Krijo dyqanin tënd online. Regjistrohu

NOVAMIX

NOVAMIX – DOMOCHEMICAL SA është një industri moderne me përvojë të madhe në prodhimin e materialeve të avancuara të ndërtimit. Kompania ofron sisteme të integruara ndërtimi që mbulojnë pothuajse çdo kërkesë aplikimi në fushën moderne të ndërtimit.

Qëllimi kryesor i NOVAMIX është të kënaqë nevojat e klientëve të saj në mbarë botën duke ofruar produkte të specializuara. Prioriteti më i rëndësishëm për të gjithë ne në NOVAMIX, është të prodhojmë produkte inovative, të besueshme dhe me cilësi të lartë për të lehtësuar të gjitha aspektet e një projekti ndërtimi.

Kompania ka një sistem të certifikuar të menaxhimit të cilësisë në përputhje me standardin ndërkombëtar ISO 9001. Standardet evropiane aplikohen nga kompania jonë si në etiketimin e produkteve ashtu edhe në kontrollin e prodhimit laboratorik, ku të gjitha lëndët e para kontrollohen duke hyrë në fabrikë dhe produktet e gatshme janë testuar para se të largohej nga fabrika.

Pajtueshmëria me kërkesat legjislative dhe mbrojtjen e mjedisit është pjesë e Strategjisë së Biznesit NOVAMIX, e cila është në përputhje me angazhimin e saj për të adoptuar dhe zbatuar praktika ekologjike në të gjithë operacionet e kompanisë (prodhimi, menaxhimi i lëndëve të para dhe sistemet e asgjësimit). NOVAMIX është gjithashtu i certifikuar me standardin ndërkombëtar ISO 14001.

Për më tepër, përpjekja e vazhdueshme e NOVAMIX për një zhvillim miqësor ndaj mjedisit dhe të qëndrueshëm dëshmohet nga praktika të tilla si pjesëmarrja në programet e riciklimit të ambalazheve dhe zhvillimi i produkteve të bazuara në materiale të ricikluara ose në lëndë të para pa tretës.

Kategoritë kryesore të produkteve të NOVAMIX janë:

MATERIALE NDËRTIMI:

Ngjitës në formë pluhuri për pllaka qeramike dhe gurë natyralë
Ngjitës në formë paste dhe të lëngshme
Fino fugash për pllaka qeramike dhe gurë
Fino epokside dhe ngjitës për fuga zgjerimi
Detergjentë dhe produkte për mirëmbajtje
Hidroizolues dhe llaqe për mbulesa
Produkte për mbrojtjen hidroizoluese të betonit
Sistemet e riparimit të betonit
Produkte për nivelim të nënshtresës
Sistemet industriale të dyshemesë
Ngjitës dhe komponime speciale me bazë çimento në formë pluhuri
Komponimet zbutëse të mureve në formë pluhuri ose paste
Rendere me bazë çimento dhe suva organike
Abetare për përdorime të ndryshme
Përzierje për ngjitës dhe llaç me bazë çimentoje
Sisteme të përbëra termoizoluese të jashtme
PRODUKTET PËR NDËRTIM TË GJELBËR:

Produkte për montimin e pllakave qeramike dhe gurëve natyralë
Mbulesa dhe veshje dekorative
Riparimi dhe hidroizolimi i betonit
Stuko muri, rendere & suva
Produkte për përgatitjen e substratit
VESHJE DEKORATIVE:

Veshje muri dhe dyshemeje pa tela PLANOCOLOR MICROCEMENT
PLANOCOLOR TERRAZZO veshje terrazzo të lëmuara dhe mikro-guralecë
Suva PLANOCOLOR GRANIT kuarc & dysheme qilimi prej guri
Dyshemetë PLANOCOLOR RESIN & xham të lëngshëm
Kapaciteti prodhues i NOVAMIX bazohet në njësinë e prodhimit më të avancuar në Thiva, Greqi, e pajisur me linja të automatizuara dhe një kapacitet prodhimi që tejkalon 100,000 tn prodhim llaçi në vit.

Stafi shkencor i NOVAMIX përbëhet nga inxhinierë të specializuar me përvojë të madhe në aplikimet teknike të materialeve të ndërtimit në disa nga projektet më të mëdha në Greqi dhe jashtë saj, si: aeroporte, stacione treni, hotele të mëdha, spitale, qendra tregtare etj., duke ofruar ekspertizën e tyre për klientët tanë për të arritur zgjidhjen optimale të problemeve të hasura në sektorin e ndërtimit.

NOVAMIX mund të krenohet që produkte të përzgjedhura të gamës së saj eksportohen në shumë destinacione ndërkombëtare, si Qipro, Gjeorgji, Liban, Jordani, Emiratet e Bashkuara Arabe, Katar, Libi, Izrael, Indi, Hong Kong dhe Panama. Produktet tona bashkojnë të gjitha karakteristikat e cilësisë që i bëjnë ato konkurruese në tregjet ndërkombëtare.

Categories
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Veshje mikroçimentoje PLANOCOLOR TERRA
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Mikrocimeto për mure dhe tavane
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Mikrocimento e bardhe dhe e imet
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Mikrocimento 2K per dyshem dhe mure
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Mikrocimento 2K per pishina NOVAMIX
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Cimento për miksim me guraleca
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Guralec silici madhësi të ndryshme kokrrizash
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Guralec mermeri me ngjyra natyrale MR
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Guralec kuarci me ngjyra natyrale MQ
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Guralecë quarci me ngjyra PLANOCOLOR
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Pigmente të lëngshme për mikrocimento
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak 1K ujor për mikrocimento

Llak 1K ujor për mikrocimento

Sold by Bojra Tirana
L2,400L10,900
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak 1K akrilik për mikrocimento

Llak 1K akrilik për mikrocimento

Sold by Bojra Tirana
L2,600L12,400
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak me bazë uji për mikrocimento
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak 2K epoksid për mikrocimento
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llak 2K për mikrocimento në pishinë
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Hidroizolues transparent per guralec dhe tulla
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç hidroizolues fleksibël me bazë çimento
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Hidroizolues 2K per tarraca pishina
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç tiksotropik me fibra RC 220
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llaç riparimi dhe arnimi RC 340
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Llac riparues betoni RC 440
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Cimento per bllokim lageshtie SC FAST
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Autonivelant 1-7mm PLANO 120S/F
Show next
Industriale.al
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart