Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Shtresë llaku Hidroizolues TOPCOAT-PU 720

L31,000

Shtresë e jashtme poliuretani me një përbërës, alifatike, elastike. TOPCOAT-PU 720 është stable ndaj rezeve UV dhe përdoret për mbrojtjen e sipërfaqeve të eksposzuara hidroizoluese poliuretani të jashtme, sidomos kur kërkohet ngjyrë e errët përfundimtare. Ofron avantazhed e mëposhtme:

L31,000

Sold by
ISOMAT
@ ISOMAT
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Shtresë llaku Hidroizolues TOPCOAT-PU 720

Shtresë llaku Hidroizolues TOPCOAT-PU 720

Shtresë e jashtme poliuretani me një përbërës, alifatike, elastike. TOPCOAT-PU 720 është stable ndaj rezeve UV dhe përdoret për mbrojtjen e sipërfaqeve të eksposzuara hidroizoluese poliuretani të jashtme, sidomos kur kërkohet ngjyrë e errët përfundimtare. Ofron avantazhed e mëposhtme:

  • Aplikim të thjeshtë (produkt me një përbërës).
  • Qëndrushmëri ngjyre.
  • Një sipërfaqe përfundimtare me shkëlqim, e cila është e thjeshtë për tu pastruar dhe I reziston trafikut të lehtë të kembësorëve.
  • Rezistencë ndaj ngricës.
  • Ruajtje të vetive mekanike në temperature prej -40 oC deri +90oC.

Udhëzimet e përdorimit

TOPCOAT-PU 720 përdoret për mbrojtjen ë shtresave përfundimtare hidorizoluese poliuretani nga:

  • Ekspozimi UV, sidomos kur është zgjedhur një ngjyrë e errët.
  • Trafiku i këmbësorëve dhe trafiku i lehtë I makinave (p.sh në parkimi).
  • Gjithatshtu, mund të përdoret për mbrojtjen e sipëarfaqeve metalike dhe prej betoni..

Udhëzimet e përdorimit

1. Përgatitja e nënshtresës

Nënshtresa duhet të jetë krejt e thatë, e pastër, pa yndyrë, materiale të lira etj. Shtresat përfundimtare hidorizoluese poliuretani dhe sipërfaqet metalike nuk kërkojnë astarim. Sipërfaqet prej betoni duhet the trajtohen më një astar poliuretanik PRIMER-PU 100 në një shtresë me konsum reth 200 g/m2

2. Aplikimi

Para aplikimit rekomandohet përzierja e lehtë e TOPCOAT-PU 720, derisa të bëhet homogjen. Përzierja e tepërt duhet shmangur që të parandalohet bllokimi i ajrit në material. TOPCOAT-PU 720 shtrohet me furçë, ryl ose me spërkatje në 1 ose 2 shtresa, 2-3 orë pas astarimi dhe ndërsa PRIMER-PU 100 ngjit akoma. Shtresa e dytë duhet të shtrohet në mënyrë perpendikulare me ta parën pas 4-24 orë, në varësi me konditat e motit. Konsumi: reth 0.12-0.25 kg/m2 në varësi me nënshtresën.

Njihuni me produktet tona ISOMAT

QËNDRO NË KONTAKT

.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shtresë llaku Hidroizolues TOPCOAT-PU 720”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Prajmer (astar) akrilik UNI-PRIMER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë hidroizoluese elastike FLEXCOAT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato MARMOCRET PLUS Decor
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
MARMOCRET PLUS Fine

MARMOCRET PLUS Fine

Sold by ISOMAT
L1,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Kolë për pllaka termoizoluese ISOMAT AK-T33
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç hidroizolues AQUAMAT-FLEX
Shtresë llaku Hidroizolues TOPCOAT-PU 720
Shtresë llaku Hidroizolues TOPCOAT-PU 720
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart