Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

K2

Marka K2
Një kompani nga Polonia që ka shpërndarë disa qindra milionë produkte në mbi 90 vende në mbarë botën? Mbi 25 vjet më parë dukej e pabesueshme. Kjo është kur filloi aventura jonë me industrinë e automobilave. Fillimet ishin modeste, por falë hapjes së klientëve tanë të parë, arritëm të krijonim markën K2. Falë entuziazmit, pasionit dhe këmbënguljes u krijua një nga markat më të rëndësishme të kimisë dhe kozmetikës së makinave. E vlerësuar në të gjithë botën. Sot, K2 është një markë prej afro 1000 produkteve të adresuara për entuziastët e automobilave dhe përdoruesit profesionistë. Oferta përfshin, ndër të tjera, kozmetikë dhe aromat e makinave, lëngje frenimi dhe ftohjeje, aditivët e karburantit dhe vajit, vajrat e motorit dhe marsheve, si dhe produkte për përdorim profesional në punishte, sallon autodetailing, lavazh ose bojë makinash.

K2 Garanci për cilësi
Përvoja na ka mësuar se produktet e mira bëhen vetëm nëse i njeh mirë nevojat e atyre që i përdorin. Ne testojmë produkte të reja në punëtori brenda dhe jashtë vendit. Të gjithë janë prodhuar me vëmendje në detajet më të vogla. Arritja kurorëzuese e përpjekjeve tona në çdo fazë të prodhimit dhe shpërndarjes janë certifikatat ISO 9001 dhe ISO 14001. Kështu ndërtojmë besimin reciprok.

Teknologji moderne
Produktet K2 prodhohen duke përdorur teknologjinë më të fundit. Investimi në inovacion dhe puna këmbëngulëse e departamentit të zhvillimit dhe kërkimit rezulton në një rritje të vazhdueshme të cilësisë së produkteve të prezantuara. Linjat moderne të prodhimit janë në gjendje të ofrojnë produkte që plotësojnë standardet më të larta botërore të cilësisë.

Shpërndarja
Që në fillim, marka K2 u krijua si një markë globale. Këmbëngulja dhe përpjekjet shumëvjeçare për qëllimin kanë çuar në faktin se sot marka është e pranishme në më shumë se 90 vende të botës. Ne kemi dorëzuar tashmë mbi 200 milionë produkte në tregjet vendase dhe ndërkombëtare.

Certifikatat e cilësisë
K2, prodhues i kimikateve për automobila, ka certifikata ISO 9001:2015 dhe 14001:2015, të cilat konfirmojnë standardin e lartë teknik dhe cilësor të produkteve të furnizuara. Plotësimi i kërkesave të standardeve kufizuese të cilësisë përkthehet në cilësi të lartë dhe të përsëritshme të asortimentit të prodhuar.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SOLUCION PER LARJE FENERI ME AVULL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SOLUCION SHKELQYES GOMASH K2 SIGMA
SOLUCION SHKELQYES GOMASH K2 SIGMA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SOLUCION SHKRIRES AKULLI PER XHAMA
SOLUCION SHKRIRES AKULLI PER XHAMA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT START NDEZES K2 SAMOSTART 400mL
SPRAJT START NDEZES K2 SAMOSTART 400mL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SOLUCION TAPICERIE K2 TAPIS 600mL
SOLUCION TAPICERIE K2 TAPIS 600mL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE SPRAJT PER DISQE PLASTI DIP
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SOLUCION TAPICERIE K2 TAPIS 770mL
SOLUCION TAPICERIE K2 TAPIS 770mL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SOLUCION XHAMI K2 NANO 5L
SOLUCION XHAMI K2 NUTA PRO 1L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SOLUCION XHAMI K2 NUTA 600mL
SOLUCION XHAMI K2 NUTA 600mL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SOLUCION XHAMI K2 NUTA 770 mL
SOLUCION XHAMI K2 NUTA 770 mL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SOLUCION XHAMI K2 NUTA PRO 1L
SOLUCION XHAMI K2 NUTA PRO 1L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KIT PER PASTRIM LEKURE K2 AURON G420
KIT PER PASTRIM LEKURE K2 AURON G420
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PASTRIM DHE MIREMBAJTJE LEKURE AURON
PASTRIM DHE MIREMBAJTJE LEKURE AURON
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITES PER PLASTIK ME SHIRINGE PLASTIPOX
NGJITES PER PLASTIK ME SHIRINGE PLASTIPOX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PECETE PASTRIMI K2 BONA 40X40cm
PECETE PASTRIMI K2 BONA 40X40cm
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PECETE PASTRIMI K2 KING 40X60cm
PECETE PASTRIMI K2 KING 40X60cm
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PECETE PASTRIMI PER XHAMA K2 OPTI
PECETE PASTRIMI PER XHAMA K2 OPTI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PECETE PER THARJE K2 SYNTETIC
PECETE PER THARJE K2 SYNTETIC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT TEMPERATURE PER FRENA I-ZI
SPRAJT TEMPERATURE PER FRENA I-ZI
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT TEMPERATURE PER FRENA I-KUQ
SPRAJT TEMPERATURE PER FRENA I-KUQ
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT TEMPERATURE PER FRENA BLU
SPRAJT TEMPERATURE PER FRENA BLU
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT TEMPERATURE GRI (SILVER)
SPRAJT TEMPERATURE GRI (SILVER)
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT TEMPERATURE PER FRENA JESHILE
SPRAJT TEMPERATURE PER FRENA JESHILE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT TEMPERATURE PER FRENA VERDHE
SPRAJT TEMPERATURE PER FRENA VERDHE
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart