, nuk sjell ulje të rezistencave përfundimtare të betonit. (Sipas tabelës 9 të standardit ELOT EN 934 – 2 lejohet ulja e rezistencës në shtypje deri në shkallen 15%).

L1,100

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

ADITIV HIDROIZOLUES PËR BETON

ADITIV HIDROIZOLUES PËR BETON BETOZOL është një aditiv I lëngshëm që i jep betonit veti hidroizoluese. Produkti reagon kimikisht me gëlqeren që formohet nga hidratimi i çimentos dhe krijon kripëra që nga njëra anë bllokojnë poret kapilare dhe nga ana tjetër i japin betonit veti hidrofobike. Një veti e rëndësishme e BETOZOL është se, në krahasim me aditive të tjere të kategorisë së tij, nuk sjell ulje të rezistencave përfundimtare të betonit. (Sipas tabelës 9 të standardit ELOT EN 934 – 2 lejohet ulja e rezistencës në shtypje deri në shkallen 15%).

FUSHA E APLIKIMIT

BETOZOL përdoret për përmirësimin e rezistencës së betonit nga absorbimi i ujit, por dhe i përshkueshmërisë së betonit nga uji në rastet e themeleve, mureve të bodrumeve, rezervuarët të ujit, pishinave, puseve, tuneleve etj. Produkti mund të shtohet ose gjatë përgatitjes së betonit ose para hedhjes së betonit.

  • Hidroizolim i masës së betonit eliminon rrezikun e dëmtimit nga ngrica dhe parandalon formimin e njollave nga krijimi i kripërave.
  • Në projektet inxhinierike si autostrada, urave, platformave hidraulike etj, rrit konsiderueshëm rezistencën e betonit nga kripërat që janë përdorur si anti ngrirëse.
  • Krijimi i komponimeve kimike që bllokojnë poret nuk parandalon ajrosjen e strukturës.
  • Në përputhje me standardin ELOT EN 934 – 2:2001, Tabela 9

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

18 muaj në paketim origjinal dhe të pahapur në temperaturë midis +5o C dhe +30o C. Materiali duhet të jetë i mbrojtur nga rrezatimi i drejtpërdrejtë i diellit dhe ngrica.

PAPËRSHKUESHMËRIA E BETONIT

Kalimi i ujit përmes betonit është një problem multifunksional që analizohet në dy veprime:
a) absorbimi kapilar i ujit që është në kontakt të thjeshtë (pa presion) me betonin.
b) depërtimi i ujit me presion në beton
Standardi ELOT EN 934 – 2:2001 kërkon reduktimin e thithjes se ujit në beton deri në masën ≥ 40% me shtimin e një aditivi hidroizolues.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “ADITIV HIDROIZOLUES PËR BETON”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW CONEXION 99

DAST DW CONEXION 99

Sold by DAST
L900L990
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
IZOTUBE

IZOTUBE

Sold by DAST
L220
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
STUKO SPATORELLA GIPS

STUKO SPATORELLA GIPS

Sold by DAST
L1,100
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KËNDORE POL-START LOS 83
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ÇIMENTO PËR PLASARITJE MBJELLJE DHE LIDHJE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PARKETE F 22

NGJITËS PËR PARKETE F 22

Sold by DAST
L1,800L4,500
ADITIV HIDROIZOLUES PËR BETON
ADITIV HIDROIZOLUES PËR BETON
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart