Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

REZIN DEKORATIVE PER DYSHEME

Add your review

Epoxol® Design është një sistem epoksi dekorativ vetë-nivelues me efekt metalik, ideal për dyshemetë e brendshme të dyqaneve, restoranteve, hoteleve, rezidencave, etj. Ai përbëhet nga një sistem epoksi me ngjyra, pa tretës, me dy komponentë (Epoxol® Design Base Coat) përdoret si shtresë bazë dhe një sistem epoksi me dy përbërës pa tretës (Epoxol® Design Aluminum ose Gold) i cili ofron efektin metalik.

Vetitë

Epoxol® Design ofron një efekt metalik mahnitës dhe është ideal për krijime unike me estetikë të lartë. Shfaq rezistencë shumë të mirë ndaj gërryerjes dhe stresit mekanik. Ka rezistencë të lartë kimike.

@ Bojra Tirana
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

REZIN DEKORATIVE PER DYSHEME

REZIN DEKORATIVE PER DYSHEME

Epoxol® Design është një sistem epoksi dekorativ vetë-nivelues me efekt metalik, ideal për dyshemetë e brendshme të dyqaneve, restoranteve, hoteleve, rezidencave, etj. Ai përbëhet nga një sistem epoksi me ngjyra, pa tretës, me dy komponentë (Epoxol® Design Base Coat) përdoret si shtresë bazë dhe një sistem epoksi me dy përbërës pa tretës (Epoxol® Design Aluminum ose Gold) i cili ofron efektin metalik.

Vetitë

Epoxol® Design ofron një efekt metalik mahnitës dhe është ideal për krijime unike me estetikë të lartë. Shfaq rezistencë shumë të mirë ndaj gërryerjes dhe stresit mekanik. Ka rezistencë të lartë kimike.

Përgatitja e substratit

Betoni duhet të jetë min. Klasa C20/25, me një rezistencë në tërheqje prej ≥1,5 MPa, dhe e lejuar të kurohet për të paktën 28 ditë, duke marrë të gjitha masat e nevojshme të mirëmbajtjes gjatë periudhës së kurimit të tij. Nënshtresa prej çimentoje duhet të jetë në rregull të përgatitura mekanikisht (p.sh. bluarje, fërkim me plumb, bluarje etj.) për të zbutur parregullsitë, për të arritur një sipërfaqe me teksturë të hapur dhe për të siguruar ngjitjen optimale. Sipërfaqja duhet të jetë e thatë dhe e mbrojtur nga lagështia në rritje, e qëndrueshme, e pastër dhe pa pluhur, yndyrë, vaj, etj. E shkrifët e lirshme materiali duhet të hiqet plotësisht duke pastruar ose lëmuar me një makinë të përshtatshme dhe një fshesë me thithje të lartë.

Sipërfaqja duhet të jetë sa më e lëmuar dhe e sheshtë, si dhe e vazhdueshme (d.m.th. pa zbrazëti, të çara etj.) Riparimet e nënshtresës, mbushja e fugave, vrimave/boshllëqeve dhe nivelimi i sipërfaqes duhet të kryhen duke përdorur të përshtatshme produkte riparimi, të tilla si llaçi i derdhur epoksi-çimento Epoxol® CM dhe stuko epoksi Epoxol® Putty, ose/dhe një përzierje e Epoxol® Primer SF-P dhe Quartz Sand Μ-32 (raporti tregues i përzierjes 1:1-2 w/w), pas asistimit të duhur.

Astar

Për stabilizimin e nënshtresës dhe mbylljen e poreve, si dhe për krijimin e kushteve optimale për më të fortë ngjitje dhe mbulim më i lartë i sistemit pasues epoksi, rekomandohet të aplikohet epoksi pa tretës Epoxol® Primer SF-P ose një primer alternativ i përshtatshëm NΕΟΤΕΧ® (shih tabelën), në varësi të nënshtresës. Në rastet e nënshtresa me porozitet të shtuar, mund të kërkohet një shtresë shtesë e asistencës.

Për të siguruar ngjitjen e sistemit epoksid vetënivelues që vijon, veçanërisht në rast se aplikohet më shumë se 24 orë pas aplikimit të abetares, rekomandohet transmetimi i rrallë Quartz Sand M-32 (0,1-0,3mm, madhësia mesatare e kokrrizave 0,26 mm) në shtresën ende të freskët të abetares, me një konsum të vlerësuar prej 0,3-0,5 kg/m2 për rëra. Pas tharjes, çdo kokrrizë e lirshme duhet të hiqet me një fshesë me korrent me thithje të lartë. Pasi të jetë tharë abetarja, çdo defekt tjetër ekzistues (vrima, çarje) mund të riparohet lokalisht duke përdorur Epoxol®

Stuko në një raport 2A:1B ose 1Α:1B w/w, në varësi të kushteve të aplikimit.

Technical Data Sheet Epoxol® Design

Njihuni me produktet tona BOJRA TIRANA

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “REZIN DEKORATIVE PER DYSHEME”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROMAT DEUTSCHCOLOR HYDRO DC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PASTE LUCIDIMI K2 COLOR MAX (JESHILE)
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar me bazë rrëshire PRIMER G
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE SPRAY PER DISQE K2 SILVER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak Druri Wood Class
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç çimento antikoroziv MAPEFER 1K
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart