Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

HOROZ ELEKTRIK

Hüseyin Kaçmaz and the Shareholder u themelua në vitet ’90 në Karakoy, Stamboll, filloi aktivitetin në industrinë elektrike dhe ndriçimin, dhe ka kryer aktivitete eksporti dhe importi në Rajonin e Lirë Trak të Stambollit që nga viti 2007. Për shkak të vizionit largpamës dhe konceptit inovativ të adoptuar nga menaxhmenti ekipi dhe struktura organizative e zhvilluar paralelisht me këtë dhe shkallën e fituar të performancës, ka fituar një vend të rëndësishëm në tregjet e brendshme si dhe në tregjet ndërkombëtare.

Falë menaxhmentit të tij ekzekutiv që ndjek gjithmonë ndryshimet në industrinë elektrike dhe të ndriçimit dhe është i vetëdijshëm për konceptin modern të produktit dhe kërkesat e reja në treg, HOROZK ELEKTRİK ka arritur të jetë një nga markat e shquara në industrinë e ndriçimit brenda një kohe të shkurtër. Ajo e konsideron cilësinë si një pjesë të domosdoshme në çdo fazë të prodhimit. Të gjithë artikujt janë prodhuar në përputhje me standardet ndërkombëtare dhe të gjithë kanë certifikata të BE-së CE, UKRAINE UKR-SEPRO, CUSTOMS UNION EAC, LVD, EMC dhe ROHS. HOROZK ELEKTRİK përmirëson menaxhimin e cilësisë së bashku me konceptet e automatizimit të lartë dhe fleksibilitetit duke u bazuar në menaxhimin e cilësisë në fushën e logjikës së përmirësimit të vazhdueshëm. Duke pasur idetë për t’u rinovuar gjithmonë në përputhje me standardet dhe vlerat e tregut në ndryshim botëror dhe për t’u ngjitur në majë, HOROZK ELEKTRİK realizon të gjitha investimet e saj duke përdorur burimet e veta. Kompania e përdor teknologjinë në një shkallë maksimale në të gjitha proceset nga projektimi deri te dërgesa. Krahas vazhdimit të ofrimit të shërbimit cilësor që tashmë është ofruar për klientët aktualë, Horozk Elektrik synon të rrisë volumin e eksportit dhe të ofrojë kontribute më të mëdha për ekonominë turke duke aksesuar klientë dhe tregje të reja.

HOROZK ELEKTRİK ka një rol të rëndësishëm në zhvillimin e produktit, falë laboratorit të tij modern. Në varësi të ekipit të tij me përvojë të mjaftueshme në shitjen dhe marketingun e mallrave elektrike, parimi për t’i dhënë gjithmonë përparësi kënaqësisë së klientit, duke u rinovuar në përputhje me kërkesat e datës pa sakrifikuar shërbimin cilësor dhe duke vazhduar shërbimin me një dëshirë të madhe si në ditën e parë në fabrikat e saj të ngritura në 12,000 m2, ajo vazhdon të shërbejë me mijëra gamë produktesh dhe stoqe të mëdha produktesh.

Ne jemi krenarë që ju ofrojmë produktet tona të markës HOROZK Electric, të cilat i kemi shitur dhe pranuar mirë në mbarë botën, me një shërbim të shpejtë dhe të vazhdueshëm për nevojat tuaja.

Misioni:
Ne pranojmë si mision përmbushjen e pritshmërive të klientëve tanë me një besueshmëri dhe besim; të mbështesë grupin e produkteve me shërbime pas shitjes dhe të qëndrojë pas klientit; të ndjekë zhvillimet e mundshme në të ardhmen e afërt dhe të vërë me shpejtësi në shërbim të gjitha ndryshimet e mundshme të kërkuara; për të fituar në konkurrencë, për të mos bërë kompromise në etikën e ndershme dhe të biznesit; dhe të jetë një kompani gjithmonë e preferuar në tregun e ndriçimit.

Vizioni:
Vizioni i HOROZK ELEKTRİK është të transferojë teknologjitë elektrike të së sotmes dhe të së ardhmes në Turqi si dhe në shumë vende të botës; të sigurojë shpejtësi dhe fleksibilitet duke lejuar harmonizimin me diferencimin dhe ndryshimet; dhe për të qenë gjithmonë një hap përpara me zgjidhjet inovative të ndriçimit dhe konceptin e shërbimit cilësor.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAMBE VARESE HOROZ NEWTON
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAMBË VARESE HOROZ TESLA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAMBE VARESE HOROZ MIRA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAMBE VARESE HOROZ WEBER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAMBE VARESE HOROZ KEPLER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Spot shine led Horoz Tokyo
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Shtyll ndricimi per kopshte Horoz Nar-7
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Shtyll ndricimi per kopshte Horoz Nar-6
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ndricues i jashtem kopshti Horoz Nar-5
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ndricues i jashtem kopshti Horoz Nar-4
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ndricues i jashtem kopshti Horoz Nar-3
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ndricues i varur kopshti Horoz Nar-2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ndricues i jashtem kopshti Horoz Nar-1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ndricues i jashtem kopshti Horoz Palmiye-4
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ndricues i jashtem kopshti Horoz Palmiye-3
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ndricues i jashtem kopshti Horoz Palmiye-2
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ndricues i jashtem muri Horoz Palmiye-1
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAMBE KOPSHTI MURALE HOROZ SALKIM
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAMBE MURI LED HOROZ RODOS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
NDRICUES SPOT LED HOROZ RABAT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Spot shine led Horoz VARNA-36
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Spot shine led Horoz Oslo
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
LLAMP LED PIKTURE & PASQYRE EBABIL
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Spot shine led Horoz Dakar
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart