Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10 FAST

Add your review

L440

MORTEL GP – 10 FAST

 • Material në formë pluhuri me bazë çimento, gëlqere, rëre guri me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetiv special.
 • Karakterizohet nga një punueshmëri mjaft e mirë.
 • Rezistencë të lartë mekanike
 • Pa rrëshqitshmëri vertikale
 • Aftësi ngjitëse në mure dhe tavane.

L440

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10 FAST

LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10 FAST  Material mbushës me tharje të shpejtë për mure tulle ose blloku për ambiente te brenshme ose të jashtme.
KAREKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Material në formë pluhuri me bazë çimento, gëlqere, rëre guri me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike dhe adetiv special.
 • Karakterizohet nga një punueshmëri mjaft e mirë.
 • Rezistencë të lartë mekanike
 • Pa rrëshqitshmëri vertikale
 • Aftësi ngjitëse në mure dhe tavane.

FUSHA E APLIKIMIT

Përdoret si llaç themelor për suvatimin e të gjitha llojeve të suporteve si mureve prej tulle, blloqe etj. Produkti aplikohet me dorë. Gjatë aplikimit të produktit temperatura e suportit dhe temperatura e ambientit duhet të jenë nga +5o C deri në +35o C.

PËRGATITJA E SUPORTIT

Suporti ku do të aplikohet materiali duhet të jetë i thatë, i pastër, i njëtrajtshëm, absorbues, i qëndrueshëm. Nuk duhet të ketë mbetje të huaja si vajra, verniqe, nafta, etj. Suporti mbi të cilin aplikohet materiali nuk duhet të ketë shfaqje dukurish të tilla si efluoreshenca.

PËRGATITJA E PËRZIERJES

Përzieni 25 Kg pluhur Llaç Mbushës me 5 – 5.5 litra ujë me anë të një përzierësi elektrik ose në mënyrë manuale, derisa të fitohet një masë për punueshmërinë e kërkuar.

MËNYRA E APLIKIMIT TË PRODUKTIT

Produkti aplikohet në mënyrë manuale, me mistri. Mos e përzieni me materiale të tjera përveç LATEX. Llaçi i freskët duhet përpunuar brenda 1 orë. Mbroni tullat dhe llaçin (mbi të gjitha gjatë ndërprerjes së punës) nga shiu. Në rast se temperaturat janë të larta mirë është që llaçi të laget pak përpara se të thahet në mënyrë që të mos humbasë ujin.

PËRFORCIMI ME LATEX

Për ti përmirësuar ngjitshmërinë, papërshkueshmërinë nga uji, plasticitetin, elasticitetin, forcën mekanike etj, llaçi mund të përforcohet me adetivin LATEX. Raporti i përzierjes është 1:5 në ujë. (shikoni skedën teknike LATEX)

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10 FAST”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

NGJITËS PËR PLLAKA DW 5000

Sold by DAST
L900L3,600
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW CONEXION 77

DAST DW CONEXION 77

Sold by DAST
L790L860
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PASTRUES FUGASH PËR PLLAKA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR PËR KOLL PLLAKASH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TAPET HIDROIZOLUES IZOCARPET
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIKSUES ME BAZË ÇIMENTO DHE GIPSI
LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10 FAST
LLAÇ SUVATIMI MORTEL GP-10 FAST
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart