Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

BISON

KUSH THOTE NGJITES, THOTE BIZON.
KUSH MENDON BIZONIN, MENDON NGJITES.
Bizon është pjesërisht baza për çdo punë për shkak të gamës së pashembullt të produkteve. Për (kritikë) të bërë vetë. Sigurimi, riparimi, montimi dhe vulosja. Brenda, jashtë, në kopsht, karvan dhe në varkë. Produkte të njohura janë Poly Max®, Montagekit dhe Bison Kit®.

CILËSIA DHE INOVACIONI

Laboratori

Bizon do të thotë cilësi dhe risi. Bison punon me një sistem të sigurimit të cilësisë për të garantuar cilësi konstante.
Kjo përfshin të gjithë procesin, nga hyrja e lëndëve të para dhe prodhimi, deri te produkti përfundimtar dhe dorëzimi, dhe të gjitha kryhen sipas procedurave të dhëna.

Sistemi është i certifikuar ISO 9001. Kjo do të thotë që përdoruesit mund të jenë të sigurt për cilësinë e garantuar në çdo kohë.

QËNDRUESHMËRIA

Ne kujdesemi
Për Bison, qëndrueshmëri do të thotë të punosh me mjedisin, njerëzit dhe shoqërinë në një mënyrë të përgjegjshme. Ne Kujdesemi është ajo që ne e quajmë programi ynë i qëndrueshmërisë. Ne veprojmë me respekt për burimet natyrore të Tokës, kontribuojmë për një të ardhme më të qëndrueshme dhe mbrojmë nevojat e brezave të ardhshëm.

Si shprehje konkrete e angazhimit tonë, Ne Kujdesemi bazohet në tre shtylla:

BURIMET, prokurimet për të siguruar një furnizim dhe përdorim të përgjegjshëm të lëndëve të para
PRODHIM, prodhim për procese të qëndrueshme prodhimi dhe cilësi të produkteve tona
NJERËZIT, për mirëqenien e punonjësve tanë dhe mbështetjen e shoqërisë

Marka Bison është pjesë e Bolton Adhesives. Bolton Adhesives përfaqëson ndarjen e ngjitësve të Bolton Group dhe ka katër marka të spikatura: Bison, UHU, Griffon dhe Air Max.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues dhe eleminues myku MILDEW REMOVER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Biadeziv i dyanshëm për makina
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pastrues për pistoletën e shkumës
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Shirit Izolimi BISON Rubber Seal
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon bitumi për izolim RUBBER SEAL
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Pastrues silikoni REMOVER
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pistoletë silikono e fortë dhe e qëndrueshme
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon oxhaku rezistent ndaj nxehtësisë
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon akrilik Bison 30 minuta
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon i bardhë akrilik që lyhet
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës silikoni rezistent ndaj nxehtësisë
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon ngjitës për xhama Bison
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikoni neutral për vulat e ndërtimit
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon sanitar rezistent ndaj ujit
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës silikoni universal Bison
Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Adeziv tapeti për dysheme
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Adeziv për letër murale BISON
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Silikon rezin kimike ankoruese
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Spray ngjitës me spërkatje universale
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës pasqyre MIRROR ADHESIVE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës druri i lëngshëm (EN 204 D4)
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vinovil druri i bardhë D3
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Vinovil ngjitës druri i bardhë WOOD GLUE
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Ngjitës epoksidi me dy përbërës transparent
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart