Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

LAVOR

LAVOR Kompania

LAVOR që nga viti 1975 ne kemi qenë një nga lojtarët kryesorë në industrinë e pastrimit në mbarë botën, një sukses i gjatë i mundësuar nga përpjekjet e vazhdueshme për të sjellë në treg produkte të dizajnuara mirë që plotësojnë nevojat e klientëve tanë.

Ne jemi të specializuar në prodhimin e larësve me presion të ujit të nxehtë dhe të ftohtë, fshesave me korrent, gjeneratorëve të avullit dhe produkteve të Kujdesit për dyshemenë, të tilla si tharëse dhe fshirëse për pastrim dyshemeje.

Falë njohurive të fituara në më shumë se dyzet e pesë vjet aktivitet, produktet tona janë ndër më të besueshmet, të qëndrueshme dhe me performancë të lartë dhe gama jonë kënaq çdo lloj përdorimi, nga përdorimi shtëpiak në atë profesional.

Ekspertiza, përvoja dhe nxitja për Inovacion janë pikat tona të forta. Pasioni për punën tonë është ajo që na bën thjesht më të fortë.

MISIONI

Një mjedis i pastër na bën të ndihemi të sigurt, na qetëson dhe na bën më të lumtur. Ky ka qenë gjithmonë synimi ynë.

Ne punojmë me ju dhe për ju çdo ditë për të siguruar një mjedis më të pastër dhe një botë më të mirë.

GRUPI

Lavorwash u krijua në Pegognaga, Mantova, ku ndodhet ende selia jonë; Së shpejti janë shtuar degët në vende të ndryshme të botës si Franca, Britania e Madhe, Spanja, Polonia, Brazili, Meksika dhe Kina. Sot, ne jemi pjesë e një Grupi Ndërkombëtar të pranishëm në mbi 130 vende, me një qarkullim prej mbi 180 milionë Eurosh, të arritur falë një ekipi prej 750 personash në mbarë botën, të aftë për të krijuar sinergji dhe për të gjeneruar zgjidhje të reja për tregun.

KËRKIMI DHE ZHVILLIMI

Programi ynë R&D është i fokusuar në përmirësimin e vazhdueshëm të performancës, qëndrueshmërisë dhe cilësisë së produkteve tona, si dhe në zhvillimin e modeleve, aksesorëve dhe shërbimeve të reja për të kënaqur nevojat e një tregu teknologjik shumë inovativ.

Para së gjithash, ne jemi të përkushtuar të zhvillojmë zgjidhje inovative për të përmbushur sfidat me të cilat na paraqet një shoqëri gjithnjë e më e globalizuar, siç është eko-qëndrueshmëria, por edhe nevoja për sanitarizim dhe pastrim gjithnjë e më të shpejtë dhe më të sigurt.

NE JEMI LAVOR
NE JEMI THJESHT MË TË FORTË

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 2100W LVR4 150 DIGIT
Pompe Lavazhi 2100W LVR4 150 DIGIT
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 2100W LVR4 150 WPS
Pompe Lavazhi 2100W LVR4 150 WPS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 2300W CRUISER 150 PRO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 2100W LAVOR GALAXY 150
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 2200W LAVOR LVR5 145
Pompe Lavazhi 2200W LAVOR LVR5 145
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 2100W CROSS 145
Pompe Lavazhi 2100W CROSS 145
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 2000W LVR5 140
Pompe Lavazhi 2000W LVR5 140
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 2100W PASCAL 20 PLUS
Pompe Lavazhi 2100W PASCAL 20 PLUS
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 2200W CRUISER 140 PRO
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1900W LAVOR PLANET 140
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1900W LAVOR LVR3 140
Pompe Lavazhi 1900W LAVOR LVR3 140
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1900W GALAXY 140
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1800W FURY EXTRA 135
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1900W DIVE EXTRA 135
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1900W DIVE PLUS 135
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi LAVOR RACE 130
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1800W NINJA PLUS 130
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1800W NINJA PLUS 130
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1800W SMART PLUS 130
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1800W DIVE PLUS 130
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1700W LAVOR FURY PLUS 120
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1700W LAVOR NINJA 120
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1700W LAVOR RIDE 120
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pompe Lavazhi 1700W LAVOR FAST 120
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart