Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

STUKO PËR PATINIME SPATORELLA

Add your review

L620

SPATORELLA

Stuko Patinimi për realizimin e rifiniturave të lëmuara.
KARAKTERISTIKA TEKNIKE
Stuko patinimi e përbërë nga çimento e bardhë,pluhur mermeri i bardhë, rezina dhe adetivë special.

 • Karakterizohet nga një punueshmëri dhe hapje e lehtë dhe pa rrëshkishmëri vertikale gjë që lehtëson aplikimin nëpër sipërfaqe vertikale.
 • Përdoret për ambiente të brendshme dhe të jashtme.
 • Lejon një trashësi nga 1 deri 3 mm për çdo dorë.
 • Fërkohet lehtësisht me letër zmerile dhe jep një rifiniturë të lëmuar.
 • Është konform normës EN 998 – 1

L620

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

STUKO PËR PATINIME SPATORELLA

STUKO PËR PATINIME SPATORELLA për realizimin e rifiniturave të lëmuara.
KARAKTERISTIKA TEKNIKE
Stuko patinimi e përbërë nga çimento e bardhë,pluhur mermeri i bardhë, rezina dhe adetivë special.

 • Karakterizohet nga një punueshmëri dhe hapje e lehtë dhe pa rëshkishmëri vertikale gjë që lehtëson aplikimin nëpër sipërfaqe vertikale.
 • Përdoret për ambiente të brendshme dhe të jashtme.
 • Lejon një trashësi nga 1 deri 3 mm për çdo dorë.
 • Fërkohet lehtësisht me letër zmerile dhe jep një rifiniturë të lëmuar.
 • Është konform normës EN 998 – 1

FUSHA E PËRDORIMIT

Për stukimin e mureve dhe tavaneve të mbushura me llaç tradicional ose me llaç të parapërgatitur me bazë gëlqere – çimento. Stukimin e sipërfaqeve prej betoni. Stukimin e mureve dhe tavaneve prej kartongipsi.

SHËNIME TË RËNDËSISHME

Mos shtoni përbërje të tjera si çimento apo gëlqere në produktin e dhënë. Mos e aplikoni produktin mbi sipërfaqe të lyera. Mos e aplikoni produktin mbi suporte të veshura me veshje plastike. Nuk duhet të aplikohet në një trashësi më të madhe se 5 mm. Mos shtoni ujë në përbërje mbasi ajo të jetë përgatitur. Duhet të aplikohet në temperatura nga +5o C deri +35o C

PERFORCIMI ME LATEX
Për t’i përmirësuar ngjitshmërinë, papërshkueshmerinë nga uji, plasticitetin, elasticitetin, forcën mekanike etj, SPATURELA mund të përforcohet me adetivin LATEX. Raporti i përzierjes është 1:5 me ujë.
PËRGATITJA E PËRZIERJES
Përzieni 15 Kg stuko patinimi me 4.5 – 5 litra ujë me përzierës elektrik me një numër të vogël rrotullimesh derisa të fitohet një masë homogjene. Rekomandohet që masa e fituar të lihet në qetësi për afro 5 minuta dhe të përzihet përsëri përpara përdorimit.
PËRGATITJA E SUPORTIT
Suportet që karakterizohen nga një disnivel më i madh se 3 mm, duhet të nivelohen paraprakisht përpara aplikimit të stukos. Suporti ku do të aplikohet produkti duhet të jetë pa lëndë të huaja të tilla si, yndyrna, verniqe, bojra, etj. Suporti duhet të laget me ujë përpara aplikimit të produktit.
MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT
Produkti përhapet në sipërfaqe nëpërmjet një spatule të lëmuar për të siguruar një përhapje dhe mbulim të plotë të sipërfaqes. Produkti aplikohet deri në një trashësi 3 mm nga një deri në dy duar.
PASTRIMI
Pastrimi i veglave të punës dhe i duarve duhet bërë gjatë kohës që produkti është tharë plotësisht.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “STUKO PËR PATINIME SPATORELLA”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES MONOLIT

HIDROIZOLUES MONOLIT

Sold by DAST
L1,950
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SILIKON BAZË POLIURETANI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET HIDROIZOLUES IZOCARPET
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ADETIV PËR NGJITËSAT E PLLAKAVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR TULLA XHAMI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO DECORTEX MINERAL
STUKO PËR PATINIME SPATORELLA
STUKO PËR PATINIME SPATORELLA
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart