Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

WURTH ALBANIA

Lider në tregun botëror në shitjen e materialeve për fiksim
Würth Group është lider në tregun botëror në biznesin e tij kryesor: prodhimin e materialeve të montimit dhe fiksimit. Aktualisht përbëhet nga mbi 400 kompani në më shumë se 80 vende dhe ka më shumë se 81,000 punonjës në listën e pagave të saj. Më shumë se 33,000 prej tyre janë përfaqësues të shitjeve të punësuar përgjithmonë. Sipas pasqyrës vjetore financiare, Würth Group realizoi shitje totale prej 14.41 miliardë euro në vitin e biznesit 2020. Një rekord i ri në shitje.

Në biznesin kryesor

Linja Würth, gama e produkteve për artizanat dhe industrinë përfshin mbi 125,000 produkte: nga vidhat, aksesorët e vidhave dhe spiranca deri te veglat, produktet kimike-teknike dhe pajisjet e mbrojtjes personale. Kompanitë Aleate të Grupit Würth, të cilat ose operojnë në zona biznesi ngjitur me biznesin kryesor ose në zona të larmishme biznesi, e plotësojnë gamën duke ofruar produkte për dyqanet DIY, materiale për instalime elektrike, komponentë elektronikë (p.sh. tabelat e qarkut) gjithashtu. si shërbime financiare.

Ne jemi një biznes familjar

3.9 milionë klientë në të gjithë botën i besojnë sot Würth. Qeniet njerëzore dhe një filozofi shumë e veçantë e korporatës janë forcat shtytëse të suksesit të gjatë të gëzuar nga Würth Group. Würth është një biznes familjar që u themelua nga Adolf Würth në 1945. Prof. Reinhold Würth, kryetar i sotëm i Bordit Mbikëqyrës të Trustit Familjar të Grupit Würth, mori përsipër biznesin në moshën 19-vjeçare pasi babai i tij kishte vdekur dhe e zhvilloi atë më tej në vitet në vijim. Duke filluar nga vitet e para të kompanisë në Gjermaninë e pasluftës, ai e ktheu biznesin e mëparshëm me dy persona në një grup tregtar që vepron në mbarë botën.

Filozofia jonë

Ne i detyrohemi Reinhold Würth që Grupi Würth ka një orientim të qartë biznesi: ai karakterizohet nga një politikë e fortë e markës, strategjia e produktit e orientuar drejt së ardhmes, afërsia me klientin, ofendimi i qartë i cilësisë, të menduarit në terma të vizioneve dhe jo më pak nga një kulturë e fortë e korporatës. Bettina Würth, vajza e Reinhold Würth dhe Kryetare e Bordit Këshillimor së bashku me anëtarët e Bordit Qendror Drejtues kujdesen që këto vlera të mbushen me jetë dhe të zhvillohen më tej.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ADETIVE PASTRUES PER XHAMA
ADETIVE PASTRUES PER XHAMA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SILIKON NGJITËS IZOLUES K+D 💪😎
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TRAPAN ME BATERI WURTH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SILIKON REZIN ANKORUES WURTH
SILIKON REZIN ANKORUES WURTH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SALDATRICE TIG 180 AC/DC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SALDATRICE MIG/MAG MM 230
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SALDATRICE MIG/MAG MM 350
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
SPOTTER PËR TËRHEQJEN E LLAMARINËS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SET SISTEM I NIVELIMIT TE Pllakave
SET SISTEM I NIVELIMIT TE Pllakave
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PASTRUES PLLAKASH KOVË SFUNGJER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
MATES LARGESIE ME RROTE ODOMETER
MATES LARGESIE ME RROTE ODOMETER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NIVEL DIGJITAL SPIRIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
KALIBER DIXHITAL WURTH
KALIBER DIXHITAL WURTH
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
MIKROMETER DIGJITAL WURTH
Added to wishlistRemoved from wishlist 2
Add to compare
METËR LAZER WDM 5-12
METËR LAZER WDM 5-12
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NIVELUES LAZER ME RROTULLIM RL5-14
NIVELUES LAZER ME RROTULLIM RL5-14
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NIVELUES LAZER WURTH CLG 18
NIVELUES LAZER WURTH CLG 18
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DETETOR PËR RRJEDHJET E GAZIT
DETETOR PËR RRJEDHJET E GAZIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GJETËS POZICIONI DIXHITAL MD 12
GJETËS POZICIONI DIXHITAL MD 12
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VIDEO ENDOSCOPE PËR SERVISE
VIDEO ENDOSCOPE PËR SERVISE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VIDEO, ENDOSKOPI PËR AUTOMJETE
VIDEO, ENDOSKOPI PËR AUTOMJETE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TESTER ACIDI PËR BATERITË E MJETEVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
INSTRUMENT MATES I TRASHËSISË SË BOJËS
INSTRUMENT MATES I TRASHËSISË SË BOJËS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TESTER KUNDËR NGRIRJE PËR FTOHËSI
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart