Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Lesh guri Fibran Geo 5cm 75kg/m3

Add your review

L735

FIBRANgeo B-570

Përshkrim

Pllaka izoluese e leshit të gurit gjysmë të ngurtë FIBRANgeo B-570 është një produkt fijor inorganik natyral që prodhohet industrialisht nga shkëmbi i shkrirë i tjerrur në fibra, në përputhje me standardin evropian EN 13162 (Produkte termoizoluese për ndërtesa – Produkte nga leshi mineral i prodhuar nga fabrika (MW)) .

L735

@ Bojra Tirana
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Lesh guri Fibran Geo 5cm 75kg/m3

Lesh guri Fibran Geo 5cm 75kg/m3

FIBRANgeo B-570

Përshkrim

Pllaka izoluese e leshit të gurit gjysmë të ngurtë FIBRANgeo B-570 është një produkt fijor inorganik natyral që prodhohet industrialisht nga shkëmbi i shkrirë i tjerrur në fibra, në përputhje me standardin evropian EN 13162 (Produkte termoizoluese për ndërtesa – Produkte nga leshi mineral i prodhuar nga fabrika (MW)) .

Aplikacionet

Pllakat e projektuara për aplikime për izolim termik, rezistencë ndaj zjarrit dhe izolim të zërit:

Izolimi i zgavrës së elementeve vertikale, si p.sh.

  • Izolimi i bërthamave për mure (konstruksion i thatë me çdo lloj dërrase, konstruksion druri, panele metalike ose gipsi etj.)
  • Fasadë e ajrosur (me çdo lloj veshjeje, si p.sh. guri, mermeri, metali, panelet qeramike etj.)
  • Muret e kavitetit murature

Izolimi i zgavrës së elementeve horizontale, si p.sh.

  • Tavan me ndërtim të thatë, tavan i varur pa vrima
  • Veshje tavani papafingo
  • Ndërmjet trarëve prej druri të dyshemesë
  • Izolimi i jashtëm Pilotis me veshje konstruksioni të thatë

Certifikimin

Produktet izoluese prej leshi guri FIBRANgeo Β-030 janë certifikuar sipas normave evropiane EN 13162 dhe EN 13172 dhe mbani shenjën CE që rrjedh nga Deklarata e Performancës DoP. Të gjitha produktet izoluese të leshit të gurit FIBRANgeo plotësojnë kërkesat e cilësisë dhe sigurisë të standardeve evropiane dhe në përputhje me Rregulloret Evropiane 305/2011 (CPR). Për më tepër, të gjitha produktet e leshit të gurit FIBRANgeo, mbajnë shenjën e certifikimit EUCEB (Bordi Evropian i Certifikimit për Mineralet Produktet e Leshit), procedurat e të cilave sigurojnë përputhjen e produkteve izoluese të leshit mineral me “Shënimin Q” të Direktivës 97/69/EC, në lidhje me biosolubbilitetin e fibrave të tyre dhe mos klasifikimin e tyre si materiale të rrezikshme. Për më tepër, sipas Rregullores së KE 790/2009 ato nuk klasifikohen si produkte që shkaktojnë acarim të lëkurës (R38). FIBRAN S.A. zbaton një sistem të menaxhimit të cilësisë sipas ISO 9001:2015 dhe menaxhimit mjedisor sipas ISO 14001:2015.

Emetimet e VOC-ve

Produktet prej leshi guri nuk janë materiale të rrezikshme për asgjësim. Ato mbulohen nga kodi 17.06.04 i mbetjeve listën, të Vendimit 2000/532 / EC dhe asgjësohen në përputhje me rregulloret mjedisore në fuqi. Më shumë informacion në Fletën e të Dhënave të Sigurisë së produktit.
Përqendrimet e përbërjeve organike të paqëndrueshme dhe parametrat e tjerë të specifikuar në skemën AgBB të Gjermanisë Komisioni për vlerësimin e produkteve të ndërtimit lidhur me shëndetin, janë nën nivelet e lejuara të shkarkimeve.

Dokumentacioni i bashkangjitur

Njihuni me produktet tona BOJRA TIRANA

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

Videos: Lesh guri Fibran Geo 5cm 75kg/m3

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lesh guri Fibran Geo 5cm 75kg/m3”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës epoksidi me dy përbërës transparent
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë Akrilike Fliesen Farbe F20
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIBRANgeo-B-050
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE PER CATERPILLAR RALLY-12
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
POLISH LUCIDIMI 3M 09376 "KOKE-BLU"
POLISH LUCIDIMI 3M 09376 "KOKE-BLU"
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
PISTOLETE PER MAJA DHE GOZHDE ACN50401
Lesh guri Fibran Geo 5cm 75kg/m3
Lesh guri Fibran Geo 5cm 75kg/m3
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart