Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

KATALIT GUMILAK METAL HARDENER

Add your review

L1,000

Ngurtësues me aktivitet të dyfishtë i lëndëve me ngurtësi të lartë. Shtuar në metal Gumilak në 10% të vëllimit për të përshpejtuar tharjen, për të rritur fortësinë dhe vetitë mekanike.

  • Rezistencë më e lartë ndaj kushteve të pafavorshme të motit.
  • Efektivitet i lartë
  • Rezultate më ekonomike
  • Shkallë VOC më e ulët
  • Forcim i shpejtë
  • Tharje e shpejtë

L1,000

Sold by
VECHRO
@ VECHRO
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

KATALIT GUMILAK METAL HARDENER

KATALIT GUMILAK METAL HARDENER

Shtimi i ngurtësuesit GUMILAK metal në GUMILAK metal përshpejton tharjen dhe zhvillimin e fortësisë, rrit vetitë mekanike të bojës dhe në të njëjtën kohë arrin rezistencë më të lartë ndaj kushteve të pafavorshme të motit. Ngurtësuesi GUMILAK metal ka përmbajtje të lartë ngurtësie, duke siguruar
rritjen e efektivitetit, rezultate me më shumë kosto-efektive dhe përqindje më të ulët të POA.

PËRDORIMI I NGURTËSUESIT

Shtoni ngurtësuesin GUMILAK metal Hardener në një raport vëllimi prej 10% në GUMILAK metal dhe përzieni mirë. Holloni me holluesin e duhur në varësi të mënyrës së aplikimit. Përzierja duhet të aplikohet brenda 8-12 orësh.

PASTRIMI I MJETEVE

Gjatë punës, mbajini mjetet “të njoma” në enë ose në tabakanë me bojë. Kullojeni bojën mirë nga mjetet kur ta hidhni përsëri në enë dhe pastrojini ato me ujë të ngrohtë me sapun.

KUSHTET E APLIKIMIT

Temperatura e hapësirës 8 – 30 °C dhe niveli relativ i lagështirës më i ulët se 80 %. Kushtet e këqija gjatë aplikimit mund të ndryshojnë vetitë e produktit në fund.

RUAJTJA

Pas hapjes, mbyllni enën mirë dhe ruajeni në zona me pak lagështi.

SHËNIME

TË RREZIKSHME PËR MJEDISIN. IRRITUES.

Për më shumë informacion referojuni Fletës së të Dhënave të Sigurisë së Materialit (MSDS).

UDHËZIME PËR PËRDORIMIN E SIGURT

Lexoni etiketën përpara përdorimit. Mbajeni larg fëmijëve.

 

DOKUMENTI I TË DHËNAVE TEKNIKE

Njihuni me produktet tona

VECHRO

Media Sociale

FACEBOOK  INSTAGRAM  YOUTUBE

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “KATALIT GUMILAK METAL HARDENER”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË AKRILIKE SMALTOPLAST SILICONE

BOJË AKRILIKE SMALTOPLAST SILICONE

Sold by VECHRO
L3,300L9,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK DRURI SMALTOXYL BASE

LLAK DRURI SMALTOXYL BASE

Sold by VECHRO
L900L2,900
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK GURI BAZE UJI POLYDOX HYDRO

LLAK GURI BAZE UJI POLYDOX HYDRO

Sold by VECHRO
L1,050L3,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES POLIURETANI ISOLOR DURAFLEX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË 100% AKRILIKE CHIEF ACRYLIC

BOJË 100% AKRILIKE CHIEF ACRYLIC

Sold by VECHRO
L450L7,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË PËR TABELA BLACKBOARD PAINT
KATALIT GUMILAK METAL HARDENER
KATALIT GUMILAK METAL HARDENER
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart