Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu
- 12%

NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000

Çmimi origjinal qe: L1,250.Çmimi i tanishëm është: L1,099.

DW 3000 përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelan, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW 3000 gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore kur bëhet përforcimi i tij me adetivin FLEXIT, adetiv që përmirëson parametrat teknike të ngjitësit.

TË DHËNA TEKNIKE
Forma Pluhur
Ngjyra E Bardhë/Gri
Dendësia 1550 gr/L
Jetëgjatësia e llaçit 4 orë
Temperatura e aplikimit +5o
C deri ne +35o

Çmimi origjinal qe: L1,250.Çmimi i tanishëm është: L1,099.

(-12%)
@ materiale.ndertimi.donald
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000

NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000

 

Ngjitës me bazë çimento, fleksibël për ngjitjen e pllakave qeramike, gres, porcelan, etj.

KLASIFIKIMI I PRODUKTIT
DW 3000 është klasifikuar si C2TE S1 sipas EN 12004, baza C çimento, 2 ngjitës me forcë ngjitëse të lartë, T rezistenca ndaj rrëshkitshmërisë, E kohë e zgjatur e punimit. Sipas EN 12002 është klasifikuar S1 fleksibël.

KARAKTERISTIKAT
– Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
– Për ambiente me lagështi.
– Punueshmëri e mirë.
– Për fiksimin e qeramikës, gres dhe pllaka porcelani në sipërfaqe të vështira.
– Për fiksimin e qeramikës, gres, pllaka porcelani në sipërfaqe gipsi pasi është trajtuar me PRIMER.
– Për fiksimin e pllakaveve qeramike, gres, porcelan mbi pllaka ekzistuese të vjetra.
– Për fiksimin e pllakaveve qeramike, gres, pllaka porcelani mbi dysheme me ngrohje.

FUSHA E PËRDORIMIT
DW 3000 përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelan, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW 3000 gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore kur bëhet përforcimi i tij me adetivin FLEXIT, adetiv që përmirëson parametrat teknike të ngjitësit.

TË DHËNA TEKNIKE
Forma Pluhur
Ngjyra E Bardhë/Gri
Dendësia 1550 gr/L
Jetëgjatësia e llaçit 4 orë
Temperatura e aplikimit +5o
C deri ne +35o
C
Koha e hapjes EN 1346 ≥ 30 minuta
Koha e korrigjimit ≥ 45 minuta
Rrëshkitshmëria ≤ 0,5 mm
Forca e ngjitjes
– Pas zhytjes së ujit ≥ 1.0 N/mm2
– Pas ciklit të ngrirje shkrirjes ≥ 1,0 N/mm2
– Pas ngrohjes ≥ 1,0 N/mm2
– Pas gjendjes normale ≥ 1,0 N/mm2
– Deformueshmëria ≥ 3.9 mm

KONSUMI
Kjo varet nga malla e përdorur
Dhëmbi i mallës (mm) Konsumi (Kg/m2
)
4 mm 2.0 Kg/m2
6 mm 2.7 Kg/m2
8 mm 3.3 Kg/m2
10 mm 4,0 Kg/m2

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FUGENFÜLLER LEICHT
FUGENFÜLLER LEICHT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KORNIZE POLISTEROLI LEDI
KORNIZE POLISTEROLI LEDI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPATORELLA STUKO PATINIMI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
POLISTEROL EPS
POLISTEROL EPS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Kolle gri per ngjitje Polisteroli Bk-Stirolfix-Base
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HELMETE NDERTIMI AKIFIX
NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000
NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000

Çmimi origjinal qe: L1,250.Çmimi i tanishëm është: L1,099.

Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart