Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Knauf

E krijuar nga veprimtaria tradicionale e gipsit sot kompania prodhon materiale për ndërtimin e thatë, pllaka Knauf, pllaka akustike fibër minerale, pllakë fibër gipsi, suva e brendshme me bazë gipsi dhe suva e jashtme me bazë çimentoje si dhe materiale termo-izoluese me bazë të leshit gurit dhe të xhamit. Afërsia me klientin, krijimi i lidhjeve të veçanta dhe shumëvjeçare me to nëpërmjet këshillimit të klasit parë dhe shërbimit të nevojshëm profesional të produkteve dhe sistemeve të cilësisë së lartë, janë mënyrat e funksionimit të Knauf-it në treg.

Kjo arrihet me anë të teknologjisë moderne, e cila është në zhvillim të vazhdueshëm. E ardhmja është në duart e punonjësve të talentuar dhe të motivuar. Një aspekt i rëndësishëm është “kultura familjare”, që mbizotëron në kompani: të mësosh nga njëri-tjetri, të qëndrosh i bashkuar, të japësh dijet, të marrësh rolin e këshilluesit, të gjesh rrugë të reja dhe të drejtpërdrejta dhe të ofrosh diçka të veçantë.

Kudo në botë, ku kompania Knauf krijohet, ajo ka si kriter kryesor: ekonomizimin e ndërtimit.

Knauf është mbiemri i familjes që e ka themeluar.

Knauf-in e karakterizon guximi për vizion, inovacione e investime si edhe procesi i thjeshtë i vendimmarrjes dhe pasuria e ideve e të gjithë punonjësve.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJAK PLLAKASH KNAUF AQUAPROTECT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLLË PLLAKASH KNAUF K1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLLË PLLAKASH KNAUF K2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLLË PLLAKASH KNAUF K3
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
KOLLË PLLAKASH KNAUF K4
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLLË PLLAKASH KNAUF K5
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLLË PLLAKASH KNAUF K6
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLLË PLLAKASH KNAUF K7
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FUGENFÜLLER LEICHT
FUGENFÜLLER LEICHT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
DRITARE KONTROLLI KNAUF
DRITARE KONTROLLI KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHIRIT GOME NGJITËS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LESH GURI TERMIK KNAUF
LESH GURI TERMIK KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO ADDI S KNAUF
GRAFIATO ADDI S KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PLLAKË GIPSI E BARDHË
PLLAKË GIPSI E BARDHË
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BIOFINISH PRO STUKO PATINIMI E BARDHE
BIOFINISH PRO STUKO PATINIMI E BARDHE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO AKRILIKE OXXI - KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO SILIKONI CONNI - KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
PLLAKE GIPSI GUARDEX KNAUF
PLLAKE GIPSI GUARDEX KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Astar izolues për bojë ATONOL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pllake gipsi kunder lageshtires
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pllake gipsi kunder zjarrit
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pllake gipsi e bardhe
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pllake Gipsi Diamanti 125mm
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PLLAKË GIPSI E BARDHË KNAUF
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart