Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

NGJITËS PËR PLLAKA VECHRO BOND 1000

Add your review

L1,400

Ngjitës i bardhë akrilik për pllaka të klasës C1T sipas EN 12004. I përshtatshëm për rregullimin e pllakave dhe tullave dekorative për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

  • Fare i rrëshqitshëm
  • Ndërhyrje termike e qëndrueshme
  • Forcë e lartë ngjitjeje

L1,400

Sold by
VECHRO
@ VECHRO
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

NGJITËS PËR PLLAKA VECHRO BOND 1000

NGJITËS PËR PLLAKA VECHRO BOND 1000

Ngjitës i bardhë me bazë çimento Portland me forcë të lartë ngjitjeje dhe zero rrëshqitje. I përshtatshëm për shtrimin e pllakave qeramike dhe tullave dekorative në beton, llaç çimentoje dhe sipërfaqe suvaje si për përdorime të brendshme ashtu edhe të jashtme. Kategoria C1T sipas EN 12004.

APLIKIMI

Përzieni mirë duke përdorur një turjelë me shpejtësi të ulët (një thes prej 25 kg në afërsisht 6-7 kg ujë të freskët).
  • Aplikoni ngjitësin në mënyrë të njëtrajtshme duke përdorur një spatul të përshtatshme të dhëmbëzuar (në varësi të substratit dhe llojit të pllakës) në të gjithë sipërfaqen e substratit. Trashësia maksimale e aplikimit 10mm.
  • Përzierja e shtresuar duhet të mbulohet me pllaka brenda një periudhe prej 20-25 minuta nga aplikimi i ngjitësit dhe në çdo rast para formimit të një kore (shtrese) në sipërfaqen e saj.
  • Shtroni pllakat duke ushtruar presion mbi to.

PASTRIMI I MJETEVE

Pastroni mjetet menjëherë pas përdorimit me ujë dhe sapun.

KUSHTET E APLIKIMIT

Nuk rekomandohet të përdoret në kushte ekstreme mjedisore të acarit ose nxehtësisë (temperatura e aplikimit: + 5 °C deri në + 35 °C). Në kushte të temperaturës së lartë, mbi 35ºC, rekomandohet lagia e sipërfaqes me ujë para se të lyhet, në mënyrë që të parandalohet avullimi intensiv i ujit nga llaçi pas lyerjes.

RUAJTJA

Përmbajtja e thesit duhet të mbrohet nga lagështia. Koha maksimale e ruajtjes, në paketim të mbyllur dhe në mjedis të thatë: 12 muaj nga data e prodhimit.

SHËNIME

Përmban Çimento Portland, kimikate. Mund të shkaktojë alergji. UDHËZIME PËR PËRDORIMIN E SIGURT Mbajeni larg fëmijëve. Udhëzimet e mësipërme për përdorim janë tregues i përdorimit korrekt të produktit. Për detaje teknike shtesë dhe më të sakta mund të kontaktoni departamentin teknik të shoqërisë.

 

DOKUMENTI I TË DHËNAVE TEKNIKE

Njihuni me produktet tona

VECHRO

Media Sociale

FACEBOOK  INSTAGRAM  YOUTUBE

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “NGJITËS PËR PLLAKA VECHRO BOND 1000”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË ÇIMENTOJE SMALTOPLAST CEMENT PAINTS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK DRURI SMALTOXYL BASE

LLAK DRURI SMALTOXYL BASE

Sold by VECHRO
L900L2,900
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR PARKETI SMALTOXYL HYDRO

ASTAR PARKETI SMALTOXYL HYDRO

Sold by VECHRO
L850L2,600
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË ANTIMYK SMALTOPLAST KITCHEN and BATH
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË AKRILIKE SMALTOPLAST THERMO

BOJË AKRILIKE SMALTOPLAST THERMO

Sold by VECHRO
L3,300L10,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAK PARKETI SMALTOXYL HYDRO

LLAK PARKETI SMALTOXYL HYDRO

Sold by VECHRO
L1,600L4,800
NGJITËS PËR PLLAKA VECHRO BOND 1000
NGJITËS PËR PLLAKA VECHRO BOND 1000
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart