Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Astar anti-gërryes VECHRO PRO MINIO EXTRA

Astar anti-gërryes për të mbrojtur sipërfaqet e hekurta.

  • Mbrojtje e plotë anti-gërryese
  • Përdoret me lehtësi dhe përhapet jashtëzakonisht mirë
  • Tërheqje shumë e mirë
  • Astar anti-oksidues

Sold by
VECHRO
@ VECHRO
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Astar anti-gërryes VECHRO PRO MINIO EXTRA

Astar anti-gërryes VECHRO PRO MINIO EXTRA

MINIO EXTRA është një astar antioksidues i destinuar për të shtuar mbrojtjen e strukturave të hekurit nga ndryshku në zonat e jashtme dhe për aplikimin e astarit në sipërfaqet prej druri për të frenuar dekompozimin. Bazohet në rrëshira të përbëra alkide, të pasura me oksid plumbi (plumb i kuq). Produkti siguron ngjitje shumë të mirë në sipërfaqet metalike. E lehtë për tu përdorur dhe përhapet në mënyrë të jashtëzakonshme. Për mbrojtje të plotë kundër ndryshkut, kërkohet një trashësi shtrese e thatë prej 50μm (afërsisht dy shtresa me furçë).

PËRGATITJA E SIPËRFAQES

Për të siguruar që boja të ngjitet siç duhet, sipërfaqja që do të lyhet duhet të pastrohet nga pluhuri, yndyrat, vaji, të kruhet boja e vjetër, copëzat e lira, mbetjet e mykut etj. Ndryshku i vjetër duhet të hiqet me kujdes me letër smerili. Smeriloni lehtësisht sipërfaqen.

APLIKIMI

Përziheni mirë. Aplikoni dy shtresa MINIO EXTRA për përgatitje të duhur. Rilyeni duke përdorur SMALTOLUX extra, GUMILAK metal, MASTER PRIMER, SMALTOLUX hydro etj.

PASTRIMI I MJETEVE

Gjatë punës, mbajini mjetet “të njoma” në enë ose në tabakanë me bojë. Kullojeni plotësisht bojën kur ta hidhni përsëri në enë dhe pastroni mjetet me hollues dhe sapun. Mbylleni fort enën pas aplikimit.

KUSHTET E APLIKIMIT

Temperatura 8 – 30 °C dhe niveli relativ i lagështisë më i ulët se 80 %. Kushtet e këqija gjatë aplikimit mund të ndryshojnë vetitë e produktit në fund.

RUAJTJA

Pas aplikimit, mbyllni enën fort për ta ruajtur në gjendje të mirë për përdorim në të ardhmen. Mbajeni në vend të freskët. Mbroni materialet nga ekspozimi në diell.

 

 

DOKUMENTI I TË DHËNAVE TEKNIKE

Njihuni me produktet tona

VECHRO

Media Sociale

FACEBOOK  INSTAGRAM  YOUTUBE

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astar anti-gërryes VECHRO PRO MINIO EXTRA”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR EKOLOGJIK SMALTOLUX HYDRO MASTER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË SMALTI CORROLUX HAMMER FINISH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VAJ MBROJTËS DRURI SMALTOXYL TEAK OIL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR EKOLOGJIK SMALTOX HYDRO

ASTAR EKOLOGJIK SMALTOX HYDRO

Sold by VECHRO
L650L6,900
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VECHRO PRO ANTIGRAFFITI PU
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK GURI AKRILIK POLYDOX STONE VARNISH
Astar anti-gërryes VECHRO PRO MINIO EXTRA
Astar anti-gërryes VECHRO PRO MINIO EXTRA
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart