Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

SPATORELLA STUKO PATINIMI

L600

Stuko patinimi e përbërë nga çimentoje e bardhë, gëlqere e hidratuar, pluhur mermeri i bardhë, rezina dhe adetivë special .

● Karakterizohet nga një punueshmëri dhe hapje e lehtë dhe pa rrëshkitshmëri vertikale gjë që lehtëson aplikimin nëpër sipërfaqe vertikale .
● Përdoret për ambiente të brendshme dhe të jashtme.
● Lejon një trashësi nga 1 deri 3 mm për çdo dorë.
● Fërkohet lehtësisht me letër zmerile dhe jep një rifiniturë të lëmuar.

L600

@ materiale.ndertimi.donald
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

SPATORELLA STUKO PATINIMI

SPATORELLA STUKO PATINIMI

Stuko Patinimi për realizimin e rifiniturave të lëmuara.

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Stuko patinimi e përbërë nga çimentoje e bardhë, gëlqere e hidratuar, pluhur mermeri i bardhë, rezina dhe adetivë special .

● Karakterizohet nga një punueshmëri dhe hapje e lehtë dhe pa rrëshkitshmëri vertikale gjë që lehtëson aplikimin nëpër sipërfaqe vertikale .
● Përdoret për ambiente të brendshme dhe të jashtme.
● Lejon një trashësi nga 1 deri 3 mm për çdo dorë.
● Fërkohet lehtësisht me letër zmerile dhe jep një rifiniturë të lëmuar.

FUSHA E PËRDORIMIT

Për stukimin e mureve dhe tavaneve të mbushura me llaç tradicional ose me llaç të parapërgatitur me bazë gëlqere-çimento.

Stukimin e sipërfaqeve prej betoni.

Stukimin e mureve dhe tavaneve prej kartongipsi.

SHËNIME TË RËNDËSISHME

Mos shtoni përbërje të tjera si çimento apo gëlqere në produktin e dhënë.

Mos e aplikoni produktin mbi sipërfaqe të lyera.
Mos e aplikoni produktin mbi suporte të veshura me veshje plastike.
Nuk duhet të aplikohet në një trashësi më të madhe se 5 mm.
Mos shtoni ujë në përbërje mbasi ajo të jetë përgatitur.
Duhet të aplikohet në temperatura nga +5C deri +35

PERFORCIMI ME LATEX

Për t’i përmirësuar ngjitshmërinë, papërshkueshmerinë nga uji, plasticitetin, elasticitetin, forcën mekanike etj, Spaturela mund të përforcohet me adetivin LATEX.
Raporti i përzierjes është 1:5 me ujë.

PËRGATITJA E PËRZIERJES

Përzieni 15 kg stuko patinimi me 4.5-5 litra ujë me përzierës elektrik me një numër të vogël rrotullimesh derisa të fitohet një masë homogjene.

Rekomandohet që masa e fituar të lihet në qetësi për afro 5 minuta dhe të përzihet përsëri përpara përdorimit.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suportet që karakterizohen nga një disnivel me i madh se 3mm, duhet të nivelohen paraprakisht përpara aplikimit të stukos. Suporti ku do të aplikohet produkti duhet të jetë pa lëndë të huaja të tilla si, yndyrna, verniqe, bojra, etj.Suporti duhet të laget me ujë përpara aplikimit të produktit.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Produkti përhapet në sipërfaqe nëpërmjet një spatule të lëmuar për të siguruar një përhapje dhe mbulim të plotë të sipërfaqes.
Produkti aplikohet deri në një trashësi 3

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPATORELLA STUKO PATINIMI”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PICASSO MASTER BLACK
PICASSO MASTER BLACK
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
GËRSHËRE LLAMARINE AKIFIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIT HYDROCHROMA
FIT HYDROCHROMA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO SILIKONI
GRAFIATO SILIKONI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
POLISTEROL EPS
POLISTEROL EPS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE BETONI STRABEN 80-G👇
BOJE BETONI STRABEN 80-G👇
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart