Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

VECHRO

VECHRO: Një industri greke e bojërave me një histori prej gati 70 vjetësh

Vechro e ka mbështetur suksesin e saj në parimin që cilësia dhe ndërgjegjësimi mjedis janë të ndërlidhura ngushtësisht. Në vitin 2003, shoqëria certifikoi produktin e saj të parë me etiketim ekologjik të BE-së dhe që atëherë, me 96 produkte të certifikuara, është shoqëria Nr. 1 në shitjet totale dhe certifikimet e bojërave ekologjike në Greqi. Duke hyrë në vitin 2020, Vechro u bë një ambasador i etiketimit ekologjik në BE. Etiketimi ekologjik i BE-së arrin standarde të larta dhe kritere të rrepta që ruajnë dhe mbrojnë cilësinë e jetës njerëzore. Në bazë të këtyre specifikimeve, Vechro ka rregulluar veprimet e saj dhe ka përfshirë qëndrueshmërinë si vlerën dhe kodin bazë të kulturës së shoqërisë.

Objektet e fabrikës së Vechro-s (9000 m katror) ndodhen në Petra Viotias, në një tokë në pronësi private prej 6.4 hektarësh, ndërsa zyrat qendrore të shoqërisë ndodhen në adresën Athinë 302 Liosion Ave., Atikë. VECHRO ka një trajektore me rritje të qëndrueshme, duke zgjeruar çdo vit pjesën e saj në tregun Grek (duke qenë industria e 3-të më e madhe e bojës dhe llakut në Greqi). Në ditët e sotme, shoqëria është e mire-njohur nga konsumatorët grekë si industri me produkte me cilësi të lartë dhe mbështetje teknike të përsosur.

Çmimi i Artë për Vechro-n

Produkti i Vechro-s Smaltoplast Silk u vlerësua me çmimin e Artë në kategorinë e “Produktit Konsumator Novator” në çmimet “Prodhuar në Greqi 2019” i cili u zhvillua në Sallën e Koncerteve të Athinës më 16 dhjetor 2019. Ky ishte një nderim i jashtëzakonshëm për shoqërinë dhe produktet e saj novatore.

Vechro-s u vlerësua te Çmimet Ermis

Një çmim i bronztë Ermis iu dha Vechro-s për logon e saj të re në kategorinë “Rimarkim”. Një nga nderimet më domethënëse për shoqërinë u mor më 19 mars 2019. Çmimet Ermis janë institucioni për shpërblimin e krijimtarisë dhe janë ngjarja kryesore në fushën e Reklamimit dhe Komunikimit në Greqi

Një vit ndryshimesh për Vechro-n

Logoja e re e Vechro-s është një lule në formë furçe, një simbol i krijimtarisë dhe ndryshimit për sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme. Shoqëria dëshironte të dëshmonte një këndvështrim tjetër dhe një mënyrë të re të të menduarit, duke vënë në lëvizje një epokë të re. Qëllimi i Vechro-s është të përcaktojë një pikëpamje ekologjike dhe më të përgjegjshme si për partnerët, ashtu edhe për konsumatorët e saj. Zgjedhja e logos së re ka ardhur si pasojë e kulturës “së gjelbër” që shoqëria miratoi në fillim të viteve 2000.

Vechro, një nga markat më të mira për vitin 2016!

Vechro u shfaq ndërmjet emrave të korporatave më të mira në Greqi për vitin 2016 në kategorinë “Materiale Ndërtimi”. Kjo ngritje e veçantë ishte pjesë e “Superbrands” që zhvillohet çdo vit në 91 vende të botës.

Smaltox kundër ujit si “Produkti ‘bëje vetë’ i vitit në 2016”

Smaltox kundër ujit u votua nga konsumatorët grekë si produkti ‘bëje vetë’ i vitit në 2016, në kategorinë “Materiale Ndërtimi”, në Konferencën e 9-të për produktet ‘bëje vetë’ & përmirësimi i shtëpisë, që u mbajt më 1 dhjetor në Maroussi Plaza Center. Një nderim i rëndësishëm dhe i veçantë për shoqërinë pasi vendimi merret nga konsumatorët grekë

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
- 14%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR AKRILIK KUNDRA NJOLLAVE

ASTAR AKRILIK KUNDRA NJOLLAVE

Sold by Materiale Ndertimi Donald
Çmimi origjinal qe: L3,500.Çmimi i tanishëm është: L3,000.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE PËR PLLAKA DULISOL VECHRO
BOJE PËR PLLAKA DULISOL VECHRO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë e zezë mat për mure dhe tavane
Bojë e zezë mat për mure dhe tavane
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE PLASTIKE SMALTOPLAST VECHRO
BOJE PLASTIKE SMALTOPLAST VECHRO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SMALTOPLAST EXTRA
SMALTOPLAST EXTRA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË EKOLOGJIKE SMALTOPLAST EXTRA

BOJË EKOLOGJIKE SMALTOPLAST EXTRA

Sold by VECHRO
L600L5,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË ANTIBAKTERIALE SMALTOPLAST SILK

BOJË ANTIBAKTERIALE SMALTOPLAST SILK

Sold by VECHRO
L1,000L8,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË ANTIMYK SMALTOPLAST KITCHEN and BATH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË MAT EKO-MIQËSORE CHIEF EMULSION
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË PLASTIKE VINYFLEX EMULSION

BOJË PLASTIKE VINYFLEX EMULSION

Sold by VECHRO
L1,000L4,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË HIDROMAT VINYFLEX HYDROPAINT EMULSION
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË EKOLOGJIKE VECHRO PRO VINYL ECO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË EKOLOGJIKE SMALTOPLAST 100% ACRYLIC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË AKRILIKE SMALTOPLAST SILICONE

BOJË AKRILIKE SMALTOPLAST SILICONE

Sold by VECHRO
L3,300L9,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË AKRILIKE SMALTOPLAST ELASTIC

BOJË AKRILIKE SMALTOPLAST ELASTIC

Sold by VECHRO
L3,000L9,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË ÇIMENTOJE SMALTOPLAST CEMENT PAINTS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR EKOLOGJIK SMALTOPLAST UNIVERSAL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË AKRILIKE SMALTOPLAST THERMO

BOJË AKRILIKE SMALTOPLAST THERMO

Sold by VECHRO
L3,300L10,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË 100% AKRILIKE CHIEF ACRYLIC

BOJË 100% AKRILIKE CHIEF ACRYLIC

Sold by VECHRO
L450L7,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË ÇIMENTOJE VINYFLEX ACRYLIC

BOJË ÇIMENTOJE VINYFLEX ACRYLIC

Sold by VECHRO
L1,300L5,600
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ISOLOR PU HYBRID AQUA PLUS

ISOLOR PU HYBRID AQUA PLUS

Sold by VECHRO
L700L8,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES POLIURETANI ISOLOR DURAFLEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR HIBRID ISOLOR PU HYBRID

ASTAR HIBRID ISOLOR PU HYBRID

Sold by VECHRO
L600L2,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
IZOLUES TARRACE ISOLOR ROOF

IZOLUES TARRACE ISOLOR ROOF

Sold by VECHRO
L1,900L5,300
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart