Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

ISOMAT

“ISOMAT” është një kompani greke me perspektivë shumëkombëshe, e specializuar në prodhimin e kimikateve dhe të llaçit për ndërtim. Ajo u themelua në vitin 1980 dhe aktualisht është një nga industritë kryesore të materialeve të ndërtimit në Evropën Juglindore, me 3 impiante prodhimi në Greqi, Rumani dhe Serbi, 7 filiale në Gjermani, Rusi, Turqi, Bullgari, Slloveni, Rumani dhe Serbi, dhe shitje eksporti në më shumë se 60 vende të botës.

Kompania prodhon dhe shpërndan më shumë se 350 produkte të teknologjisë së përparuar, me çmime të përballueshme për konsumatorin. Konkretisht, “ISOMAT” prodhon dhe ofron produktet e 6 kategorive të mëposhtme:

 • Materiale hidroizolimi
 • Bojëra dhe suva
 • Kola pllakash dhe sherbete çimentoje
 • Materiale riparimi
 • Përzierje
 • Shtresa dyshemeje

“ISOMAT” është e angazhuar drejt novacionit dhe zhvillimit të vazhdueshëm të produkteve të reja. Për këtë qëllim, kompania ka një departament të mirëorganizuar kërkim-zhvillimi, të kompletuar me staf të specializuar shkencor që punon në 5 laboratorë të ndryshëm kimikë, ku zhvillohen çdo vit produkte të reja për të përmbushur nevojat e ndryshueshme të tregut dhe për të ecur me ritmin e zhvillimeve të fundit teknologjike në sektorin e ndërtimit, duke përmirësuar portofolin aktual të produkteve, kur është e nevojshme.

Categories
 • All
 • Favorite
 • Popular
 • Most rated
 • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues pllakash dhe gurësh natyral
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASFALT I GATSHEM ME KOVA 25KG
ASFALT I GATSHEM ME KOVA 25KG
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES TARRACASH ISOMAT PU-510
HIDROIZOLUES TARRACASH ISOMAT PU-510
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJE HIDROPLASTIKE ISOMAT ECONOMY COLOR
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak Mikroçimento VARNISH-PU
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Primer kuarci ISOMAT SUPERGRUND
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Shtresë për veshjet dekorative ACRYL DECO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veshje Mikroçimento ACRYL-DECO SOLO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veshje Mikroçimento ACRYL-DECO FINISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak për mikrocimento me strukturë nanomolekulare
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pigmente pluhuri për ngjyrosjen e llaçeve
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veshje Dekorative Mikroçimento DUROCRET-DECO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veshje Mikroçimento Elastike DUROCRET DECO FLEX
- 15%
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Shtresë dekorative mikroçimentoje ISOMAT
Shtresë dekorative mikroçimentoje ISOMAT

Shtresë dekorative mikroçimentoje ISOMAT

Sold by Bojra Tirana
Çmimi origjinal qe: L4,600.Çmimi i tanishëm është: L3,900.
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BITUM I LENGSHËM
BITUM I LENGSHËM
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË HIDROMAT ISOMAT

BOJË HIDROMAT ISOMAT

Sold by ISOMAT
L800L2,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë plastike kundër mykut BATH&KITCHEN
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar mbulues kundër njollave BLOCK PRIMER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë Akrilike ISOMAT PROFESSIONAL ACRYL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë silikoni ISOMAT SILICONE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë hidroizoluese elastike FLEXCOAT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato MARMOCRET PLUS Fine
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Grafiato MARMOCRET PLUS Decor
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç hidroizolues lyerës AQUAMAT
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart