Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

FIBRAN S.A.

FIBRAN S.A. u themelua në vitin 1974 nga Dimitrios Anastasiadis në Selanik, Greqi. Që atëherë, ajo ka evoluar në një grup industrial shumëkombësh me fabrika në 6 vende evropiane me 13 linja prodhimi dhe aktivitet tregtar në më shumë se 60 vende në mbarë botën duke u pozicionuar si një nga kompanitë më të mira evropiane të izolimit.

Kompania prodhon produkte izolimi nga polistireni i ekstruduar, leshi i gurit dhe polistiren i zgjeruar për izolim termik dhe tingull dhe mbrojtje nga zjarri në aplikime civile, industriale, bujqësore dhe detare. Ajo gjithashtu prodhon produkte me bazë gipsi për ndërtim të thatë dhe tregton një shumëllojshmëri materialesh ndërtimi shoqërues.

Markat kryesore të gamës së produkteve tona janë: produktet e leshit të gurit FIBRANgeo, produktet e polistirenit të ekstruduar FIBRANxps, produktet e konstruksionit të thatë FIBRANgyps dhe FIBRANprofiles dhe polistireni i zgjeruar FIBRANeps.

Departamenti i R&D i Grupit shtjellon pa u lodhur mbi sistemet e reja të certifikuara të izolimit dhe ndërtimit që ofrojnë zgjidhje në rutinën e përditshme për arkitektët dhe konsulentët, kontraktorët, instaluesit dhe pronarët e pronave dhe përmirëson mirëqenien e jetës së konsumatorëve në të gjithë botën duke përmbushur FIBRAN vizioni i përjetshëm i themeluesit.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIBRANgeo-B-050
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIBRANgeo-B-050
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIBRANgeo-B-050
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIBRANgeo-B-050
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Lesh guri Fibran Geo 5cm 30kg/m3
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart