Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

INGCO

 

INGCO, ne jemi duke bërë produkte të plotë të mjeteve. Kompania fokusohet vetëm në cilësinë e lartë dhe çmimin më konkurrues. Ne kemi më shumë se 2000 artikuj, shumica e tyre ne i kemi në stok. Tani po shesim në më shumë se 180 vende, jemi gjithmonë këtu, ejani të bashkoheni me ne!!!

INGCO ALBANIA është e vetëdijshme per rendesine e krijimit te një marrëdhënie profesionale dhe te qëndrueshme me klientët e saj, bazuar në besimin e ndërsjellë, konsultimin dhe shërbimin, si edhe duke ndarë projekte dhe objektiva të përbashkëta. Per te konsultuar dhe mbeshtetur klientet në shitjen e produkteve INGCO, kompania ka nxjerre në terren një ekip shumë të aftë dhe të mirëtrajnuar teknikesh, te cilet udhetojne në të gjithë vendin, duke prezantuar produktet e reja dhe për të gjetur zgjidhjen e duhur për shumë procese te perditshme pune. Për të qenë edhe më afër klientit, ekipi INGCO organizon “DITËT E DEMOSTRIMIT”, si evente të dedikuara në Pikat e Shitjes: kjo na lejon të takohemi drejtpërdrejt me përdoruesit përfundimtarë në një atmosferë dinamike, emocionuese dhe festive, në të cilën konsumatori mund të thellojë njohuritë për produktet si dhe te provoje praktikisht cdo produkt.

TRAJNIMI SI NJË MJET ZHVILLIMI PËR RISHITËSIT

Që në fillimet e historisë se saj, INGCO ka promovuar trajnimet sistematike te stafit te shitjes ne te gjithe rrjetin e distribucionit. Nëpermjet trajnimeve të vazhdueshme, ne dëshirojmë të përcjellim eksperiencen tonë shume vjecare, që na dallon në veglat profesionale dhe njohuritë tekniko-tregtare, te cilat jane të dobishme për të rritur shitjet e klientëve tanë. Synimi dhe fryma që na motivon në planifikimin e aktiviteteve të trajnimit është deshira per te mbështetur klientin, ne arritjen e suksesit maksimal në shitje.

KATALOGU-INGCO-2021-2022-ingco-Albania

 

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Sharrë rrethore INGCO CS18538
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Sharrë rrethore INGCO CS18568
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Sharrë rrethore INGCO CS2358
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ZMERILUESE MURI 1050 W
ZMERILUESE MURI 1050 W
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SET KUTI PLASTIKE 3 COPE
SET KUTI PLASTIKE 3 COPE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SOPATE ME BISHT FIBRE
SOPATE ME BISHT FIBRE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHARRE KRASITESE INGCO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KALIBER INOXI 200 MM
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare
FSHESE ME KORENT MP-WC05
FSHESE ME KORENT MP-WC05
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Mates Largesie Me Meter Rrote Digital
MATES LARGESIE ME METER RROTE DIGITAL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AJERNGROHESE 2000 W
AJERNGROHESE 2000 W

AJERNGROHESE 2000 W

Sold by INGCO.AL
L2,990
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FSHESË ME VAKUM ME BATERI CVLI2006
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KAVO BATERIE 600 AMP
KAVO BATERIE 600 AMP
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PISTOLETE DADIÇEKESH
PISTOLETE DADIÇEKESH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TRAPAN BANGO INGCO
TRAPAN BANGO INGCO

TRAPAN BANGO INGCO

Sold by INGCO.AL
L13,900
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
PISTOLETE NGJITJE
GG148 PISTOLETE NGJITJE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
MAKINERI MULTIFUNKSIONALE
MAKINERI MULTIFUNKSIONALE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
RUBINETE LAVAPJATE

RUBINETE LAVAPJATE

Sold by INGCO.AL
L4,700
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DRYNE BRONXI
DRYNE BRONXI

DRYNE BRONXI

Sold by INGCO.AL
L990
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
CELES HIDRUALIK PAPAGALL
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare
VIDIATOR ME 2 BATERI LI-ION + AKSESORE
VIDIATOR ME 2 BATERI LI-ION + AKSESORE
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare
PISTOLETË PËR FRYRJE GOMASH
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare
SET KACAVIDASH

SET KACAVIDASH

Sold by INGCO.AL
L1,990
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LITAR SHTRENGIMI
LITAR SHTRENGIMI

LITAR SHTRENGIMI

Sold by INGCO.AL
L1,000
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart