Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA

Add your review

L270L680

DW 2000

Ngjitës me bazë çimento, fleksibël për ngjitjen e pllakave qeramike, gres, porcelan, etj.

KLASIFIKIMI I PRODUKTIT

DW 2000 është klasifikuar si C2T sipas EN 12004, baza C – çimento, 2 – ngjitës me forcë ngjitëse të lartë, T – antirrëshkitshmëri.

KARAKTERISTIKAT

 • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
 • Për ambiente me lagështi.
 • Punueshmëri e mirë.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelan.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres, pllaka porcelani në sipërfaqe gipsi pasi është trajtuar me PRIMER.
SKU: N/A Tags: ,

L270L680

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA

DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA Ngjitës me bazë çimento, fleksibël për ngjitjen e pllakave qeramike, gres, porcelan, etj.

KLASIFIKIMI I PRODUKTIT

DW 2000 është klasifikuar si C2T sipas EN 12004, baza C – çimento, 2 – ngjitës me forcë ngjitëse të lartë, T – antirrëshkitshmëri.

KARAKTERISTIKAT

 • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
 • Për ambiente me lagështi.
 • Punueshmëri e mirë.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelan.
 • Për fiksimin e pllakave qeramike, gres, pllaka porcelani në sipërfaqe gipsi pasi është trajtuar me PRIMER.

FUSHA E PËRDORIMIT

DW 2000 përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelan, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW 2000 gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore kur bëhet përforcimi i tij me adetivin FLEXIT, adetiv që përmirëson parametrat teknike të ngjitës.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Përgatitja e sipërfaqes
Suportet tradicionale me bazë çimento duhet të kenë një kohë maturimi të mjaftueshme prej (28 ditë në temperaturë 230 C dhe U.R 40%). Suportet duhet të jenë të sheshta dhe të qëndrueshme në funksion të qëllimit të përdorimit. Suporti ku do të aplikohet produkti duhet të jetë i pastër, pa lëndë të huaja të tilla si: bojra, vajra, verniqe, materiale anti-ngjitëse.

Pastrimi bëhet në mënyrë mekanike ose manuale. Suvatë përpara aplikimit të produktit duhet të kenë një maturim prej të paktën 1 javë për 1 cm trashësi. Suportet duhet të jenë mekanikisht të qëndrueshëm në funksion të qëllimit të përdorimit. Sipërfaqja e suportit ku do të aplikohet produkti duhet të jetë e pastër nga çdo lloj lënde e huaj.

APLIKIMI

Për një aplikim sa më të mirë të produktit si dhe për të përftuar një shpërndarje të mirë dhe uniforme në të gjithë sipërfaqen, rekomandohet që fillimisht shtrimi i produktit mbi suport të bëhet me pjesën e drejtë të mallës, e më pas me pjesën e dhëmbëzuar. Produkti duhet të aplikohet me një mallë të përshtatshme në varësi të tipit dhe përmasave të pllakës. Rekomandohet që mbas vendosjes së pllakës, të ushtrohet presion mbi të në mënyrë që pjesa e pasme të laget plotësisht.

Në kushte të veçanta si: temperaturat e larta apo erërat e forta, dielli apo substrate me një absorbim të lartë të ujit që ndikojnë negativisht në performancën e produktit madje mund të ulin në mënyrë të ndjeshme kohën e hapjes dhe të korrektimit. Rekomandohet që suporti të spërkatet me ujë përpara aplikimit të ngjitësit ose të trajtohet me astarin DW PRIMER.

Gjithsesi në çdo rast është e rëndësishme që përpara shtrimit të pllakës të kontrollohet nëse ngjitësi ka formuar cipë. Në një rast të tillë duhet të bëhet një rishpërndarje e ngjitësit për të riaktivizuar forcën ngjitëse të tij. Duhet shmangur derdhja e ujit mbi ngjitësin që ka krijuar cipë (është ngurtësuar) sepse në një rast të tillë formohet një shtresë kundërngjitëse.

Në rastin e veshjeve dhe dyshemeve në ambjente të jashtme, sidomos në rastet kur pjesa e pasme e pllakave është me reliev, këshillohet që ngjitësi të përhapet edhe në pjesën e pasme të pllakës edhe në Suport, në mënyrë që të mos krijohen zgavra (kavitete) në të cilat mund të penetrojë uji apo të formohet lagështi, të cilat mund të shkaktojnë më pas shqitjen ose edhe thyerjen e pllakave.

PAKETIMI

DW 2000 është e mbushur në thasë letre prej 25 Kg.

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

12 muaj, kur është i ruajtur në mjedis normal dhe paketim origjinal, të mbrojtur nga ekspozimi direkt ndaj diellit dhe acarit.

Njihuni me produktet tona DAST

Media Sociale INSTAGRAM

Specification: DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA


Warning: Undefined array key 0 in /home/customer/www/industriale.al/public_html/wp-content/plugins/rehub-framework/includes/helper-functions.php on line 644
Karakteristika të Përgjitshme
Ngjyra

, ,

Specification
Paketimi

,

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
STUKO PËR PATINIME ECOTECH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW CONEXION 77

DAST DW CONEXION 77

Sold by DAST
L790L860
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ AUTONIVELUES FLATEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW 1100 KOLL PLLAKASH

DAST DW 1100 KOLL PLLAKASH

Sold by DAST
L430L520
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SILIKON BAZË POLIURETANI PU-40 PLUS
DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA
DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA

L270L680

Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart