Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

Vivechrom

Disa nga pikat kryesore ndër vite

Në vitin 1932 Vivechrom u themelua nga Stefanos Diamantis Pateras dhe anëtarë të tjerë të familjes së famshme të pronarëve të anijeve me qëllim prodhimin, përpunimin, importin, eksportin dhe tregtimin e të gjitha llojeve të veshjeve, bojrave dhe plastikës në fabrikën e parë që operon në Nikaia. Këtu fillon historia jonë dhe Vivechrom është industria e parë në industrinë e bojrave dhe një nga industritë më të mëdha në vend.

 

1964-1965
Një fabrikë e re në Mandër është ndërtuar në një sipërfaqe prej 100 hektarësh dhe këtu transferohet prodhimi i kompanisë.

1972
Vivechrom e ndryshoi strukturën e saj në një kompani anonime me një kapital prej 55 000 000 dhrahmi.

1990
Statusi ndërkombëtar i Vivechrom: Bëhet anëtar i NOBEL INDUSTRIES një prej prodhuesve më të mëdhenj të bojrave në Evropë dhe CHEMAGRA që përfaqëson një grup investitorësh ndërkombëtarë.

1990
NOBELINDUSTRIES u bashkua me AKZO SA, kimikati gjigant holandez dhe krijuan AKZONOBEL, kompania më e madhe e bojës në botë dhe një nga industritë më të mëdha në industrinë globale të kimikateve.
Sot Vivechrom anëtare aktive e AKZONOBEL, si lider në treg, vazhdon trendin rritës me një strukturë organizative moderne, një ekip dinamik menaxherial dhe një fuqi punëtore të konsiderueshme prej 225 personash. Kompania krenohet me rrjetin më të madh dhe më efektiv të shpërndarjes me më shumë se 2000 pika shitjeje, duke shërbyer çdo cep të kontinentit dhe ishujve.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
AQUACHROM ECO BOJE SMALTO
AQUACHROM ECO BOJE SMALTO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë e zezë mat për mure dhe tavane
Bojë e zezë mat për mure dhe tavane
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO VIVECHROM TOP SILICONE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO VIVECHROM TOP ACRYLIC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR GRAFIATOJE TOP BOND PRIMER

ASTAR GRAFIATOJE TOP BOND PRIMER

Sold by Vivechrom
L2,200L4,200
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR ME KOKERRIZA STRONG GRIP PRIMER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLL POLISTEROLI VIVEFLEX 200W
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
KOLL POLISTEROLI VIVEFIX 100G
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES 2-KOMPONENTË VIVECHROM
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO TOP SILIKONI VIVECHROM
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES VIVEFIX-PLUS VIVECHROM
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
GRAFIATO VIVECHROM TOP ACRYLIC
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SUPER NEOPAL
SUPER NEOPAL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
FIT HYDROCHROMA
FIT HYDROCHROMA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VIVE EMULSION
VIVE EMULSION
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
HIDROIZOLUES TARRACE – ISOTOP HYBRID
HIDROIZOLUES TARRACE – ISOTOP HYBRID
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR GIPSI EKOLOGJIK
ASTAR GIPSI EKOLOGJIK
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SUPER NEOPAL – Bojë Plastike

BOJË PLASTIKE SUPER NEOPAL

Sold by Vivechrom
L700L5,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SUPER NEOPAL ECO – Bojë Plastike
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Bojë Plastike – VIVE EMULSION
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË AKRILIKE - VIVECRYL ECO

BOJË AKRILIKE – VIVECRYL ECO

Sold by Vivechrom
L800L7,000
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË AKRILIKE - VIVE ACRYLIC

BOJË AKRILIKE – VIVE ACRYLIC

Sold by Vivechrom
L600L4,500
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
BOJË HIDROMAT FIT VIVECHROM

HIDROMAT VIVECHROM

Sold by Vivechrom
L800L1,800
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
ASTAR AKRILIK VIVE PRIMER

ASTAR AKRILIK VIVE PRIMER

Sold by Vivechrom
L500L4,500
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart