Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

MEMBRANË HOMESEAL LDS 5

Add your review

L11,500

HOMESEAL LDS 5 përbëhet nga dy shtresa të tekstilit të presuar, të paendur, polipropilenik. Dizajni i veçantë i membranës Homeseal LDS 5 siguron difuzionin e kontrolluar të avullit të ujit, dhe me këtë realizohen kushtet komfore të hapësirës jetësore.

Aplikimi

Aplikohet në sistemin e konstruksionit të çatisë së pjerrët, në sistemin e murit sandviç dhe në izolimin e tavanit.

L11,500

Sold by
Knauf
@ Knauf
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

MEMBRANË HOMESEAL LDS 5

MEMBRANË HOMESEAL LDS 5 përbëhet nga dy shtresa të tekstilit të presuar, të paendur, polipropilenik. Dizajni i veçantë i membranës Homeseal LDS 5 siguron difuzionin e kontrolluar të avullit të ujit, dhe me këtë realizohen kushtet komfore të hapësirës jetësore.

Aplikimi

Aplikohet në sistemin e konstruksionit të çatisë së pjerrët, në sistemin e murit sandviç dhe në izolimin e tavanit.

Udhëzimi për përdorim

T’ju kushtohet vëmendja udhëzimeve përkatëse për instalim dhe informatave në kuadër të ikonave. Membrana Homeseal LDS 5 SILK vendoset nga ana e brendshme e konstruksionit të çatisë ose nga ana më e ngrohtë/e brendshme e termoizolimit në sistemin e murit sandviç. Homeseal LDS 5 SILK shtrihet me mbivendosje prej min. 10 cm. Gjatë vendosjes së membranës duhet pasur kujdes që ana e shtypur të jetë e kthyer kah instaluesi, ndërsa ana e lëmuar, jo e shtypur, kah brinjët. Rezistenca e materialit ndaj plakjes Instalimi i duhur, me përdorimin e materialeve adekuate, garanton jetëgjatësinë e tërë sistemit.

Paketimi dhe magazinimi

Një paletë mban 30 rule dhe çdo rul është i paketuar në fletë polietilenike. Rulet ruhen në pozitë horizontale, mbi sipërfaqe të pastër dhe të rrafshët, pa ekspozim ndaj rrezatimit UV.

Udhëzimet për instalim

 • Hapësira duhet të jetë e ajrosur në mënyrë që të mundësohet lagështia relative nën 75% gjatë instalimit.
 • Të ngjitet mbi mbajtësit Homeseal LDS SOLIFIT-2, shiriti me ngjitje të dyanshme, para vendosjes së membranës.
 • Membrana duhet të vendoset çdoherë tërthorazi mbi mbajtësit
 • Mbivendosja ndërmjet membranave duhet të jetë min. 10 cm
 • Për fiksimin e membranës duhet të përdoret stapleri 8/10
 • Membrana duhet të fiksohet me stapler në distancat prej 10-15cm
 • Bashkimet e dy membranave duhet të mbyllen 100% me shirit ngjitës universal, Homeseal LDS SOLIFIT-1
 • Të shtypet mirë në mënyrë që të sigurohet puthitja maksimale e shiritit ngjitës për membranën
 • Të gjitha bashkimet e membranës dhe elementeve të tjera konstruktive duhet të mbyllen me përdorimin e shiritit ngjitës universal Homeseal LDS SOLIFIT-1 dhe shiritit me ngjitje të dyanshme Homeseal LDS SOLIFIT-2
 • Të gjitha depërtimet përmes membranës duhet të mbyllen 100% me shiritin ngjitës universal, Homeseal LDS SOLIFIT-1

SPECIFIKIMET

Gjatësia
Gjerësia
m2/copë
Paketa në paletë
50 1,5 75

Njihuni me produktet tona KNAUF

Media Sociale INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMBRANË HOMESEAL LDS 5”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
STUKO PATINIMI BIOFINISH PRO KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PLLAKË ÇIMENTATO AQUAPANEL SKYLITE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO AKRILIKE OXXI - KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAC I GATSHËM KNAUF
LLAC I GATSHËM KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLLË PLLAKASH KNAUF K3
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PJESA E POSHTME E VARËSES-NONIUS
MEMBRANË HOMESEAL LDS 5
MEMBRANË HOMESEAL LDS 5
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart