Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

IZOLUES PER PJESËT E LLAMARINAVE AUTO

Add your review

Ngjitës për riprodhim të vërtetë në origjinal të teksturës së krehur nga fabrika.

 • Baza kimike: Gomë natyrale nitrile
 • Ngjyra: gri e hapur (gri e ndezur)
 • Aroma/aroma: Karakteristike
 • Min./maks. Rezistenca ndaj temperaturës: -25 deri në 80 °C
 • Maks. Rezistenca afatshkurtër e temperaturës: 150 °C
 • Rezistencë ndaj: vajrave minerale, ujit
 • Afati i ruajtjes nga prodhimi/kushtet: 24 muaj / zonë magazinimi e ajrosur mirë, 20°C
 • Min. pika e ndezjes: -20 °C
 • Pa silikon: Po
 • Rilyhet/Mund të lyhet sipër: Po

Sold by
Würth
@ Würth Albania
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

IZOLUES PER PJESËT E LLAMARINAVE AUTO

IZOLUES PER PJESËT E LLAMARINAVE AUTO

Ngjitës për riprodhim të vërtetë në origjinal të teksturës së krehur nga fabrika.

 • Baza kimike: Gomë natyrale nitrile
 • Ngjyra: gri e hapur (gri e ndezur)
 • Aroma/aroma: Karakteristike
 • Min./maks. Rezistenca ndaj temperaturës: -25 deri në 80 °C
 • Maks. Rezistenca afatshkurtër e temperaturës: 150 °C
 • Rezistencë ndaj: vajrave minerale, ujit
 • Afati i ruajtjes nga prodhimi/kushtet: 24 muaj / zonë magazinimi e ajrosur mirë, 20°C
 • Min. pika e ndezjes: -20 °C
 • Pa silikon: Po
 • Rilyhet/Mund të lyhet sipër: Po

Përshkrim

 • Tharje e shpejtë
 • Mund të lyhet pas një ore
 • Pa silikon
 • Përherë elastike
 • Lehtë për tu përhapur
 • I përshtatshëm për aplikim me furçë
 • Rezistent ndaj ujit dhe vajit mineral
 • Ngjitet mirë në metal të zhveshur, të lyer dhe të lyer
 • Baza: Gome nitrile
 • Njoftim
 • Produkti nuk është rezistent ndaj UV-së, por mund të lyhet mbi të për t’u mbrojtur nga rrezatimi UV.

Udhëzimet e përdorimit janë rekomandime të bazuara në testet që kemi kryer dhe bazohen në përvojën tonë; kryeni testet tuaja përpara çdo aplikimi. Për shkak të numrit të madh të aplikacioneve dhe kushteve të ruajtjes dhe përpunimit, ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për një rezultat specifik aplikimi. Për aq sa shërbimi ynë falas i klientit ofron informacion teknik ose vepron si shërbim këshillues, ky shërbim nuk merr përsipër asnjë përgjegjësi, përveç rasteve kur këshilla ose informacioni i dhënë bie brenda fushëveprimit të shërbimit tonë të specifikuar, të rënë dakord me kontratë ose kur këshilltari ka vepruar qëllimisht. Ne garantojmë cilësi të qëndrueshme të produkteve tona. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike dhe për të zhvilluar më tej produktet.

Zona e aplikimit

I përshtatshëm për mbylljen e nyjeve metalike, gërvishtjeve, mbivendosjeve dhe nyjeve të saldimit në skajet e përparme dhe të pasme, në dyshemenë e bagazhit, të gjithë pjesën e poshtme, në ndarjen e pasagjerëve, në faqet anësore dhe në pusetat e rrotave.

Udhëzimet

Materiali bazë duhet të jetë i pastër, i thatë dhe pa yndyrë. Për më shumë informacion, ju lutemi referojuni fletës së të dhënave teknike.

 

Njihuni me produktet tona WURTH

Media Sociale INSTAGRAM  FACEBOOK

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “IZOLUES PER PJESËT E LLAMARINAVE AUTO”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DETETOR PËR RRJEDHJET E GAZIT
DETETOR PËR RRJEDHJET E GAZIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Krik Krokodil 6 Tonë WURTH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIKSUES VIDASH AUTO SCREW RETAINER
FIKSUES VIDASH AUTO SCREW RETAINER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOMPRESOR WURTH 50 L
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Krik Krokodil 4 Tonë WURTH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHARRË RETHORE HKS 65-E POWER
IZOLUES PER PJESËT E LLAMARINAVE AUTO
IZOLUES PER PJESËT E LLAMARINAVE AUTO
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart