Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

REZIN PËR DYSHEME DEKORATIVE

Add your review

L4,500

EPO DECOR 300

Shtresë me bazë poliuretani që shërben për trajtimin e dyshemeve dekorative.
Klasifikimi i produktit
EPO DECOR 300 është klasifikuar sipas standardid EN 998 – 1.
KARAKTERISTIKAT

  • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
  • Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.
  • Punueshmeri e mirë.
  • Formon një struktërë të qëndrueshme dhe jetëgjatë.

L4,500

Sold by
DAST
@ Dast
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

REZIN PËR DYSHEME DEKORATIVE EPO DECOR 300

REZIN PËR DYSHEME DEKORATIVE EPO DECOR 300 me bazë poliuretani që shërben për trajtimin e dyshemeve dekorative.
Klasifikimi i produktit
EPO DECOR 300 është klasifikuar sipas standardid EN 998 – 1.
KARAKTERISTIKAT

  • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
  • Rezistencë e lartë ndaj kushteve atmosferike.
  • Punueshmeri e mirë.
  • Formon një struktërë të qëndrueshme dhe jetëgjatë.

FUSHA E PËRDORIMIT

EPO DECOR 300 është i përshtatshëm për krijimin e shtresave dekorative me cilësi mjaft të mira hidroizoluese ngjitëse dhe elastike. Përdoret
edhe për krijimin e shtresave dekorative mbi sipërfaqe të niveluara me llaç çimentoje.

PROÇEDURA E APLIKIMIT

Përgatitja e suportit
Suporti ku do të aplikohet EPO DECOR 300 paraprakisht duhet të pastrohet nga pluhurat si edhe mbetjet e naftës, vajrave verniqeve, dylli dhe nga materialet kundër ngjitjes. Pastrimi i vajrave, verniqeve, dyllit apo materialve kundër ngjitjes realizohet mekanikisht ose në mënyrë manuale. Përpara aplikimit të EPO DECOR 300 suporti duhet të nivelohet me astarin e thatë TECNOFIX. Suportet duhet të jenë të sheshta dhe mekanikisht të qëndrueshme në funksion të qëllimit të përdorimit.

MËNYRA E APLIKIMIT

EPO DECOR 300 aplikohet me anën e një malle metaliketë drejtë direkt mbi sipërfaqen e paratrajtuar me astarin Resin PRIMER RE 1800. Mbas vendosjes së produktit mbi suport bëhet ngjeshja me anë të një malle metalike në mënyrë që të krijohet sipërfaqja që duam.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “REZIN PËR DYSHEME DEKORATIVE”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW 1100 KOLL PLLAKASH

DAST DW 1100 KOLL PLLAKASH

Sold by DAST
L430L520
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES IZOELASTIC UV
IZOELASTIC UV Material hidroizolues dy komponentësh me bazë çimentoje, me elasticitet dhe me funksion mbrojtës për tarraca. KARAKTERISTIKAT Hidroizolues dy-komponentësh me bazë çimentoje, inertësh me granulometri të seleksionuar, aditivësh specialë dhe polimere sintëtike në dispersion ujor. Duke përzier dy komponentët, përftohet një masë që mund të aplikohet edhe në sipërfaqe vertikale, me një trashësi deri në 1 mm për shtresë. Falë përmbajtjes së lartë të rezinave sintetike dhe cilësive të tyre, ai garanton një ngjitje të shkëlqyer në të gjitha sipërfaqet e betonit, tullave dhe qëramikës (të parapërgatitura). Pas fortësimit, ai krijon një shtresë hidroizoluese dhe elastike, rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA

DAST DW 2000 NGJITËS PËR PLLAKA

Sold by DAST
L270L680
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS ME BAZË GIPSI ELEKTRIKER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DAST DW 2200 RAPID

DAST DW 2200 RAPID

Sold by DAST
L2,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË VIJËZIMI PËR FUSHA SPORTIVE
REZIN PËR DYSHEME DEKORATIVE
REZIN PËR DYSHEME DEKORATIVE
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart