Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

AUTOLIVELANT TECNOFLOOR 30

Add your review

L1,800

TECNOFLOOR 30

Me përmbajtje të lartë çimento dhe aditivësh të modifikuar.
PËRSHKRIMI
TECNOFLOOR 30 është një autonivelant me bazë çimento dhe aditivë të modifikuar i cili përdoret për shtrim dhe nivelim dyshemesh. Është i klasifikuar si CT – C40 – F10 – AR2 në bazë të stadardit EN 13813.

FUSHA E APLIKIMIT

  • Përdoret për përgatitjen e sipërfaqeve të lëmuara ose shtresave përpara vendosjes së materialeve si pllaka qeramike, parkete etj.
  • Gjithashtu përdoret si shtresë e fundit për themele, magazina, papafingo, etj.

L1,800

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

AUTOLIVELANT TECNOFLOOR 30

AUTOLIVELANT TECNOFLOOR 30 me përmbajtje të lartë çimento dhe aditivësh të modifikuar.
PËRSHKRIMI
TECNOFLOOR 30 është një autonivelant me bazë çimento dhe aditivë të modifikuar i cili përdoret për shtrim dhe nivelim dyshemesh. Është i klasifikuar si CT – C40 – F10 – AR2 në bazë të stadardit EN 13813.

FUSHA E APLIKIMIT

  • Përdoret për përgatitjen e sipërfaqeve të lëmuara ose shtresave përpara vendosjes së materialeve si pllaka qeramike, parkete etj.
  • Gjithashtu përdoret si shtresë e fundit për themele, magazina, papafingo, etj.

MËNYRA E PËRGATITJES

1. Përgatitja e suportit
Suporti duhet të jetë i pastër, pa praninë e pluhurave, pjesëve tëshkëputura, vajrave, verniqeve, etj. Fillimisht, sipërfaqja trajtohet me një astar akrilik HYDROPRIMER. Produkti TECNOFLOR 30 aplikohet mbas tharjes së plotë, afërsisht mbas dy orësh mbas aplikimit të HYDROPRIMER. Konsumimi i astarit: 200 – 300 g/m2.

2. Mënyra e aplikimit
TECNOFLOOR 30 shtohet gradualisht në një sasi uji rreth 6,0 – 6,5L nën një përzierje të vazhdueshme deri sa të formohet një masë homogjene dhe e rrjedhshme. Përzierja lihet 3 minuta në qetesi dhe më pas përzihet përsëri. TECNOFLOOR 30 hidhet në një shtresë të vetme në sipërfaqen e paratrajtuar me astar deri sa të arrihet trashësia e dëshiruar. Sapo produkti të jetë niveluar kalohet me një rrul me dhëmbëza në mënyrë që të nxjerrë ajrin brenda masës së formuar. Temperatura e aplikimit duhet të jetë ndërmjet +5o C dhe +35o C.

KONSUMI

Afërsisht. 1,65 Kg/m2 për mm trashësi shtresë.

PAKETIMI

TECNOFLOOR 30 është i ambalazhuar në thasë 25 Kg.

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

12 muaj nga data e prodhimit nëse ruhet në paketim origjinal dhe të pahapur. Duhet të mbrohet nga ekspozimi i drejtpërdrejtë në diell dhe nga ngrica.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “AUTOLIVELANT TECNOFLOOR 30”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AUTONIVELANT EPOFLOOR EC 08
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES ELASTOMERIK DW IZOL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHIRIT IZOLUES DAST

SHIRIT IZOLUES DAST

Sold by DAST
L1,600
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PLLAKASH DW SELFWETTING
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR ELASTOMERIK HYDRO PRIMER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR TULLA XHAMI
AUTOLIVELANT TECNOFLOOR 30
AUTOLIVELANT TECNOFLOOR 30
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart