Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LESH GURI KNAUF FIT PLUS

Add your review

L336L38,700

NaturBoard FIT PLUS

Pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produktevetë buta.

SPECIFIKIMET

 • Trashësia 5cm
 • Gjatësia 1m
 • Gjerësia 60cm
 • Dëndësia 40 kg/m3
 • Copa në paketim 12
 • M2/paketim 7.2
 • M2/paletë 115.2
 • Paketa në paletë 16
SKU: N/A Tags: ,

L336L38,700

Sold by
Knauf
@ Knauf
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

LESH GURI KNAUF FIT PLUS

LESH GURI KNAUF FIT PLUS NATURBOARD Pllaka izoluese për kulme të pjerrëta. NaturBoard FIT PLUS është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produktevetë buta. Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

PËRFITIMET

 • mbrojtjen nga zjarri
 • qëndrueshmëria dhe kompaktësia
 • rezistenca ndaj plakjes
 • montimi i thjeshtë dhe i shpejtë
 • fuqia vetëbartëse: arrihet me prerjen e pllakave për 1 cm më gjerë se sa gjerësia e ndritshme ndërmjet brinjëve
 • pa formaldehid të shtuar
 • e përshtatshme për manipulim
 • pa aromë
 • prehet lehtë
 • Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Koeficienti i përçueshmërisë termike λD 0.037 W/mK
 • Klasa e reagimit ndaj zjarrit A1 – material i padjegshëm
 • Faktori i rezistencës ndaj difuzionit të avullit të ujit µ ~1
 • Rezistenca ndaj rrjedhjes së ajrit r > 5 kPa.s/m2
Përshkrim i produktit

Knauf Insulation prodhon lesh mineral guri produkte izoluese. Ato janë në dispozicion në formën e pllaka ose rrotulla, dhe gjithashtu pllaka. Dendësia për leshi mineral guri shkon nga 10 në 85 kg / m³. Në përgjithësi, leshi mineral guri përbëhet nga> = 92.5% material inert. Pjesa inerte është bërë prej qelqi të ricikluar (e jashtme kulle, deri në 80% të përbërjes) dhe kryesisht rërë dhe dolomiti. Pjesa e mbetur <= 7.5% është bërë me lidhës përbërësit. Në Knauf Izolim, lidhësja e përdorur për të produktet e GMW janë lidhësi ECOSE, origjina e të cilit është niseshte bimore.

MË SHUMË INFORMACION

Aplikimi

Produkti është i dedikuar për izolimin termik dhe akustik, si dhe për mbrojtjen nga zjarri të kulmeve të pjerrëta dhe kudo që izolimi nuk i nënshtrohet ngarkesës shtypëse. Varësisht nga shkalla e ventilimit të konstruksionit të kulmit, respektivisht shtresës mbi materialin izolues, është i obligueshëm instalimi i pendës së avullit, apo pendës aktive të avullit nga ana më e ngrohtë e izolimit (varësisht nga mënyra e realizimit të ventilimit të konstruksionit të kulmit).

Paketimi dhe magazinimi

Produkti NaturBoard FIT PLUS furnizohet në folie PE termotkurrëse. Produktet duhet të magazinohen në hapësirë të mbyllur apo të mbuluar. Në situata të jashtëzakonshme, paketimet e magazinuara në hapësirë të jashtme duhet të mbrohen me folie të papërshkueshme nga uji. Paketimet nuk duhet të vendosen drejtpërdrejtë në tokë.

TË DHËNAT LOGJISTIKE

SPECIFIKIMET

Trashësia
Vlera R
Gjatësia
Gjerësia
Copa në paketë
m2/paketë
m2/paletë
Paketa në paletë
SAP ID
40 1,08 1000 600 15 9,0
50 1,35 1000 600 12 7,2
60 1,62 1000 600 9 5,4
70 1,89 1000 600 8 4,8 76,80 16
80 2,16 1000 600 6 3,6
100 2,70 1000 600 6 3,6 57,60 16
120 3,24 1000 600 5 3,0 48,00 16
150 4,05 1000 600 4 2,4

Njihuni me produktet tona KNAUF

Media Sociale INSTAGRAM

 

Specification: LESH GURI KNAUF FIT PLUS


Warning: Undefined array key 0 in /home/customer/www/industriale.al/public_html/wp-content/plugins/rehub-framework/includes/helper-functions.php on line 644
Paketimi

, ,

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “LESH GURI KNAUF FIT PLUS”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
VIDË PËR LLAMARINË LN KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PLLAKË GIPSI E BARDHË KNAUF
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PJESA E POSHTME E VARËSES-NONIUS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LESH GURI NATURBOARD ME ALUMIN

LESH GURI NATURBOARD ME ALUMIN

Sold by Knauf
L540L38,900
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
SHIRIT AQUAPANEL (10 CM)
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PLLAKË ÇIMENTATO AQUAPANEL OUTDOOR
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart