Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

PASTRUES FRENASH WURTH

Për pastrim dhe degresim gjatë punëve të mirëmbajtjes dhe riparimit

  • Afati i ruajtjes nga prodhimi: 24 muaj

Sjellje e shpejtë e ndezjes dhe performancë e shkëlqyer pastrimi

  • Heqja e shpejtë dhe efektive e blozës, yndyrës, pluhurit të frenave dhe mbetjeve vajore
  • Pastrim pa mbetje
  • pa aceton
Tag:

Sold by
Würth
@ Würth Albania
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

PASTRUES FRENASH WURTH

PASTRUES FRENASH WURTH

Për pastrim dhe degresim gjatë punëve të mirëmbajtjes dhe riparimit

  • Afati i ruajtjes nga prodhimi: 24 muaj

Sjellje e shpejtë e ndezjes dhe performancë e shkëlqyer pastrimi

  • Heqja e shpejtë dhe efektive e blozës, yndyrës, pluhurit të frenave dhe mbetjeve vajore
  • Pastrim pa mbetje
  • pa aceton

Pajtueshmëri e mirë e materialit me bojëra, plastikë, vula dhe gome

Pa AOX dhe pa silikon

Njoftim

Mos spërkatni në pjesë të nxehta. Jo i përshtatshëm për pastrimin e sipërfaqeve të zonave ngjitëse. Përpara aplikimit, përputhshmëria e pjesëve prej gome ose plastike dhe sipërfaqeve të lyera duhet të kontrollohet në një zonë që nuk është e dukshme.

Udhëzimet e përdorimit janë rekomandime të bazuara në testet që kemi kryer dhe përvojën tonë; kryeni testet tuaja përpara çdo aplikimi. Për shkak të numrit të madh të aplikacioneve dhe kushteve të ruajtjes dhe përpunimit, ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për një rezultat specifik aplikimi. Për aq sa shërbimi ynë falas i klientit ofron informacion teknik ose vepron si shërbim këshillues, ky shërbim nuk merr përsipër asnjë përgjegjësi, përveç rasteve kur këshilla ose informacioni i dhënë bie brenda fushëveprimit të shërbimit tonë të specifikuar, të rënë dakord me kontratë ose kur këshilltari ka vepruar qëllimisht. Ne garantojmë cilësi të qëndrueshme të produkteve tona. Ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike dhe për të zhvilluar më tej produktet.

Zona e aplikimit

Për heqjen e shpejtë të mbetjeve të yndyrës/ yndyrës, blozës, pluhurit të frenave në automjete, frenave të disqeve dhe daulleve, kutive të motorit dhe kutisë së marsheve etj.

Udhëzimet

Spërkatni sipërfaqet që do të pastrohen dhe fshijini me një leckë të pastër. Përsëriteni procesin për ndotje të rëndë.

Njihuni me produktet tona BOJRA TIRANA

Media Sociale FACEBOOK  INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PASTRUES FRENASH WURTH”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PISTOLETË PËR GOZHDË PROFESIONALE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NIVEL DIGJITAL SPIRIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bashkues biskot druri HVF 800
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Sprej lirues i ndryshkut ROST-OFF PLUS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
TRAPAN ME KEND WB 10-RLE
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
MIKROMETER DIGJITAL WURTH
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart