Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

GLOB HIDROMAT DAYLUX- Boje Ekonomike

Add your review

L200L1,900

 • Perdorimi: Ne cdo sipërfaqe të brendshme te perbërë nga beton, siperfaqe te suvatuar, dru, çimento, tulla.
 • Aplikimi: Lyhet me furce, rrul ose pistolete me ajer.
 • Paketimi: Tregetohet  ne masat 1kg, 5kg, 15kg dhe 25kg.
 • Tretja : 5-10% me ujë të pastër.
 • Mbulimi6-8m ²/kg ne  varesi  te  siperfaqes.
 • Tharja: Pas  1-3 orësh. Rilyerja pas 4-5 oresh ne  varesi te kushteve atmosferike. Temperatura duhet të jetë mbi 5°C dhe nen 40°C gjatë aplikimit.
 • Ngjyrat: Prodhohet ne  ngjyre te  bardhe.  GLOB përdoret për përgatitjen e ngjyrave sipas sistemit te ngjyrosjes D-MIX te firmes DAYLUX.
SKU: N/A Tags: ,

L200L1,900

@ Bojra Tirana
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

GLOB HIDROMAT DAYLUX- Boje Ekonomike

GLOB HIDROMAT DAYLUX- Boje Ekonomike

Hidromati GLOB eshte boje hidromat ekonomike e bazuar ne rezine emulsioni. Eshte e pershtatshme vetem per lyerje te siperfaqeve te brendshme ku larja dhe prekja e  vazhdueshme jane te panevojshme. E pershtatshme për sipërfaqe të tilla si beton, suva, tulla, dru. Perdoret me lehtesi, lejon ajerosjen e siperfaqes duke lene poret e saj te hapura. Boje ekologjike, pa arome te pakendeshme dhe e pademshme per shendetin e njeriut apo ambjentin.

Informacion Rreth Produktit

 • Perdorimi: Ne cdo sipërfaqe të brendshme te perbërë nga beton, siperfaqe te suvatuar, dru, çimento, tulla.
 • Aplikimi: Lyhet me furce, rrul ose pistolete me ajer.
 • Paketimi: Tregetohet  ne masat 1kg, 5kg, 15kg dhe 25kg.
 • Tretja : 5-10% me ujë të pastër.
 • Mbulimi6-8m ²/kg ne  varesi  te  siperfaqes.
 • Tharja: Pas  1-3 orësh. Rilyerja pas 4-5 oresh ne  varesi te kushteve atmosferike. Temperatura duhet të jetë mbi 5°C dhe nen 40°C gjatë aplikimit.
 • Ngjyrat: Prodhohet ne  ngjyre te  bardhe.  GLOB përdoret për përgatitjen e ngjyrave sipas sistemit te ngjyrosjes D-MIX te firmes DAYLUX.

Pergatitja e Siperfaqes

Siperfaqja duhet te jete ne gjendje te mire , e thatë, pa yndyre , pluhur apo materiale te tjera ngjitese. Mund te perdoret per lyerjen e tavaneve. Ne siperfaqe te palyera me perpara nuk eshte e nevojshme ti kalosh dore te pare me astar.

Te ruhet sipas kerkesave dhe rregullave lokale. Te ruhet ne vende te thata, te fresketa dhe te ajrosura mire. Ambalazhi i hapur duhet te vendoset ne pozicion te drejte per te shmangur rrjedhjen e permbajtjes.

Masa Mbrojtese

Te mbahet larg femijeve! Ambalazhi bosh  te mos perdoret per ruajtjen e ushqimit! Te  shmanget kontakti me lekuren apo  syte!Ne  rast kontakti te lahen me uje te bollshem  dhe sapun! Ne rast gelltitjeje te kerkohet menjehere ndihma e mjekut duke treguar permbajtjen e kutise!

VOC (Permbajtje organike te paqendrueshme)

Vlerat maksimale te lejuara nga BE rreth permbajtjeve organike te paqendrueshme/avullueshme (Direktiv 2004/42/CE) per kete produkt (ketegoria A/a “Tavane dhe mure te brendshme mat (shkelqimi≤ 25@60°)” Tipi WB): 30g/l(2010). Ky produkt permban maksimumi 10g/l VOCs. (produkt i gatshem per perdorim).

Njihuni me produktet tona BOJRA TIRANA

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Specification: GLOB HIDROMAT DAYLUX- Boje Ekonomike

Paketimi

, , ,

Videos: GLOB HIDROMAT DAYLUX- Boje Ekonomike

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “GLOB HIDROMAT DAYLUX- Boje Ekonomike”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PECETE PASTRIMI K2 KING 40X60cm
PECETE PASTRIMI K2 KING 40X60cm
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Stuko patinimi SPACHTEL FINISH ACRYL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLL PER TULLA FIX&GROUT BRICK
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak Mikroçimento VARNISH-PU
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Lateks për rritjen e elasticitetit SBR50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Aditiv lateksi sintetik KERACRETE
GLOB HIDROMAT DAYLUX- Boje Ekonomike
GLOB HIDROMAT DAYLUX- Boje Ekonomike

L200L1,900

Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart