Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

HIDROIZOLUES ELASTOMERIK DW IZOL

Add your review

L6,500

DW IZOL

Produkt i gatshëm për përdorim i cili aplikohet me furçë ose me rrul. Pas tharjes formon një membranë shumë elastike e cila është e papërshkueshme nga uji dhe lejon avullimin e tij.

FUSHA E APLIKIMIT

DW IZOL është ideal për hidroizolimin e sipërfaqeve, si ballkone, banjo, Etj, para vendosjes së pllakave qeramike. Është i përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet e dyshemesë ose të murit të ndërtuara me beton, pllaka gipsi etj. Ky produkt nuk mund të aplikohet në sipërfaqe ku ka presion uji.

L6,500

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

HIDROIZOLUES ELASTOMERIK DW IZOL

HIDROIZOLUES ELASTOMERIK DW IZOL Hidroizolues i lëngshëm elastik
PËRSHKRIMI
DW IZOL është një produkt i gatshëm për përdorim i cili aplikohet me furçë ose me rrul. Pas tharjes formon një membranë shumë elastike e cila është e papërshkueshme nga uji dhe lejon avullimin e tij.

FUSHA E APLIKIMIT

DW IZOL është ideal për hidroizolimin e sipërfaqeve, si ballkone, banjo, Etj, para vendosjes së pllakave qeramike. Është i përshtatshëm për të gjitha sipërfaqet e dyshemesë ose të murit të ndërtuara me beton, pllaka gipsi etj. Ky produkt nuk mund të aplikohet në sipërfaqe ku ka presion uji.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Suporti duhet të jetë i pastër, pa praninë e grasove, pluhurit, vajrave etj. Pjesët e plasaritura duhet që të riparohen para aplikimit. Para aplikimit të DW IZOL suporti trajtohet me HYDRO PRIMER me një sasi prej afërsisht 200 – 300 g/m2 , në varësi të aftësisë absorbuese të suportit.

APLIKIMI

DW IZOL aplikohet me furçë ose rrul me dy shtresa pasi shtresa e HYDRO PRIMER të jetë tharë plotësisht. Shtresa e dytë duhet të aplikohet pasi
shtresa e parë të jetë tharë. Membrana hidroizoluese e DW IZOL duhet të përforcohet në këndet e dyshemesë dhe në hapësirat e fugave duke përdorur një rrjetë me fije qelqi e tipit 65 g/m2. Mjetët e punës duhet të pastrohen ndërkohë që DW IZOL është akoma i patharë. Vendosja e pllakave qeramike duhet bërë duke përdorur një ngjitës me veti elastike ose duke përdorur FLEXIT si elastifikues për ngjitësin.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “HIDROIZOLUES ELASTOMERIK DW IZOL”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ BAZË ÇIMENTO FIXATIV A11
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
STUKO SPATORELLA GIPS

STUKO SPATORELLA GIPS

Sold by DAST
L1,100
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10 FAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000

NGJITËS PËR PLLAKA DW 3000

Sold by DAST
L1,120L1,220
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK PARKETI DYKOMPONENT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO DECORTEX MINERAL
HIDROIZOLUES ELASTOMERIK DW IZOL
HIDROIZOLUES ELASTOMERIK DW IZOL
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart