Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LESH GURI TERMIK KNAUF

Add your review

L805L94,600

FKD-S Thermal

Pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta.

 • Trashësia 5cm
 • Gjatësia 1m
 • Gjerësia 60cm
 • Dëndësia 110-115 kg/m3
 • Copa në paketim 7
 • M2/paketim 4.2
 • M2/paletë 117,6
 • Paketa në paletë 28
SKU: N/A Tags: ,

L805L94,600

Sold by
Knauf
@ Knauf
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

LESH GURI TERMIK KNAUF

LESH GURI TERMIK KNAUF pllaka izoluese për fasadën kontaktuese. FKD-S Thermal është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta. Produkti e ka karakteristikën e përmirësuar termike, vlerën më të ulët të koeficientit të përçueshmërisë termike, e cila siguron mbrojtjen më të mirë termike të objektit.

PËRFITIMET

 • karakteristikat e shkëlqyera termoizoluese
 • rezistenca e lartë ndaj zjarrit
 • stabiliteti dimensional, e mbush hapësirën e dhënë në mënyrë ideale
 • manipulimi i thjeshtë dhe i lehtë
 • e përshtatshme për manipulim
 • pa aromë
 • prehet lehtë

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0.034 W/mK
 • Klasa e reagimit ndaj zjarrit A1 – material i padjegshëm
 • Faktori i rezistencës ndaj difuzionit të avullit të ujit µ ~1
 • Delaminimi >7.5 kPa
 • Tensioni gjatë ngjeshjes 10%-she >20 kPa
Përshkrim i produktit

Knauf Insulation prodhon lesh mineral guri produkte izoluese. Ato janë në dispozicion në formën e pllaka ose rrotulla, dhe gjithashtu pllaka. Dendësia për leshi mineral guri shkon nga 10 në 85 kg / m³. Në përgjithësi, leshi mineral guri përbëhet nga> = 92.5% material inert. Pjesa inerte është bërë prej qelqi të ricikluar (e jashtme kulle, deri në 80% të përbërjes) dhe kryesisht rërë dhe dolomiti. Pjesa e mbetur <= 7.5% është bërë me lidhës përbërësit. Në Knauf Izolim, lidhësja e përdorur për të produktet e GMW janë lidhësi ECOSE, origjina e të cilit është niseshte bimore.

MË SHUMË INFORMACION

Aplikimi

Produkti është i dedikuar për izolimin termik dhe akustik, si dhe për mbrojtjen nga zjarri të mureve të jashtme në sistemin ETICS. Pllakat FKD-N Thermal i sigurojnë këtij sistemi përshkueshmërinë e lartë nga avulli. Pllakat mund të përdoren në sistem dhe për fasadën kontaktuese shtresëhollë dhe shtresëtrashë. Pllakat izoluese vendosen në murin bazë me anë të ngjitjes me ngjitësin çimentoje-polimeri i cili aplikohet në pllakat në mënyrë vijëzore mbi vëllimin dhe në mënyrë të pikëzuar mbi sipërfaqen e pllakës, dhe pastaj fiksohen edhe mekanikisht (6 – 8 tiplla/m2). Pastaj, për fasadat shtresëholla aplikohet shtresa e ngjitësit në të cilën ngulet rrjetëza e armuar nga fibrat e qelqit dhe shtresa e ngjitësit për gletim. Shtresa përfundimtare e fasadës duhet të jetë e përshkueshme nga avulli. Ky sistem mund të përdoret edhe për izolimin e mureve në mes të hapësirave të cilat ngrohen dhe atyre të cilat nuk ngrohen, si dhe për izolimin e elementeve horizontale të konstruksionit (p.sh. izolimi i konstruksionit ndërmjet kateve mbi hapësirat të cilat nuk ngrohen).

Paketimi dhe magazinimi

Produkti FKD-N Thermal furnizohet në folie PE termotkurrëse. Produktet duhet të magazinohen në hapësirë të mbyllur apo të mbuluar. Në situata të jashtëzakonshme, paketimet e magazinuara në hapësirë të jashtme duhet të mbrohen me folie të papërshkueshmenga uji. Paketimet nuk duhet të vendosen drejtpërdrejtë në tokë.

Njihuni me produktet tona KNAUF

Media Sociale INSTAGRAM

Specification: LESH GURI TERMIK KNAUF


Warning: Undefined array key 0 in /home/customer/www/industriale.al/public_html/wp-content/plugins/rehub-framework/includes/helper-functions.php on line 644
Paketimi

, ,

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LESH GURI TERMIK KNAUF”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO ME SILIKON KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
STUKO ME BAZË GIPSI UNIFLOTT

STUKO ME BAZË GIPSI UNIFLOTT

Sold by Knauf
L850L3,300
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
UD PROFIL KNAUF

UD PROFIL KNAUF

Sold by Knauf
L288
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PAMBUK MINERAL QELQOR - EKOROLL

PAMBUK MINERAL QELQOR – EKOROLL

Sold by Knauf
L116L83,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLLË PLLAKASH KNAUF K5
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
MEMBRANË TERMOIZOLUESE LDS 35
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart