Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

AUTONIVELANT EPO-FLOOR EC 0.3

Add your review

L7,800

EPOFLOOR EC 0.3

Produkt nivelizues me bazë rezinash epokside, si dhe nuk përmban solvent. Ofron avantazhet e mëposhtme:

 • Rezistenca të larta mekanike.
 • Lidhje shumë e mirë me sipërfaqen ku aplikohet.
 • Rezistencë e lartë ndaj lagështisë.
 • Ka aftësi shumë të mira nivelizuese.
 • Nuk ka efekt korrodues.
 • Klasifikohet si SR – B2,0 – AR0,5 – IR4 sipas EN 13813.

L7,800

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

AUTONIVELANT EPO-FLOOR EC 0.3

AUTONIVELANT EPO-FLOOR EC 0.3 Vetënivelues me bazë epokside, 3 komponentësh.
PËRSHKRIMI
EPOFLOOR EC 0.3 është një produkt nivelizues me bazë rezinash epokside, si dhe nuk përmban solvent. Ofron avantazhet e mëposhtme:

 • Rezistenca të larta mekanike.
 • Lidhje shumë e mirë me sipërfaqen ku aplikohet.
 • Rezistencë e lartë ndaj lagështisë.
 • Ka aftësi shumë të mira nivelizuese.
 • Nuk ka efekt korrodues.
 • Klasifikohet si SR – B2,0 – AR0,5 – IR4 sipas EN 13813.

FUSHAT E APLIKIMIT

EPOFLOOR EC 03 përdoret si shtresë niveluese në dyshemetë me bazë çimento për ti dhënë rezistenca të larta mekanike dhe kimike. Është i përshtatshëm për aplikim në zonat industriale, magazina, parkingje, supermarkete, laboratore, hotele, garazhe, pika karburanti si dhe zona me trafik të rënduar. Gjithashtu është i përshtatshëm për të qenë një kontakt direkt me produkte ushqimore, sipas legjislacionit W – 347, ISO 8467.

UDHËZIME PËR PËRDORIM

1. Sipërfaqja
Sipërfaqja ku do të aplikohet duhet të jetë:

 • E qëndrueshme dhe e thatë ose me pak lagështi, pa praninë e ujit.
 • E pastër, pa materiale që parandalojnë lidhjen, të tilla si pluhuri, grimca të lirshme, yndyrna, etj
 • E mbrojtur nga lagështia.

2. Astarosja
Në sipërfaqe duhet të aplikohet astari EPOXY PRIMER W 4000. Konsumi 200 – 300 g/m2 . Pasi astari të jetë tharë, dëmtimet ekzistuese si plasaritjet dhe gropat duhet të mbushen duke përdorur EPOFLOOR EC 0.3 (A+B+C) e përzier me rërë kuarcore me granulometri 0 – 0.3 mm. EPOFLOOR EC 03 duhet të aplikohet 24 orë pas aplikimit të astarit.

2. Përzierja e EPOFLOOR EC 0.3
Komponentët A dhe B janë paketuar në proporcione të paracaktuara përzierje. Fillimisht, komponenti A duhet të përziet mirë në enë e tij. Më pas e gjithë sasia e komponentit B duhet të shtohet në komponentin A. Përzierja e dy komponentëve duhet të vazhdojë për rreth 30 sekonda, me një mikser me shpejtësi të ulët (300 rpm).

Është e rëndësishme që të bëhet një përzierje e mirë pranë anëve dhe në fund të kovës, për të arritur një shpërndarje uniforme të sforcuesit. Përzierja bëhet me një mikser me shpejtësi të ulët dhe vazhdohet deri sa përzierja të bëhet plotësisht uniforme (për rreth 3 minuta). Më pas, shtohet gradualisht rërë kuarcore me granulometri 0 – 0.4 mm nën përzierje të vazhdueshme, deri në raportin 1:2 në peshë derisa një masë llaçi epoksid të formohet.

3. Mënyra e aplikimit – Konsumi
Në varësi të sipërfaqes finale ka dy mënyra aplikimi:

a)Sipërfaqe finale e lëmuar

Përzierja epokside hidhet në dysheme në trashësi 2 – 3 mm dhe hapet duke përdorur një mallë të dhëmbëzuar. Konsumi I EPOFLOOR EC 0.3(A+B) është 0.6 Kg/m2 për mm trashësi. Konsumi i rërës kuarcore 1.2 Kg/mm2 per mm trashësi. Shtresa niveluese duhet të kalohet me njëe rrul me gjemba në mënyrë që të largohet ajri I mbetur brenda shtresës dhe të evitohen hapësirat boshe.

b)Sipërfaqe finale e ashpër

Fillimisht përzierja epokside aplikohet në mënyrën qe u shpjegua në pikë a) për sipërfaqet e lëmuara. Kur shtresa është akoma e pa forcuar, sipas dëshirës hidhet mbi produkt rërë kuarcore me granulometri 0 – 0.4 mm ose 0.4 – 0.8 mm. Konsumi i rërës kuarcore është afërsisht 3 Kg/m2 . Pas forcimit të EPOFLOOR EC 0.3, pjesa e pa lidhur e rërës largohet duke përdorur fshesë me vakuum. Në fund një shtresë EPOFLOOR EC 0.3 aplikohet me rrul. Konsumi është 400 – 600 g/m2 .

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “AUTONIVELANT EPO-FLOOR EC 0.3”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PËLHURË ME FIBRA KARBONI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHPEJTUES I THARJES SË BETONIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST

NGJITËS EPOKSID DW 7100 EPOFAST

Sold by DAST
L2,200L23,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AUTOLIVELANT TECNOFLOOR 30
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST BONIFIN

DAST BONIFIN

Sold by DAST
L335
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
ASFALT PËR RIPARIMIN E RRUGËVE
AUTONIVELANT EPO-FLOOR EC 0.3
AUTONIVELANT EPO-FLOOR EC 0.3
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart