Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

HB BODY

HB BODY S.A. është themeluar në vitin 1982 me qëllim të prodhimit dhe shpërndarjes së produkteve për industrinë e rifiniturës së automobilave. HB BODY është e vendosur në Zonën Industriale të Sindos në Selanik, në ndërmarrje private. Nëntëdhjetë për qind (90%) e prodhimit të saj eksportohet në shtatëdhjetë e pesë (75) vende anembanë botës, duke mbajtur pozicionin kryesor në tregun grek.

PERSONEL.
Kompania punëson 250 punonjës – numri po rritet çdo vit. Ekziston një raport prej dy (2) mbajtës të diplomës universitare për çdo pesë (5) punonjës. Midis tyre janë kimistë, inxhinierë mekanikë, programues dhe ekonomistë.

NDËRMARRJE – INVESTIMET.
HB BODY S.A është e vendosur në Zonën Industriale të Selanikut dhe në Athinë në 120.000m2. Ka 90.000 m2 hapësirë ​​të mbrojtur, nga të cilat 80.000 m² janë magazina dhe objektet e prodhimit, 10.000 m² janë selia, dizajni kreativ, kërkimi dhe zhvillimi, kontrolli i cilësisë, qendra e trajnimit me kabina spërkatës, si dhe auditori me njëqind. dhe pesëdhjetë (150) vende me kapacitet për përkthim të automatizuar në tri (3) gjuhë. Këtu trajnohen piktorë nga e gjithë bota. Investimet u kryen me te gjitha linjat e prodhimit totalisht te automatizuara dhe me investimin me te fundit fabrika e printimit te metaleve. Integrimi vertikal i prodhimit të kanaçeve është tashmë një fakt. Fillon me dizajnimin e etiketave të produkteve tona nga Departamenti Kreativ, printimin e metaleve, prodhimin aktual të kanaçes dhe në fund ruajtjen e kanaçeve në magazinë tonë logjistike të automatizuar robotike, me kapacitet prej 7000 paletash të ruajtura përmes sistemit të kompjuterizuar. Magazina e logjistikës është unike në Greqi dhe një nga të paktat në Evropë.

ISO 9001.
Në vitin 1998, HB BODY S.A. mori certifikatën ISO 9001 nga TUV Gjermani. Ky certifikim është një garanci zyrtare për sigurimin e cilësisë në zhvillimin e projektimit, kërkimin, prodhimin, shpërndarjen dhe shërbimin.

Në vitin 2012, kompania u vlerësua si “True Leader” nga ICAP Group, një organizatë unike e cila shpërblen kompanitë dhe Grupet – Liderët që përmbushin kriteret objektive dhe të performancës së lartë, bazuar në rezultatet e publikuara.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE PER CATERPILLAR RALLY-12
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE TAPICERIE PER MAKINA ME SPRAJT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT ME BOJË MAKINE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT ME BOJË MAKINE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAY 700 HEQES BOJE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT ZIFTI BODY 650 STONE CHIP
Best seller
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE PER RIPARIMIN E GERVISHTJEVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
SPRAJT ME BOJË MAKINE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PASTË LUCIDIMI 808 CUT & POLISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT ZIFT 950 STONE CHIP
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SPRAJT NXEHTËSIE BRAKE CALIPER PAINT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ARMAKOL 999 SEAM SEALER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DYLEN SFUMATURE 777 BLEND-IN
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
HEQËS BOJE 700 PAINT REMOVER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHPEJTUES THARJE A715 TURBO AX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KATALIT I SHPEJTË H754 HARDENER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KATALIT NORMAL H753 HARDENER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË PARAKOLPI ME TEKSTURË
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË PARAKOLPI BUMPER PAINT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK 1K AUTOCLEAR UNIVERSAL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK BODY 699 CLEAR HS SR2:1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK BODY 698 CLEAR HS SR2:1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK BODY 691 CLEAR UHS SR2:1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK C496 CLEAR HS SR 2:1
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart