Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

BOJË PËR PLLAKA DULISOL

Add your review

L3,200

Bojë akrilike e veçantë e përshtatshme për dysheme me pllaka, dysheme betoni dhe tjegulla.

  • Rezistente ndaj temperaturave të larta
  • Elasticitet i shkëlqyeshëm
  • Rezistente ndaj alkaleve
  • Rezistente ndaj UV
  • Rezistente ndaj kushteve të motit
  • Mbron nga lagështia dhe nxehtësia

 

L3,200

Sold by
VECHRO
@ VECHRO
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

BOJË PËR PLLAKA DULISOL

BOJË PËR PLLAKA DULISOL

Bojë akrilike e veçantë, e përshtatshme për lyerjen e dyshemeve të shtruara, prej betoni dhe me pllaka. Gjithashtu, rekomandohet për mbrojtjen nga lagështia dhe nxehtësia në çati. Ka rezistencë të lartë ndaj rrezatimit UV dhe kushteve të pafavorshme të motit.

PËRGATITJA E SIPËRFAQES

Pastroni plotësisht sipërfaqet nga pluhuri, yndyra, vaji, bojërat e mëparshme të rrjepura, pjesët e lirshme, mbetjet e mykut, etj. Lyeni fillimisht me DULISOL të holluar deri në 20% me holluesin Nr. 1 ose Nr. 3 VECHRO, ose me astarin SMALTODUR.

APLIKIMI

Përziheni mirë. Aplikoni në mënyrë të njëtrajtshme një ose dy shtresa. DULISOL mund të rilyhet duke përdorur çdo bojë emulsioni ose akrilike. I gatshëm në ngjyrë të bardhë dhe gështenjë. Ngjyrat jeshile dhe gri me kërkesë.

PASTRIMI I MJETEVE

Gjatë lyerjes, mbajini mjetet “të njoma” në enë ose në tabakanë me bojë. Kullojeni bojën mirë nga mjetet kur ta hidhni përsëri në enë dhe pastrojini
menjëherë ato me hollues dhe ujë të ngrohtë me sapun.

KUSHTET E APLIKIMIT

Temperatura e hapësirës 8 – 30 °C dhe niveli relativ i lagështirës më i ulët se 80 %. Kushtet e këqija gjatë aplikimit mund të ndryshojnë vetitë e produktit në fund.

RUAJTJA

Pas aplikimit, mbyllni enën fort për ta ruajtur në gjendje të mirë për përdorim në të ardhmen. Mbajeni në vend të freskët. Mbroni materialet nga ngrirja dhe ekspozimi në diell.

SHËNIME

*Mund të gjeni më shumë informacion në Fletën e të Dhënave të Sigurisë së Materialit (MSDS).

UDHËZIME PËR PËRDORIMIN E SIGURT

Lexoni etiketën përpara përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve.

 

DOKUMENTI I TË DHËNAVE TEKNIKE

Njihuni me produktet tona

VECHRO

Media Sociale

FACEBOOK  INSTAGRAM  YOUTUBE

Specification: BOJË PËR PLLAKA DULISOL

Paketimi

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOJË PËR PLLAKA DULISOL”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
ASTAR VECHRO PRO ACRYLIC PRIMER

ASTAR VECHRO PRO ACRYLIC PRIMER

Sold by VECHRO
L400L4,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË EKOLOGJIKE SMALTOPLAST 100% ACRYLIC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ANTI-NDRYSHK OXIDOL MINIO

ANTI-NDRYSHK OXIDOL MINIO

Sold by VECHRO
L850L2,700
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË MAT EKO-MIQËSORE CHIEF EMULSION
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
MBROJTËS DRURI SMALTOXYL HYDRO PRESERVATIVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA VECHRO BOND 2000
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart