Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

MEMBRANË HOMESEAL LDS 0 04 FIXPLUS

Add your review

L18,850

MEMBRANË HOMESEAL LDS 0,04 FIXPLUS

MEMBRANË HOMESEAL LDS 0,04 FIXPLUS përbëhet nga dy shtresa të tekstilit të presuar, të paendur polipropilenik dhe shtresa mikroporoze ndërmjet tyre. Dizajni i veçantë i membranës Homeseal LDS 0.04 FixPlus siguron përshkueshmërinë jashtëzakonisht të lartë nga avulli dhe mbrojtjen e shkëlqyer nga depërtimi i shiut dhe erës.

APLIKIMI

kosi-krov.jpeg  SteelWallGreen.png

 

Aplikohet në sistemin e fasadës së ventiluar, veshja përfundimtare e së cilës është me bashkime të mbyllura. Vendoset mbi termoizolimin (nga ana më e ftohtë e termoizolimit), në drejtim nga poshtë-lartë, me mbivendosje prej min. 10cm. Homeseal LDS 0.04 FixPlus mund të përdoret edhe në konstruksionin e çatisë së pjerrët, nën mbulesën e çatisë. Membrana vendoset mbi pjesën e shtruar me dërrasa, sipër brinjëve. Nëse distanca ndërmjet brinjëve është deri në 1.2m, membrana mund të vendoset drejtpërdrejtë mbi brinjët. Gjatë vendosjes së membranës duhet pasur kujdes që ana e shtypur të jetë e kthyer kah instaluesi, ndërsa ana e lëmuar, jo e shtypur, kah brinjët.

L18,850

Sold by
Knauf
@ Knauf
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

MEMBRANË HOMESEAL LDS 0,04 FIXPLUS

MEMBRANË HOMESEAL LDS 0,04 FIXPLUS përbëhet nga dy shtresa të tekstilit të presuar, të paendur polipropilenik dhe shtresa mikroporoze ndërmjet tyre. Dizajni i veçantë i membranës Homeseal LDS 0.04 FixPlus siguron përshkueshmërinë jashtëzakonisht të lartë nga avulli dhe mbrojtjen e shkëlqyer nga depërtimi i shiut dhe erës.

APLIKIMI

kosi-krov.jpeg  SteelWallGreen.png

 

Aplikohet në sistemin e fasadës së ventiluar, veshja përfundimtare e së cilës është me bashkime të mbyllura. Vendoset mbi termoizolimin (nga ana më e ftohtë e termoizolimit), në drejtim nga poshtë-lartë, me mbivendosje prej min. 10cm. Homeseal LDS 0.04 FixPlus mund të përdoret edhe në konstruksionin e çatisë së pjerrët, nën mbulesën e çatisë. Membrana vendoset mbi pjesën e shtruar me dërrasa, sipër brinjëve. Nëse distanca ndërmjet brinjëve është deri në 1.2m, membrana mund të vendoset drejtpërdrejtë mbi brinjët. Gjatë vendosjes së membranës duhet pasur kujdes që ana e shtypur të jetë e kthyer kah instaluesi, ndërsa ana e lëmuar, jo e shtypur, kah brinjët.

Udhëzimi për përdorim

T’ju kushtohet vëmendja udhëzimeve përkatëse për instalim dhe informatave në kuadër të ikonave. Rezistenca e materialit ndaj plakjes Instalimi i duhur, me përdorimin e materialeve adekuate, garanton jetëgjatësinë e tërë sistemit.

Paketimi dhe magazinimi

Një paletë mban 30 rule dhe çdo rul është i paketuar në fletë polietilenike. Rulet ruhen në pozitë horizontale, mbi sipërfaqe të pastër dhe të rrafshët, pa ekspozim ndaj rrezatimit UV

Udhëzimet për instalim

  • Bashkimet e dy membranave duhet të mbyllen 100% me shirit ngjitës universal, Homeseal LDS SOLIFIT-1
  • Të gjitha bashkimet e membranës dhe elementeve të tjera konstruktive duhet të mbyllen me përdorimin e shiritit ngjitës universal, Homeseal LDS SOLIFIT-1 dhe shiritit me ngjitje të dyanshme, Homeseal LDS SOLIFIT-2
  • Të gjitha depërtimet përmes membranës duhet të mbyllen 100% me shiritin ngjitës universal, Homeseal LDS SOLIFIT-1

TË DHËNAT LOGJISTIKE

SPECIFIKIMET

Gjatësia
Gjerësia
m2/copë
50 1,5 75

Njihuni me produktet tona KNAUF

Media Sociale INSTAGRAM

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMBRANË HOMESEAL LDS 0 04 FIXPLUS”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
MEMBRANË TERMOIZOLUESE LDS 35
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
CD PROFIL KNAUF

CD PROFIL KNAUF

Sold by Knauf
L429L572
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAC MBUSHËS KNAUF - MP 75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PROFIL UW KNAUF

PROFIL UW KNAUF

Sold by Knauf
L429L624
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PJESA E SIPËRME E VARËSES-NONIUS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
PROFIL CW KNAUF

PROFIL CW KNAUF

Sold by Knauf
L514L690
MEMBRANË HOMESEAL LDS 0 04 FIXPLUS
MEMBRANË HOMESEAL LDS 0 04 FIXPLUS
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart