Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

BOJË PËR TABELA BLACKBOARD PAINT

Add your review

L1,700

Bojë e gjeneratës së re me bazë uji akrilike kadife – e rrafshët. I shndërron sipërfaqet në tabela të përdorshme. Rezistencë e shkëlqyer ndaj gërvishtjeve të shkumësit, pastrohet me lehtësi.

  • Me pak aromë
  • Pastrohet me efikasitet
  • Fërkohet me lehtësi
  • Nuk gërvishtet

 

L1,700

Sold by
VECHRO
@ VECHRO
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

BOJË PËR TABELA BLACKBOARD PAINT

BOJË PËR TABELA BLACKBOARD PAINT

Bojë me bazë akriliku kadife-mat, me cilësi të lartë, e tretshme në ujë, me përmbajtje të ulët POA. E përshtatshme për lyerjen e tabelave të klasave. Ofron një sipërfaqe jashtëzakonisht rezistente ndaj gdhendjes së shkumësit. Pastrohet me efikasitet. Është tepër rezistente ndaj larjes së vazhdueshme me fërkim, thahet shpejt dhe në mënyrë të njëtrajtshme gjatë gjithë trashësisë së shtresës. Punohet me lehtësi dhe përhapet në mënyrë të njëtrajtshme, duke ofruar një sipërfaqe të përsosur. Ideale për kthimin e sipërfaqeve në një sipërfaqe për tabela me përgatitjen e duhur.

PËRGATITJA E SIPËRFAQES

Pastroni plotësisht sipërfaqet nga yndyrat, pluhuri, vajrat, bojërat e vjetra, mbetjet, etj. Aplikoni letër smerili në mënyrë të njëtrajtshme. Sipërfaqet e reja lyhen me astar SMALTOLUX hydro MASTER PRIMER.

APLIKIMI

Përziheni mirë. Aplikoni 1 ose 2 shtresa të bojës për tabela Smaltolux Hydro.

PËRDORIMI I SIPËRFAQES

Para përdorimit dhe 7 ditë pas lyerjes, mbuloni të gjithë sipërfaqen e lyer me shkumës duke e fërkuar përgjatë gjatësisë së saj (për së gjati) dhe pastrojeni menjëherë me një leckë të thatë. Veshja me pluhur shkumësi garanton një fshirje më të mirë. Tabela mund të përdoret 10 ditë pas lyerjes pasi të jetë pastruar me një leckë të lagur. Për rezultate edhe më të mira, përsëritni procedurën e mësipërme për herë të dytë. Tabela është gati për tu përdorur!

PASTRIMI I MJETEVE

Gjatë punës, mbajini mjetet “të njoma” në enë ose në tabakanë me bojë. Kullojeni bojën mirë nga mjetet kur ta hidhni përsëri në enë dhe pastrojini ato me tretësin nr. 1 të VECHRO, me ujë të nxehtë dhe sapun. Nëse boja thahet, ajo mund të hiqet vetëm me detergjente të fortë. Mos i zbrazni ujërat që keni larë mjetet në ujërat nëntokësorë.

KUSHTET E APLIKIMIT

Temperatura 8 – 30 οC dhe niveli relativ i lagështisë më i ulët se 80 %. Kushtet e këqija gjatë aplikimit mund të ndryshojnë vetitë e produktit në fund.

 

DOKUMENTI I TË DHËNAVE TEKNIKE

Njihuni me produktet tona

VECHRO

Media Sociale

FACEBOOK  INSTAGRAM  YOUTUBE

Specification: BOJË PËR TABELA BLACKBOARD PAINT


Warning: Undefined array key 0 in /home/customer/www/industriale.al/public_html/wp-content/plugins/rehub-framework/includes/helper-functions.php on line 644
Paketimi

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOJË PËR TABELA BLACKBOARD PAINT”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË PLASTIKE VINYFLEX EMULSION

BOJË PLASTIKE VINYFLEX EMULSION

Sold by VECHRO
L1,000L4,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KATALIT GUMILAK METAL HARDENER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË PËR PLLAKA DULISOL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK PARKETI SMALTOXYL HYDRO

LLAK PARKETI SMALTOXYL HYDRO

Sold by VECHRO
L1,600L4,800
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
ASTAR VECHRO PRO ACRYLIC PRIMER

ASTAR VECHRO PRO ACRYLIC PRIMER

Sold by VECHRO
L400L4,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NGJITËS PËR PLLAKA VECHRO BOND 1000
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart