Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Kolle rrafshuese e bardhe 25kg Bk-Stirolfix-White

L1,150

Ngjitës mineral me bazë çementoje të bardhë, që ka për qëllim ngjitjen e elementeve prej polistiroli, për vendosjen e rrjetës së armaturës dhe për nivelimin e gjithë sipërfaqes së fasadës. BK-StirolFix White përdoret si shtresë bazike, pra si ngjitës për përforcim në kuadër të sistemit Bekatherm Standard termoizolues. BK-StirolFix White mund të përdoret edhe për ngjitjen e pllakave termoizoluese nga EPS dhe MW.

L1,150

@ materiale.ndertimi.donald
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Kolle rrafshuese e bardhe 25kg Bk-Stirolfix-White

Kolle rrafshuese e bardhe 25kg Bk-Stirolfix-White

PËRDORIMI

Ngjitës mineral me bazë çementoje të bardhë, që ka për qëllim ngjitjen e elementeve prej polistiroli, për vendosjen e rrjetës së armaturës dhe për nivelimin e gjithë sipërfaqes së fasadës. BK-StirolFix White përdoret si shtresë bazike, pra si ngjitës për përforcim në kuadër të sistemit Bekatherm Standard termoizolues. BK-StirolFix White mund të përdoret edhe për ngjitjen e pllakave termoizoluese nga EPS dhe MW.

PËRGATITJA DHE VENDOSJA

Përgatitja realizohet duke bashkuar pluhurin me rreth 26-28% ujë ( 6,5-7 l ujë për 25 kg duke) deri në homogjenizim të plotë. Masa duhet lënë të qëndrojë rreth 10 minuta, dhe pastaj të përzihet përsëri që të krijohet një ngjitës me trashësi të përshtatshme. Ngjitësi i përgatitur vendoset në pllakat termoizoluese (me pika në mes dhe me rrypa anave) dhe pastaj pllakat ngjiten duke u shtypur lehtë mbi sipërfaqe. Gjatë armatimit ngjitësi vendoset me mistri me dhëmbë çeliku në sipërfaqen (madhësia e dhëmbëve 8-10 mm) e polistirolit të pastruar nga pluhuri. Në këtë mënyrë i vendosur, ngjitësi i freskët vendoset në rrjeta të armaturës nga lart poshtë (min. 10 cm përputhje mes shiritave). Pas tharjes e gjithë sipërfaqja nivelohet me një shtresë të re ngjitësi, në mënyrë që trashësia përfundimtare e shtresës së ngjitësit të jetë 4-5 mm. Ngjitësi duhet mbrojtur nga tharja shumë e shpejtë dhe nga ngrirja. Për udhëzime më të detajuara shikoni R8fletën teknike të produktit.

TË DHËNAT TEKNIKE

Kushtet atmosferike optimale: temperatura e sipërfaqes dhe e ajrit +5°C deri +30°C. Mundësia e vendosjes së rrjetës së armaturës: pas minimum 48 orësh. Mundësia e aplikimit të shtresave përfundimtare: pas min 7 ditësh.

SHPENZIMI MESATAR I MATERIALIT

rreth 5-6,5 kg/m2 për ngjitje dhe rreth 5-7 kg/m2 për nivelim.

KOHËZGJATJA DHE RUAJTJA

12 muaj në paketimin origjinal në ambient të thatë në paleta.

PAKETIMIN

25 kg

 

Njihuni me produktet tona GB Thermo Color

Media Sociale FACEBOOK INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kolle rrafshuese e bardhe 25kg Bk-Stirolfix-White”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HYPERDESMO HIDROIZOLUES I BARDHË
HYPERDESMO HIDROIZOLUES I BARDHË
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO AKRILIKE BK-Plast
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SUPER NEOPAL
SUPER NEOPAL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Boje plastike 10L -Pol Gold
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pllake gipsi kunder lageshtires
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO SILIKONI BK-Sil Si&Si
Kolle rrafshuese e bardhe 25kg Bk-Stirolfix-White
Kolle rrafshuese e bardhe 25kg Bk-Stirolfix-White
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart