Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Grafiato MARMOCRET PLUS Fine

L1,500

 • Ofron aftёsi ujёlarguese (veti hidrofobe) tё plotё nga uji sipas DIN 18550.
 • Lejon transpirimin (frymёmarrjen) e shkёlqyer tё elementeve konstruktive.
 • Fasadat nuk kanё nevojё pёr lyerje.
 • Llaç industrial me veti tё standartizuara (konstante).
 • I pёrshtatshёm pёr pёrdorim tё jashtёm dhe tё brendshёm.
 • Nuk plasaritet si suvaja e zakonshme.
 • Thjeshtёzon punimet, sepse ka nevojё vetёm pёr shtesё uji.
 • Klasifikohet si llaç i tipit CS II, W2 sipas ΕΝ 998-1.

L1,500

Sold by
ISOMAT
@ ISOMAT
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Grafiato MARMOCRET PLUS Fine

Grafiato MARMOCRET PLUS Fine

Suva me bazё çimento, me pёrmbajtje rrёshire Sipёrfaqe e lёmuar • E bardhё ose me ngjyrё • Me veti hidrofobe (aftёsi ujёlarguese)

Suva e gatshme (me rёrё mermeri) me materiale inerte kokёrrimёt (deri edhe 1,3mm) qё ka nevojё vetёm pёr shtesё ujё.

 • Ofron aftёsi ujёlarguese (veti hidrofobe) tё plotё nga uji sipas DIN 18550.
 • Lejon transpirimin (frymёmarrjen) e shkёlqyer tё elementeve konstruktive.
 • Fasadat nuk kanё nevojё pёr lyerje.
 • Llaç industrial me veti tё standartizuara (konstante).
 • I pёrshtatshёm pёr pёrdorim tё jashtёm dhe tё brendshёm.
 • Nuk plasaritet si suvaja e zakonshme.
 • Thjeshtёzon punimet, sepse ka nevojё vetёm pёr shtesё uji.
 • Klasifikohet si llaç i tipit CS II, W2 sipas ΕΝ 998-1.

Fushat e përdorimit

Ofrohet pёr suvatime tё bardha ose me ngjyrё, me aftёsi ujёlarguese (veti hidrofobe) me sipёrfaqe dekorative tё lёmuar, nё nёnshtresa me kёrkesa tё
veçanta nё lidhje me aftёsinё elastike dhe ngjitshmёrinё. Zakonisht zёvendёson dorёn e fundit (“tё fёrkuar” ose “tё imёt”) tё suvasё. Nё kombinim me ngjitёsen e armuar me fibra Isomat AK-THERMO pёrdoret si sistem pёr termoizolimin e konstruksioneve nga ana e jashtme.

Mёnyra e përdorimit

1. Nёnshtresa

Nёnshtresa duhet tё jetё e pastёr, pa pluhura, vajra, materiale tё prishura etj. Atje ku konsiderohet e domosdoshme, para se tё aplikohet MARMOCRET PLUS Fine, nёnshtresa laget mirё ose kalohet me prajmer (astar) PL-PRIMER, i cili zvogёlon thithshmёrinё e nёnshtresёs, duke siguruar kёshtu ngjyrё uniforme nё tё gjithё sipёrfaqen.

2. Përdorimi

MARMOCRET PLUS Fine shtohet duke u përzier në ujë të pastër, deri sa të krijohet një llaç me punueshmërinë e dëshiruar. Llaçpёrzieresja (betoniera) qё do tё pёrdoret duhet tё jetё e pastёr pёr tё evituar çdo influencim tё mundshёm nё ngjyrёn e suvasё. Suvaja shtrohet me procedurën e njohur me mistri ose përdaf ose me pompë llaçi. Vijon fёrkimi i sipёrfaqes me fёrkuese sfungjeri, pasi ёshtё tharё nё mёnyrё tё mjaftueshme. Koha e pёrpunimit
varet nga thithshmёria e nёnshtresёs, temperatura e mjedisit dhe punueshmёria e llaçit.

DOWNLOADS

Njihuni me produktet tona ISOMAT

QËNDRO NË KONTAKT

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grafiato MARMOCRET PLUS Fine”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç çimento DUROCRET
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Kolë për pllaka termoizoluese ISOMAT AK-T33
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Aditiv Llaci ADIPLAST

Aditiv Llaci ADIPLAST

Sold by ISOMAT
L2,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Stuko çimentoje PLANFIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Stuko pllakash MULTIFILL 3-15
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO MARMOCRYL SILICATE Decor
Grafiato MARMOCRET PLUS Fine
Grafiato MARMOCRET PLUS Fine
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart